Hivatalos Leírás

Az együttműködésben a Ruhr-Egyetem Bochum, Németország, és az Otto von Guericke Egyetem Magdeburg, Németország.

"A tudósok álmodnak csinál nagy dolgokat. Mérnökök csinálni velük. "

James A. Michener, amerikai amerikai szerző A napi élet szinte minden tekintetben befolyásolta a gépipar területén. Gépészmérnökök hozzájárulnak a megtervezése és létrehozása az összes gépek, műszaki berendezések, amelyeket jelenleg az emberiség. A tömegtermelés megfizethető és jó minőségű árut csak akkor lehetséges alkalmazása révén a gépipar.

Mivel az egyik legrégebbi és legszélesebb tudományág, gépészet egy folyamatosan fejlődő terület, amely elnyeli a kutatási eredmények a természettudományok és használja őket a meglévő termékek fejlesztésére és az új termékek. Gépészmérnök, ezért szükség van a mélyreható ismerete a fizika, a matematika és az anyagok. Az információs technológia manapság nagymértékben használják tervezése, tesztelése és gyártása, gépészmérnökök kell tudással számítógépekkel. És akkor meg kell érteniük a gazdaság és az ökológia, a fenntartható tervezés és gyártás.

A VGU Bachelor program Gépészmérnöki biztosít a hallgatók a szükséges korszerű képességek és tudás a két legnagyobb "Mérnöki Tervező és Automatizálási" és az "energia és Process Engineering". Mindegyik szakon nyit sok kiváló munkát távlatokat diplomások hazai és nemzetközi cégek.

A Bachelor "Mechanical Engineering" egy hat félév tanulmányi ötvözi az alapvető mérnöki tudományok alapvető természettudományi és matematika. A diákok elmélyítsék szakértelem az egyik legnagyobb "Mérnöki Tervező és Automatizálási" vagy "energia és Process Engineering. A program biztosít a hallgatók szakmai készségek és ismeretek szükségesek a karrier az iparban, valamint a széles körű és szilárd tudományos alapot a folytatása a tanulmány egy mester program.

A nevelőtestület

A legtöbb modul tanítják majd professzorok a Ruhr-Egyetem Bochum (RUB), Németország, és az Otto-von-Guericke Egyetem, Magdeburg, Németország, vagy más neves egyetem Németországban. Továbbá, hogy biztosítsa a tanítás minősége és a támogatás, a diákok is részt vesznek VGU tapasztalt vietnami oktatók. Tapasztalt vietnami előadók, akik külföldön végzett is nevezi az alapvető témákat, mint a matematika, a fizika és a kémia.

Angol nyelvórák teljesen tanított angol anyanyelvű tanárok.

Az A program előnyei

Itt van, amit kapsz, miután a program - versenyelőnyök a munkaerőpiacon egy tekintélyes német és VGU mértéke "Bachelor of Science" gépészmérnök, a világhírű német képzés mérnöki, angol nyelvtudás és a külföldi tanulmányi tapasztalat.

  • Végtelen lehetőségek átadni a magasabb fokú diplomát elismert az egész világon.

  • A legjobb munkalehetőségek terén:

    - Product Design - Gyártás - Üzemvezető - Energetikai

Itt van, amit kapsz a program során

  • Tanulmány egy prémium egyetem egy világszínvonalú szabvány, Binh Duong campus.
  • A legmagasabb az oktatás minőségére kiemelkedő tanterv, elkötelezett és tapasztalt professzorok Németország, modern létesítmények és a laboratóriumok.
  • Kiváló program tanítani angol nyelven, tele valós ipar esetekben és puha készségek, mint a csapatmunka, a bemutatás, a nyelv, a problémamegoldás.
  • Nagyon kedvező tandíj jelentősen támogatott a vietnami és a német kormány.

Kiknek ajánljuk

Nagy iskolaelhagyók, akik érdekeltek a technológia, meg akarják szerezni a state-of-the art ismereteket és készségeket a mérnöki és megragadja vonzó munkalehetőségek.

Program oktatási nyelve:
Angol
Német
Vietnami

4 további kurzus Vietnamese-German University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
6 félév
Nappali
Price
64,500,000 VND
évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint