Bachelor Grafikai Tervezés

Colby-Sawyer College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Grafikai Tervezés

Colby-Sawyer College

Bachelor grafikai tervezés

Beszélj árnyalatokat, kontúrok, illusztrációk és képek

Ápolják a kreatív szenvedély, a vágy, hogy mozgatni az embereket, és érdeklődik a vizuális kommunikáció egy diplomát grafikai tervezés.

Vizuálisan gondolatokat, hogy inspirálja, tájékoztassa ejti a tanulás, hogyan fogalmazzuk meg, a kutatás, írás, szerkesztés, kritika, együttműködés és kérdéseket feltenni. Válassza a BA program átfogó tervezési ismeretek a rugalmasságot, hogy vizsgálja szakmák területén kívül, vagy válassza a BFA programot, ha szándékában áll folytatni a karrierjét, mint grafikus. A kisebb grafikai tervezés kombinálható bármilyen tanulmányi program, hogy adjunk egy gazdag megértése tervezési koncepciók és gyakorlatok.

Tervezzünk a sikeres jövő

A grafikai tervezés tanterv Colby-Sawyer keveri a kreatív folyamat, a gyakorlat és az elmélet a szakmai előkészítése. Lehetőségek tanulni együtt tehetséges oktatói és vendég tervezők, a szükséges szakmai és kiállítási tapasztalattal a campus galéria fokozza a tanulási közben dolgozzon ki dinamikus önéletrajz és portfólió.

Látogatás a stúdióknak, nyomtatási oldalak, nagy galériák és múzeumok neked közelről a tervezési folyamat, míg a vendég előadások és kiállítások hogy neves, a feltörekvő és a legmodernebb hazai és nemzetközi tervezők és művészek jobb neked.

Partnerségek on- és off-campus ügyfelek lehetőséget lenyűgözni leendő munkáltatók növekvő gyűjteménye logók és egyéb vizuális branding tervez.

A projekt kidolgozásában elért, a betetőzése a tervezési munka Colby-Sawyer szolgál a szakmai portfólió, ha diplomás.

Egy kisebb grafikai tervezés kombinálható bármilyen tanulmányi program. A teljes tájékoztatás kisebb követelményeket és természetesen kínálatát, kérjük, olvassa el a főiskola katalógusban.

Express Yourself a tanórán kívül

Kapcsolatba más érdekelt kreatív kifejezés csatlakoznak a diákok által vezetett csapat vagy szervezet középpontjában a vizuális és előadóművészet. Tedd színpadon debütált a Colby-Sawyer játékosok, lekvár ki hangosan Töltött a Capella csoport vagy csere nagy ötletek más művészek a Guild of Artistic gondolkodók (kecske).

A Bright Future várja

Élénk karrierlehetőségek várják a művészetek. Kép önmaga, mint egy profi, iparművész, kurátor, preservationist, természetvédelmi, pedagógus vagy végzős hallgató. A lehetőségek végtelenek, és zseniális.

Szakmai a terepet

Építsd meg újra, és portfóliót szükséges szakmai, amely professzionális gyakorlati tapasztalat. Válasszon egy lehetőséget, amely kiegészíti a karrier célok támogatásával a kar szponzor. A múzeumok és művészeti központok reklámügynökségek, kiadók és a design stúdió, a kreatív jövő az Ön kezében van, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Emelje fel a függöny a karriered

Azt vizsgálja, és bizonyítékokat gyűjthetnek létrehozása előtt - egyidejű feldolgozásával elvont gondolatok és kérdéseit vizsgálja a különböző perspektívák. Ennek eredményeként, akkor természetesen a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a döntéshozatal képességeit. Ez a tehetség a ravaszkodó átgondolt megoldásokkal teszi egy eszköz a munkáltatók szerte a különböző iparágakban.

Mint egy diplomás, akkor a rugalmasság, hogy folytassa a hagyományos művészetek kapcsolatos karrier, mint egy tanár, művészeti terapeuta, galéria tulajdonosa, a független művész, régiségek szakértő, fotós vagy a tervező, vagy kimegy a norma, mint néhány program diplomások választotta - mint sikeres vendéglősök, akik létre a kulináris művészetek, a befektetési bankárok, számítógépes szakemberek és bejegyzett egészségügyi szolgáltatók.

Tovább irányzat

Finomítása, vagy bontsa fel a kreatív tehetségek akkor kidolgozott Colby-Sawyer által folytat MFA vagy más felsőfokú képzőművészeti, grafikai tervezés, művészeti oktatás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New London, New Hampshire
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - New London, New Hampshire
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt