Hivatalos Leírás

Ösztöndíj lehetőségek!

Freshman számára:

A Jamestown Egyetem oktatói ösztöndíjat biztosít a bejövő 15.000 dolláros tanulónak a 2018 őszi félévre.

A gimnáziumi diákok képzése:

• Legalább ACT kompozit pontszám 22

• Legalább 24 az ACT Math szakaszán

MEGJEGYZÉS: A Gépészmérnöki Ösztöndíjat nem lehet más akadémiai vagy tevékenységi díj tetejére helyezni.

Transfer Diákok:

A Jamestown Egyetem 50% -os tandíj-ösztöndíjat biztosít a bejövő átadási hallgatóknak, akik megkezdik a 2018 őszi gépészeti programot.

Átutalási jogosítványok:

• Kumulált 3.0 GPA-t szerzett

• Minden matematikai tanfolyamon 3,0 GPA-t szerzett

• Legalább 1 kreditet szerzett egy korábbi intézménynél.

MEGJEGYZÉS: A Gépészmérnöki Ösztöndíjat nem lehet más akadémiai vagy tevékenységi díj tetejére helyezni.

A Jamestown Egyetem Műszaki Főiskolai diploma a gépészmérnöki alapismeretek és a bölcsészettudományi alapok egyedülálló kombinációja.

A gépészmérnöki tanszék pedagógiai küldetése az, hogy felkészítse a hallgatókat olyan karrierekre, amelyek technológiai innovációt, kreativitást, kritikai gondolkodást, terméktervezést, projektmenedzsmentet, rendszergondolkodást, csapatmunka, vezetés, szakmai etika, multidiszciplináris projektek és kommunikációs készségeket követelnek. Ez a küldetés egy olyan integrált tananyagon keresztül valósul meg, amely egyesíti a bölcsészetet, a matematikát, a tudományt és a mérnököket.

Miért a Jamestown Egyetem?

A hallgatói sikereket a kapcsolattartó kapcsolatok vezérlik a karokkal és az osztálytársakkal. A Jamestown Egyetem diákjainak egy kis campus és kis méretű osztályok vannak. A kar tagjai ismerik a diákokat egyénileg, és olyan kapcsolatokat hoznak létre, amelyek jóval a múltban érettségizettek. A hallgatók és a tanárok közötti egyszemélyes kapcsolatok segítenek a diákoknak teljes szellemi és személyes potenciáljukon. Az osztálytársak közötti kapcsolatok létfontosságúak a kortárs tanuláshoz és támogatáshoz. Ezek a kapcsolatok hosszú távú előnyökkel járhatnak, mint például az álláskeresés és a szakmai előmenetel.

A bölcsészettudományon alapuló tananyag a mérnöki hallgatók számára többet nyújt, mint csupán a műszaki szakértelem. A mai mérnököknek gondolniuk kell a tervek szociológiai, kulturális és környezeti hatásaira. A Jamestown Egyetem gépészmérnöki diplomája egyesíti a mérnöki kurzusok szigorú alapjait a technológia emberi dimenzióival.

A Jamestown Egyetemen gépészmérnökként a következő előnyökkel jár majd:

 • Kis létszámú, amelynek középpontjában a kiválóságot a tanításban és a diákok tanulási
 • Kombinált gyakorlati és alapvető információk
 • Célzott és jól felszerelt oktatólaboratóriumi kísérletek
 • Egy alapvető bölcsész kurzus az alapvető emberek készségeinek fejlesztéséhez
 • Diákközösség, amely a tanulás légkörét, kölcsönös támogatását és sikerét hozza létre
 • Egy gondoskodó és elkötelezett kar

Mi a gépipar?

A mérnöki területek közül a gépészet valószínűleg a legszélesebb. A legalapvetőbb definíció szerint a gépészet a mozgás, az energia, az anyagok és az erő mechanikai eszközök tervezésére irányul. Mivel számos mechanikus eszköz létezik, a gépészeti alkalmazások szinte korlátlanok. Majdnem minden vállalat vagy szervezet, amely termékeket tervez és gyárt, mechanikus mérnököket foglalkoztat. A gépészmérnökök kutatólaboratóriumokban, katonai, kormányzati és egyéb szakmákban is megtalálhatók, mint például az orvostudomány, a jog vagy a tanítás.

A gépészmérnökök egy másik fontos foglalkoztatási területe a gyártás. A gyártási foglalkozások szinte mindazt lefedik, ami a termék kifejlesztésében érintett, a megfelelő elemek kiválasztásánál a különböző alkotóelemek kiválasztásánál a megfelelő / legjobb gépek kiválasztásához. A legtöbb gépészmérnök ezen a területen dolgozik a berendezések gyártói, az űrhajózási vállalatok, a közművek, az anyagfeldolgozó üzemek, a közlekedési vállalatok és a kőolajipari vállalatok számára.

Az oktatási eredmények

Mivel a Gépészmérnöki Program egyik legfontosabb feladata, hogy a valós élményt a lehető legteljesebb mértékben szimulálja, a tanterv, a tanfolyam tartalma, a laboratóriumi tapasztalatok, a tervezési projektek, a tanítás és a tanórán kívüli tevékenységek mindegyike a következő tanulói tanulási eredmények elérésére irányul:

 • A matematika ismerete (multivariáns kalkulus, differenciálegyenlet stb.), A tudomány (kémia, fizika stb.) És a mérnöki alapismeretek a valós technikai problémák megfogalmazására és megoldására
 • Képesség tervezésekor és kísérletek elvégzésében, valamint az adatok elemzése és értelmezése
 • Képes kialakítani és megvalósítani egy olyan rendszert, komponenst vagy folyamatot, amely megfelel a kívánatos igényeknek realisztikus korlátokon belül, mint például a gazdasági, környezeti, társadalmi, politikai, etikai, egészségi és biztonsági, gyárthatósági és fenntarthatósági követelmények
 • Képes használni a technikákat, készségek, és a modern technika szükséges eszközöket a mérnöki gyakorlatban.
 • Képesség a modern mérnöki szoftverek és hardvereszközök intelligens kihasználására
 • Képesség önálló működésre és multidiszciplináris csoportokra
 • Képesség azonosítani, megfogalmazni és megoldani a műszaki problémákat
 • A szakmai és etikai felelősség megértése
 • Képes hatékonyan kommunikálni
 • A széles körű oktatás, amely meg fogja érteni a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban gyakorolt ​​hatását
 • A felismerés szükségessége, elismerése és az élethosszig tartó tanuláshoz való képesség
 • A humán tudományok és társadalomtudományok megfelelő ismerete a társadalom és a technológia közötti interakcióval kapcsolatos kortárs kérdések megértéséhez és megismeréséhez
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Jamestown »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,758 USD
oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019