Bachelor gazdasági pszichológia és a reklám pszichológia

Campus M21

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor gazdasági pszichológia és a reklám pszichológia

Campus M21

Program in Business Pszichológia és reklám Pszichológia

A VIZSGÁLAT IRÁNY GAZDASÁGI ÉS REKLÁM PSZICHOLÓGIA üzletviteli kurzust szupermarket polcain hozzáférhet a Coca-Cola helyett Pepsi, Abercrombie kultikus, Red Bull, hűvös Apple egy must-volna. Az érzelmi design márkák és termékek meghatározza a felfogás és befolyásolja a vásárlási döntéseket. A tanuló a gazdasági pszichológia és a pszichológia a reklám megy a piac és a fogyasztói kutatás a földön. Meg fogja tanulni, hogy az emberek kullancs a gazdaságban, mint a személyzet megfelelően kiválasztott, motivált és ösztönözni kell. Ez a reklám és üzleti pszichológiai tanulmányok megfelelnek nyitott ajtók, mint a piac és a fogyasztói kutatás, a személyi fejlődés és a reklámügynökségek.

Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely!

Gyakorlat erős márkákkal

A reklám pszichológia és az üzleti pszichológiai tanulmányok Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Tanulmányozzák a valós gyakorlat projektek olyan partnerekkel, mint a BMW, a Nike, a GfK, Swarovski, Sky vagy reklámügynökségek és megtanulják, hogyan kell kezelni az ügyfelek és az alkalmazottak. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat során a reklám pszichológia és az üzleti pszichológiai tanulmányok piackutatás, ügynökségek vagy cégek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete.

A tanulmányok

Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így a reklám és üzleti pszichológia teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően a Bachelor of Arts jogosult társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok az összes főbb témák: Milyen szerepe van az érzelmek a vásárlási döntést? Milyen stratégiák állnak rendelkezésre a korszerű termékek fejlesztését? Hogyan lehet a vállalatok egy erős munkáltatói márka? Hogyan lehet az elégedettség alkalmazottak fokozott hosszú távon?

A vizsgálatok a következők:

Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA).

Tanulmányi és vizsgaszabályzat

Válogatott pálya tartalma:

 • Basics Wirtschaftspsychologie
 • Szervezeti pszichológia és a szervezeti fejlesztés
 • hirdetésszervezés
 • Média és Kommunikáció Pszichológia
 • Reklám és Fogyasztói Pszichológia
 • Kutatási módszerek és értékelés
 • Üzleti menedzsment
 • vezetés
 • Jobbra

Karrier lehetőségek

Annak ellenére, hogy a digitalizálás önmagában az ember sikeréhez egy cég vagy márka. A kereslet a fiatal szakemberek, akik ismerik az üzleti adminisztráció, marketing és pszichológia nagy: szakértők, akik foglalkoznak a tapasztalat és viselkedés az alkalmazottak, partnerek és ügyfelek - a vezetők, akik nyerni erős termékek és személyre szabott kommunikáció fogalmak ügyfél - pulzus, fejleszteni az alkalmazottak és optimalizálja az üzleti folyamatokat. A gazdasági és reklám pszichológiai tanulmányok, akkor szerezhet alapos ismereteket és sok gyakorlati tapasztalat. Csatlakoztassa a vizsgálatok akkreditált nemzetközi szabványoknak Bachelor of Arts. Hálózatépítés szakemberek gyakorlat és pályázatát coaching tanul az egyetemen M21 során. Emellett bővül a szociális készségek a meggyőző megjelenés. Ez a reklám és a marketing pszichológia diplomát kiváló karrierlehetőségeket.

Például:

 • Piac és a fogyasztói kutatás
 • A termék és a márka fejlesztése
 • Személyes fejlődés - Az emberi erőforrás menedzsment
 • Tréning és coaching a vezetők
 • HR és menedzsment tanácsadás
 • Reklám és média ügynökségek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Németország - Munich, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Németország - Munich, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt