Bachelor globális irányítás és a gyártás (Beng)

University of Southern Denmark

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor globális irányítás és a gyártás (Beng)

University of Southern Denmark

Bachelor Global Management and Manufacturing (Beng)

Ez a program nyelve az angol.

A Bachelor of Engineering diploma Global Management and Manufacturing elkezdhetjük egy új cég bárhol Alaszkától Új-Zéland. Ön lesz a felelős a szervezet, toborzásban és kezeli a gyártási folyamat. Tudjon meg többet a tanulmányi program.

tanulási környezetet


Évente több mint 1500 nemzetközi diákok a világ minden tájáról dönt, hogy tanulmányozza a University of Southern Denmark, így része lesz egy élénk nemzetközi hallgatói környezetet.

Hisszük, hogy a mérnökök ma képesnek kell lennie arra, hogy elsajátítsák a globális perspektíva, és mi ösztönzi a nemzetközi, valamint a dán diákok eltölteni egy vagy két szemesztert külföldön egy szakmai vagy csere diákok.

Mérnöki Kar elfogadta a tanuló-központú megközelítés a tanulás, és a tanítás alapja a probléma alapú projekt munka. A diákok részt jelentősen osztályban, és elvégzik a projekt munka kis csoportokban. Tudjon meg többet a tanulási környezetet a diákok maguk.

Mérnöki Alapszak


A Bachelor of Engineering program egy professzionálisan orientált program, majd három és fél évvel a tanulmány készen áll elindítani a karrierjét, mint egy GMM mérnök. A Bachelor of Engineering mértékben te vagy a probléma megoldó, aki megteremti az innováció és a termékfejlesztés.

Program szerkezete


A Bachelor of Engineering program Global Management and Manufacturing egy hét féléves programot, köztük egy öt hónapos szakmai gyakorlat egy külföldi vagy dán cég, és a végső öt hónapos projekt, amely előkészíti együttműködve a cég.

Global Management and Manufacturing (GMM) egy 3,5 éves program. A diploma elkészül egy öt hónapos szakmai egy cég Dániában vagy külföldön, majd egy öt hónapos projekt végső, amit végeznek együttműködve a cég.

Belépési követelmények


A Bachelor of Engineering - Global Management and Manufacturing (felvételi körzetszámot 17822) előírja, hogy a Felső-érettségi bizonyítvány vagy azzal egyenértékű külföldi minősítő vizsgán.

Továbbá meg kell felelnie a következő felvételi követelményeket:

  • Matematika - dán B-szintet
  • Fizika - dán B-szintet
  • English - Danish B-szintet (Angol nyelvi követelmény)

A felvételi követelményeket nem lehet lemondani.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
7 félév
Nappali
Price
ár
- Szabad az EU / EEA diákok. Ára nem EU / EGT diákok, évente: EUR 10700
Locations
Dánia - Odense
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Dánia - Odense
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt