Hivatalos Leírás

Mit fogok tanulni?

A területen a készítmény „Economy” Profil „Adók és adózás”, Department of adók készít bachelor és master az adózás területén a vállalkozások és magánszemélyek.

A fő oktatási program agglegény a profil egy integrált megközelítés a tanulmány a humán, matematika és természettudomány tudományok (történelem, filozófia, matematika, számítástechnika, stb), a General szakterületek (marketing, statisztika, makroökonómia, árképzés, stb) és speciális szakterületek (adók és az adózás, a szövetségi adók és díjak a szervezetek, a regionális és helyi adók, egyedi adószabályok természeti erőforrások adózás, strahovi Az, az értékpapír-piaci és a többi.).

Ez a megközelítés biztosítja a hallgatók teljes körű gazdasági ismeretek szükségesek a további szakmai munka és a képzés az igazságügyi tisztviselők.

Konszolidáció mélyülő elméleti tudás a vizsgált személyek, a gyakorlati ismeretek végzik a gyakorlat során az adóhatóság, valamint a pénzügyi és adó osztályok a vállalkozások és szervezetek számára.

Együtt az alapvető ismereteket a közgazdaságtan, a hallgatók szert rengeteg tudás a jogi tudományok, ami nagyon értékes a mai környezetben a gazdasági tevékenység.

Kihez tudok dolgozni?

Bachelor adóprofilból gazdaság működhet:

  • az adóhatóság;
  • A pénzügyi és gazdasági szolgáltatások, Vállalatok és szervezetek;
  • állami és önkormányzati hatóságok (igénylő pozíciók az alap a nagyobb gazdasági oktatás);
  • A könyvvizsgáló és tanácsadó cég;
  • adótanácsadók.
Program oktatási nyelve:
Orosz

14 további kurzus Saratov Socio-Economic Institute »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date