Hospitality Management (University of Glouchestershire)

Minden évben, Vietnam üdvözli több mint 6 millió nemzetközi érkezések és 25 millió hazai látogatók. Jövedelem a vendéglátás és a turizmus eléri $ US4.5 milliárd. A jelentések szerint a nemzeti képzési műhely a turizmusra létszáma a 2015-ben a kereslet a dolgozók közvetlenül turizmus több mint 500.000 alkalmazottal, egy növekedési üteme több mint 10% -kal, ebből szállodai szolgáltatások elszámolni 50% -át a munkaerő- erő. Ez azt jelenti, hogy szükség van rá, évente 25.000 vendéglátóiparban dolgozók, különösen a képzett munkaerő szakmai tudás és idegennyelv-ismeret.

Előre látva a társadalmi igények a szállodaiparban, NIIE hoz társított a University of Gloucestershire (UK) és Edexcel felajánlás a képzési program Hospitality Management. Abban NIIE, a diákok fogják tanulni a nemzetközi tanulási környezetet, amely megkönnyíti kitettség munkahelyi gyakorlatok hálózatán keresztül szállodák és vezető turisztikai vállalkozások Intézettel együttműködve.

SZAKMAI


A program célja, hogy felkészítsen a szükséges ismeretek és készségek, hogy képes legyen dolgozni egy olyan nemzetközi környezetben, a szállodaipar és egyéb szolgáltató ágazatok, amelyeket jelenleg gyorsan növekszik, mint az idegen nyelvi készségek, a kommunikációs készség, az adatfeldolgozás, vezetési ismeretek és a csapatmunka képessége, valamint a pénzügyi ismeretek, stb
Minőségének biztosítása érdekében a tanfolyam, valamint lehetővé teszi a hallgatók, hogy tudásukat a gyakorlati munka mennyiségével, mielőtt dolgozni a szállodaipar és a turizmus, stb, a hallgatók kötelesek részt venni a 6 hónapos gyakornoki. Jelenleg a NIIE van együttműködés számos 5 csillagos szállodák Ho Si Minh-város, Szingapúr, Malajzia, Thaiföld céljából hallgatói szakmai gyakorlat.

A képzési program van osztva 2 fázisból áll:

 • 1. szakasz: Edexcel HND (oklevél): a diákok tanulni két évben. Diplomások kapnak HND Hospitality Management által Edexcel.
 • 2. szakasz: University of Gloucestershire (bachelor): HND diplomások folytathatják felsőoktatási hogy főiskolai diplomát stratégiai vendéglátás menedzsment University of Gloucestershire a NIIE. Tanulmány időtartama egy év.

A 2 lépcsős képzési program amellett, hogy nagyobb előnyöket biztosít a diákok számára. Vége a színpadon 1, a tanulók több lehetőség:
Alkalmazhatók: HND világszerte elismert, és előnyös az ipar.

Tanulmányozza az Egyesült Királyságban, az USA, Ausztrália, Szingapúr és: HND elismerik ezeket az összes országban. A diákok tanulmányi még 1 évben, hogy egy főiskolai diplomát az amerikai (pl DeVry Egyetem), Ausztráliában (Edith Cowan University).

Tanulmányozza Vietnamban: HND diplomások tanulni még 1 év NIIE, hogy a főiskolai diplomához a University of Gloucestershire (UK), vagy Nguyen Thanh Tat Egyetemen.

Minta modulok 1. szakasz:

 • Étel és Ital Operations Management
 • Rooms Division Operations Management
 • Ügyfélszolgálat Vendéglátás
 • Pénzügy a vendéglátóipari ágazatban
 • Marketing Vendéglátás
 • Hospitality Operations Management
 • Értékesítés Fejlesztés és Merchandising


Minta modulok 2. szakasz:

 • Vállalati Stratégia
 • Kommunikációs és Marketing
 • Új üzletfejlesztési
 • Kortárs kérdések Hospitality Management


KVALIFIKÁCIÓS


Diplomások kapnak főiskolai diplomát Stratégiai Hospitality Management University of Gloucestershire, amely nemzetközileg elismert, és ugyanazokkal a jogokkal és kiváltságokkal rendelkeznek, mint azok, nyert diák tanult az Egyesült Királyságban.

FELVÉTELI


Vannak 4 félév évente, beiratkozási októberben, januárban, áprilisban és júliusban. Felvételi alapul felülvizsgálata felperesek középiskolás átiratát és angol nyelvtudás szintjét. A pályázóknak (bizonyítás nélkül az angol nyelvtudás) van szükség, hogy üljön az angol szintfelmérés és megteheti angol tanfolyamok NIIE, ha az angol szint alacsonyabb, mint 4,5 IELTS (vagy azzal egyenértékű).

KARRIER


Hallgatókat a University of Gloucestershire főiskolai diplomát stratégiai vendéglátás menedzsment vehet változatos felsővezetői pozíciókat az iparban, beleértve a front office manager, beszerzési menedzser, szobaszerviz vezetője, vagy akár a felső vezetői pozíciókban, mint általános igazgató.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date