Bachelor gépészmérnöki

Általános információk

Program leírás

Miért érdemes gépészmérnöki WVU Tech?

A program kiváló egyensúlyt analitikai és Alkalmazott tanfolyam a hangsúlyt a gyakorlatra orientált laborban élményt. Tervezés és laboratóriumi tapasztalatok áthatják a tanulmányi program. Labs vannak szerelve a hagyományos és a modern számítógépes kötött vizsgáló berendezés, amely előkészíti a diplomások, hogy hatékonyan szembenézni a kihívásokkal mai ipar. Diákok, hogy nem is a matematika és fizika hajlamosak élvezni ezt a programot.

Hogy van a programban különbözik a hasonló programok a más egyetemeken?

A program előírja, 134 félév óra szigorú tudományos munkát érettségi. Hallgatók egy sor egymást követő kurzusok több területen és a készségek szükségesek, hogy sikeres legyen a gépészmérnökök. Az osztály is rendelkezik egy útvonalat egy 2 + 2 repülőmérnök diplomát WVU, hogy vezet Bachelor of Science in Aerospace Engineering.

A megállapodás alapján a hallgatói érdekel egy BSAE diplomát WVU, lehet kezdeni, mint egy gólya a WVU Tech gépészmérnök, töltse ki a megfelelő kurzusok négy félév, mielőtt a WVU.

Milyen co-op lehetőségeket vagy szakmai állnak rendelkezésre?

Gyakorlati tapasztalat formájában érkezik a co-op program, szakmai és on-campus munka tanulmány munkahelyet. A diákok indulhatnak a másodéves dolgozni és iskolába váltakozó félév legfeljebb öt félév co-op, vagy három félév szakmai irányítása alatt teljes munkaidőben program koordinátora.

A program magában foglalja a kötelező, senior szintű, két féléves tervezési projekt (ME Systems Design I & II), amely a diákok vizsgálja az aktuális témákat, és létre és / vagy írni kutatási jelentések munkájukról, amelyek közül néhány már megjelent a nemzeti szaklapokban.

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a diplomások?

A gépészmérnöki diplomát felkészíti a tanulókat a különböző pozíciókat az iparban, a kormány és az oktatás. Friss diplomás követett pályára a kis és nagy, nemzeti és nemzetközi vállalatok és a pozíciók a következők: üzemmérnök, mező mérnök és tervező mérnök. Diplomások is sikeresen befejezte posztgraduális fok.

Annak érdekében, hogy felkészítse a diákokat a valós kihívásokra, a gépészmérnöki at WVU Tech kínál gyakorlatorientált oktatást, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati tapasztalatokat. A ABET akkreditált program épül, hogy fejleszteni ezeket a készségeket azáltal alapítvány tanfolyamok gépészet, mint a termodinamika, gép tervezése, hőátadás, rázkódást, ellenőrzési rendszerek és anyagtudomány.

Tanfolyamok, mint az angol, matematika, fizika, informatika, humán és általános mérnöki tudományok kiegészítő gépészeti tananyag és technikai választani kínálnak az energia és a gépészeti rendszerek, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy folytassa Felsőfokú a területeket.

Mérnökök építők és fejlesztésére van szükség, erős analitikus és tervezési képességeit. A tananyag épül, hogy értelmes tervezési tapasztalat szerepel több, a szükséges és választható kurzusok. Gépészet diákok fejleszteni ezeket a készségeket szisztematikusan sikeres teljesítésével sor egymást követő kurzusok statika, dinamika, mechanika anyagok, áramlástani, dinamikája gép, gép tervezése és gépészeti rendszerek tervezése.

Nyílt végű problémák és több-megoldás tervezési koncepciók be vannak építve a tanterv bevonásával tervezése feladatokat a hő- és mechanikai rendszerek. Ez a folyamat kezdődik az Mechanics of Materials természetesen a másodéves és csúcspontja a kidolgozásában elért formatervezés tanfolyama (ME rendszerek tervezése I. és II), a végén a végzős. A kidolgozásában elért tervezési kurzusokat a hallgatók számára lehetőséget, hogy alkalmazzák a korábban megszerzett tudás olyan területeken, amelyek magukban foglalják a matematika, a tudomány, a technika, a humán tudományok, a kommunikáció, az etika és a közgazdaságtan.

Karunk is elismerik, a dinamikus jellege a modern technológia, amely változások elkerülhetetlenek, és annak szükségességét, hogy a diplomások, hogy jól felkészült ezekre a kihívásokra. A gépipari tananyag folyamatos felülvizsgálat alatt és módosítások kerülnek bevezetésre folyamatosan válasza a változó igényeket az ipar és a munkaerőpiac.

műszaki-2355871_960_720

A program céljai

Összhangban van a küldetés és célok a fenti, és közreműködött a alkotórésze gépészet programot, a következő oktatási célokat fogadtak el az osztály.

Pályakezdő WVU Tech Gépészmérnöki program:

 • lehet sikeres a gyakorlatban a gépészet
 • előre pozíciók műszaki és / vagy vezetői vezetés
 • lehet sikeres posztgraduális tanulmányokat, ha úgy döntenek, hogy folytassák felsőfokú oktatás
 • lesz képes megszerezni a szakmai nyilvántartásba vételt, ha úgy döntenek, hogy, miután megfelelő szakmai tapasztalat.
 • szentelnek az élethosszig tartó tanulás a szakmai karrier

Program eredményei

Összhangban van a küldetés az WVU Tech és összhangban ABET kritériumoknak, a Gépészmérnöki program WVU Tech hangsúlyozza a fejlesztés egy jól lekerekített mérnök egy erős háttérrel a matematika, a természettudományok, a műszaki elemzés és tervezés. Pályakezdő ez a program képes gyakorolni műszaki szakemberként vagy folytassa diplomás képzés és a fejlett tanulmányok.

Érettségi után, akkor képes lesz bizonyítani:

 • A tudás a matematika, a természettudományok és a fundamentumok mérnöki szükséges a sikeres karrier a mérnöki gyakorlatban
 • Képes azonosítani, megfogalmazni és elemezni a problémákat és megoldásokat alapján a szokásos mérnöki normák és gyakorlatok
 • A képesség, hogy alkalmazza elemző készség és a kreativitás megfelelőségét vizsgáló tervezési és a kialakítás esetén fejlesztéseket szükséges
 • Az a képesség, hogy végezzen mechanikai mérések; összegyűjtésére, értékelésére és jelenlegi kísérleti eredmények; és építeni kísérleteket végez mérnöki jelenségek, beleértve az elemzést és az adatok értelmezése
 • A tudás és képesség, hogy szabványos szoftverek és számítástechnikai eszközök megfelelő munkájuk
 • A tudás a biztonsági gyakorlatok a kísérleti munka
 • A tudás a környezetvédelmi követelmények és korlátok mérnöki gyakorlatban
 • A tudás és a képesség, hogy tervezzen egy mechanikus rendszer, alkatrész vagy folyamat kívánt igényeket kielégítő
 • Az a képesség, hogy működjön a produktív tagja multidiszciplináris csapatok
 • A tudás szakmai és etikai magatartási kódexek és felelősségek
 • Az a képesség, hogy hatékonyan kommunikálni szóbeli és írásbeli
 • A tudás a hatását műszaki megoldások a globális és társadalmi kontextus következtében, amelyek széles körű oktatás
 • Képes felismerni, hogy szükség van, és vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás
 • Hogy kimutatható a tudást a kortárs kérdések
 • A munkaképesség szakmailag hő- és mechanikai rendszerek területeken, beleértve a tervezés és megvalósítás az ilyen rendszerek.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid.

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid. Kevesebb