Bachelor Geológia

Allegheny College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Geológia

Allegheny College

Bachelor Geológia

A Allegheny Geológia Department kiemeli a szoros, gyakorlati megközelítést sok területen tapasztalatokat. Van egy kis diák-tanár arány a támogató légkört és elkötelezettek vagyunk, hogy a hallgatók egy kiemelkedő alapot a földtudományi.

BachelorInGeology

Geológiai Tanszék Főbb jellemzők:

 • Több mint 95% -os siker geológia diplomások a munkahelyek és a doktori iskola elfogadó
 • Allegheny erősen ajánlott tanulmányi geológia által Ruggs
 • A Földtani Tanszék helyet a top 5% -ban esetleges Ph.Ds.
 • Szakok különböző karrier célok: BA és a BS geológus & Environmental Geology

Major és Minor program

A Földtani Tanszék három fő program: Környezetvédelmi geológia (BS) és Földtani (BA vagy BS).

Mindkét BS programok megfelelnek a vonatkozó tanúsító / regisztráló már kötelező a legtöbb államok foglalkoztatottak környezetvédelmi területeken, mint a talajvíz szennyeződésének és a felfedezés, geológiai földhasználat (pl parti zónák, földcsuszamlások, árvizek, földrengések) és geológiai erőforrások (pl fosszilis tüzelőanyagok, bányászat és regenerálására, geotermikus energia).

Major környezetföldtan (BS)

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a posztgraduális tanulmány esetében Föld-felszíni folyamatok vagy a foglalkoztatás a környezetvédelmi geológusok. Hangsúlyozza azokat a területeket, a legtöbb azonnali társadalmi jelentőségű-hidrogeológia, tengerparti folyamatok geomorfológiai folyamatok, földhasználat, az energiaforrások, geokémiai víz és a talaj, stb

Major Geológia (BS)

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a posztgraduális tanulmányok minden szempontból a geológia vagy a foglalkoztatás a szakmai geológusok.

Major Geológia (BA)

Ez a rugalmas program befogadására különböző célok, mint például a felkészülés posztgraduális programok jogi vagy üzleti, vagy belépés a karrier területén (pl K-12 oktatási, közpolitikai).

Jelentéktelen

Egy kisebb Geológiai előírja a sikeres of Environmental Geology vagy fizikai Geológia, Történeti Földtani és három felső szintű képzés.

Osztály Tények

elismerések

 • Kis diák-tanár arány szoros, kölcsönösen támogató kollegiális légkörben.
 • Erős kar elkötelezett a tanítás és a hallgatók széles körű kutatási lehetőségeket.
 • Három fokozat programok szolgálják a különböző karrier célok.
 • Tapasztalatokra keresztül a tanfolyam kirándulások, egy egyhetes Junior Seminar utazás és a független tanulmány.
 • Kötelező Senior Project, amely bizonyítja, hogy a munkáltatók és a doktori iskolák a képességét, hogy teljes a nagy független kutatási projekt.
 • Kiterjedt számítási, elemzési, mező, és a skála-modellezés berendezések mindenki számára hozzáférhető a diákok. Minden diák hozzáférést biztosít az összes megyei létesítmények, termelő speciális lehetőségeket általában fenntartva végzős hallgatók más intézmények.

A legfontosabb előnyök

 • Ismeri a helyét és szerepét az emberiség a Földön ma és a keretében a geológiai idő.
 • Kutatási képességek által kifejlesztett gyakorlati megközelítés a tanulás, független tanulmány, és a helyszíni tapasztalat.
 • A kritikai olvasás, az írás és gondolkodás képességeit.
 • Hang felkészülés posztgraduális tanulmányok geológiai és környezeti geológia.
 • Kiváló felkészülés szakmai foglalkoztatás, különösen a környezeti geológia területén hidrogeológia és a földhasználat.
 • Annak megértése, hogy a Föld ma is működik, és dolgozott át földtörténeti.

Student Internship Opportunities

Kutatási tapasztalatok az alapképzésben (reus)
Link: https://www.nsf.gov/crssprgm/reu/reu_search.jsp
A REU program: Reus versenyképesek nyári kutatási programokat egyetemi tanul tudomány, a technika, vagy a matematika. A programokat támogatta a Nemzeti Tudományos Alapítvány (NSF), és látnak el különböző egyetemeken szerte az országban. Egyedi REU lehetőségek hajlamosak szakosodott egy adott területen a tudomány (pl, matematika, fizika, kémia, geológia, biológia, pszichológia, számítástechnika).

GeoCorps Amerika
Link: https://rock.geosociety.org/g_corps/index.htm
A programról: GeoCorps Amerikában egy olyan program által támogatott Geological Society of America (GSA), működött együttműködve kormányzati szervek és szervezetek, mint például a Bureau of Land Management (BLM) és az US Forest Service (USFS). A program kínál fizetett rövid távú földtudományi feladatokat számos nemzeti parkok, állami parkok és más állami földeket. GeoCorps témák általában tartalmazzák a geológiai, hidrológiai, őslénytan, földtani térképezés, ásványtan, talajtani, Glaciológia, geo- veszélyek, az oktatás, és az értelmezést.

US Geological Survey utak Gyakornoki Program
Link: https://www2.usgs.gov/humancapital/sw/studentinterns.html
A programról: Az USGS gyakornoki program célja, hogy a beiratkozott hallgatók a legkülönbözőbb oktatási intézmények, a középiskolát, hogy diplomás szinten, a lehetőségeket dolgozni ügynökségek és fedezze szövetségi karrier fizetett gyakornoki. Szakmai lehet ideiglenes (kifejezés) pozíciókat, és vezethet tartós foglalkoztatást. Szakmai kell keresni és alkalmazni a USAJOBS honlapján.

American Földtudományi Intézet (AGI) Szakmai és ösztöndíjak
Link: https://www.americangeosciences.org/policy/internships-and- ösztöndíjak
A lehetőséget: AGI kínál földtudományi politikai alapú gyakorlat során különböző részein az év alap- és mesterképzésben a hallgatók. Során a szakmai, a diákok munkáját aktívan kongresszus és a szövetségi ügynökségek építeni közpolitikai területeken, amelyek befolyásolják geológusok, víz, energia, ásványi erőforrások, geohazards, a környezetvédelem, és a szövetségi finanszírozásának földtudományi kutatás és az oktatás.

Department of Energy (DOE) Student Programok és Szakmai
Link: https://energy.gov/student-programs- és szakmai-
A lehetőséget: A DOE széles skáláját kínálja a szakmai, oktatási programok és ösztöndíjak a hallgatók minden szinten (középiskolai keresztül doktori iskola). Két különböző típusú fizetett szakmai összpontosító 1) munka, amely nem feltétlenül kapcsolódik a diákok tanulmányi / pályaválasztás, és 2) a munka, amely közvetlen kapcsolatban áll a tanulók tanulmányi területeken.

O'Brien és Gere (környezeti tanácsadó)
http: www.obg.com/careers
A lehetőséget: O'Brien & Gere egy nemzetközi környezetvédelmi tanácsadó cég, amely foglalkoztatja a különböző tudósok és mérnökök, hogy tanulmányozza az energia, a környezetvédelem, valamint a vízkészletek.

Arcadis (környezeti tanácsadó)
Link: https://www.arcadis.com/en/united-states/careers/graduates- és-gyakornok /
A lehetőséget: Arcadis nemzetközi tervezési és tanácsadó cég, amely specializálódott a környezetvédelmi építés, fertőtlenítő és helyreállítása, a környezetvédelmi tervezés, helyszíni értékelés, a stratégiai környezeti tanácsadás, és a hulladékgazdálkodás.

EQT Corporation (földgáz termelés)
Link: https://www.eqt.com/careers/opportunities
A lehetőséget: EQT egy technológia-orientált vezető földgáz termelés működő hat ország, amely hangsúlyozza, vízszintes fúrás és zöld kiegészítései.

Moody & Associates, Inc. (környezetvédelmi szolgáltatások)
Link: www.moody-s.com/
A lehetőséget: Moody & Associates hosszú idejű jelenléte a Meadville területen szakosodott környezetvédelmi helyszíni értékelés, a talaj és a talajvíz kármentesítés, monitoring / mintavétel a szennyezett területek, talajvízmodellezés, környezetvédelmi fúrás, és a GIS támogatás.

PA Department of Environmental Protection (DEP)
Link: www.dep.pa.gov/About/Employment/Jobs/Pages/Internships.aspx
A lehetőséget: A PA DEP kínál mérnöki, a tudomány és a műszaki gyakorlat a graduális és posztgraduális hallgatók, hogy beiratkozott a teljes munkaidőben, teljesített legalább egy iskolai év, a jó tanulmányi állt, és PA lakók vagy részt vesz egy PA főiskola / egyetem . A DEP kínál mind fizetett ki nem fizetett gyakornoki amelynek során a diákok megismerjék és segítsék a programot irodai funkciók mellett mentori szakszemélyzet. Feladatok / projektek eltérő, de a korábbi DEP gyakornok dolgoztak a környezetvédelmi projektek kapcsolódó savas bányavíz, gát biztonsági, olaj és gáz, valamint a közegészségügy.

PA Tanszék Természetvédelmi és természeti erőforrások (DCNR)
Link - gyakorlat: www.dcnr.state.pa.us/humanresources/interns/index.htm
Link - önkéntes: www.volunteers.dcnr.state.pa.us/index.aspx
A lehetőséget: A PA DCNR egy diverzifikált Pennsylvania, és szabályozza az állami park rendszer, ösvények, erdészeti erőforrások, a vízkészletek és a szénhidrogén források. A Bureau of topográfiai és geológiai felmérés specializálódott megértése Pennsylvania geológiai és a felszín alatti források.

ExxonMobil egyetemi szakmai
Link: careers.exxonmobil.com/en
A programról: ExxonMobil egyik azon kevés nagy, nemzetközi olajvállalat kínál gyakornoki az egyetemisták. Egy szakmai tapasztalat egy jelentős olajvállalat nyújt betekintést ipari alkalmazásai földtudományi, és fizetnek.

Mickey Leland Energy Fellowship (MLEF) kínált a Department of Energy Hivatal fosszilis energia
Link: http://orise.orau.gov/mlef/applicants/default.html

Newmont Mining (szakmai és a belépő szintű munkahely)
Link: http://www.newmont.com/join-our-team
Abban Newmont, elkötelezettek vagyunk egy fenntartható globális bányászati ​​üzleti míg a vezető az innováció, a biztonság, a környezetgazdálkodás és a társadalmi felelősségvállalás. Ahhoz, hogy elérhessük céljainkat, szükségünk van valamire találunk sokkal értékesebb, mint az arany vagy réz - tehetséges diákok. Mi mindig keresi a fényes Geoscience diákok, hogy csatlakozzon hozzánk Szakmai és a belépő szintű szerepeket a Feltörekvő tehetség Program.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt