Bachelor gépészmérnöki

University of Jamestown

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor gépészmérnöki

University of Jamestown

Ösztöndíj lehetőségek!

Freshman számára:

A Jamestown Egyetem oktatói ösztöndíjat biztosít a bejövő 15.000 dolláros tanulónak a 2018 őszi félévre.

A gimnáziumi diákok képzése:

• Legalább ACT kompozit pontszám 22

• Legalább 24 az ACT Math szakaszán

MEGJEGYZÉS: A Gépészmérnöki Ösztöndíjat nem lehet más akadémiai vagy tevékenységi díj tetejére helyezni.

Transfer Diákok:

A Jamestown Egyetem 50% -os tandíj-ösztöndíjat biztosít a bejövő átadási hallgatóknak, akik megkezdik a 2018 őszi gépészeti programot.

Átutalási jogosítványok:

• Kumulált 3.0 GPA-t szerzett

• Minden matematikai tanfolyamon 3,0 GPA-t szerzett

• Legalább 1 kreditet szerzett egy korábbi intézménynél.

MEGJEGYZÉS: A Gépészmérnöki Ösztöndíjat nem lehet más akadémiai vagy tevékenységi díj tetejére helyezni.

A Jamestown Egyetem Műszaki Főiskolai diploma a gépészmérnöki alapismeretek és a bölcsészettudományi alapok egyedülálló kombinációja.

A gépészmérnöki tanszék pedagógiai küldetése az, hogy felkészítse a hallgatókat olyan karrierekre, amelyek technológiai innovációt, kreativitást, kritikai gondolkodást, terméktervezést, projektmenedzsmentet, rendszergondolkodást, csapatmunka, vezetés, szakmai etika, multidiszciplináris projektek és kommunikációs készségeket követelnek. Ez a küldetés egy olyan integrált tananyagon keresztül valósul meg, amely egyesíti a bölcsészetet, a matematikát, a tudományt és a mérnököket.

Miért a Jamestown Egyetem?

A hallgatói sikereket a kapcsolattartó kapcsolatok vezérlik a karokkal és az osztálytársakkal. A Jamestown Egyetem diákjainak egy kis campus és kis méretű osztályok vannak. A kar tagjai ismerik a diákokat egyénileg, és olyan kapcsolatokat hoznak létre, amelyek jóval a múltban érettségizettek. A hallgatók és a tanárok közötti egyszemélyes kapcsolatok segítenek a diákoknak teljes szellemi és személyes potenciáljukon. Az osztálytársak közötti kapcsolatok létfontosságúak a kortárs tanuláshoz és támogatáshoz. Ezek a kapcsolatok hosszú távú előnyökkel járhatnak, mint például az álláskeresés és a szakmai előmenetel.

A bölcsészettudományon alapuló tananyag a mérnöki hallgatók számára többet nyújt, mint csupán a műszaki szakértelem. A mai mérnököknek gondolniuk kell a tervek szociológiai, kulturális és környezeti hatásaira. A Jamestown Egyetem gépészmérnöki diplomája egyesíti a mérnöki kurzusok szigorú alapjait a technológia emberi dimenzióival.

A Jamestown Egyetemen gépészmérnökként a következő előnyökkel jár majd:

 • Kis létszámú, amelynek középpontjában a kiválóságot a tanításban és a diákok tanulási
 • Kombinált gyakorlati és alapvető információk
 • Célzott és jól felszerelt oktatólaboratóriumi kísérletek
 • Egy alapvető bölcsész kurzus az alapvető emberek készségeinek fejlesztéséhez
 • Diákközösség, amely a tanulás légkörét, kölcsönös támogatását és sikerét hozza létre
 • Egy gondoskodó és elkötelezett kar

Mi a gépipar?

A mérnöki területek közül a gépészet valószínűleg a legszélesebb. A legalapvetőbb definíció szerint a gépészet a mozgás, az energia, az anyagok és az erő mechanikai eszközök tervezésére irányul. Mivel számos mechanikus eszköz létezik, a gépészeti alkalmazások szinte korlátlanok. Majdnem minden vállalat vagy szervezet, amely termékeket tervez és gyárt, mechanikus mérnököket foglalkoztat. A gépészmérnökök kutatólaboratóriumokban, katonai, kormányzati és egyéb szakmákban is megtalálhatók, mint például az orvostudomány, a jog vagy a tanítás.

A gépészmérnökök egy másik fontos foglalkoztatási területe a gyártás. A gyártási foglalkozások szinte mindazt lefedik, ami a termék kifejlesztésében érintett, a megfelelő elemek kiválasztásánál a különböző alkotóelemek kiválasztásánál a megfelelő / legjobb gépek kiválasztásához. A legtöbb gépészmérnök ezen a területen dolgozik a berendezések gyártói, az űrhajózási vállalatok, a közművek, az anyagfeldolgozó üzemek, a közlekedési vállalatok és a kőolajipari vállalatok számára.

Az oktatási eredmények

Mivel a Gépészmérnöki Program egyik legfontosabb feladata, hogy a valós élményt a lehető legteljesebb mértékben szimulálja, a tanterv, a tanfolyam tartalma, a laboratóriumi tapasztalatok, a tervezési projektek, a tanítás és a tanórán kívüli tevékenységek mindegyike a következő tanulói tanulási eredmények elérésére irányul:

 • A matematika ismerete (multivariáns kalkulus, differenciálegyenlet stb.), A tudomány (kémia, fizika stb.) És a mérnöki alapismeretek a valós technikai problémák megfogalmazására és megoldására
 • Képesség tervezésekor és kísérletek elvégzésében, valamint az adatok elemzése és értelmezése
 • Képes kialakítani és megvalósítani egy olyan rendszert, komponenst vagy folyamatot, amely megfelel a kívánatos igényeknek realisztikus korlátokon belül, mint például a gazdasági, környezeti, társadalmi, politikai, etikai, egészségi és biztonsági, gyárthatósági és fenntarthatósági követelmények
 • Képes használni a technikákat, készségek, és a modern technika szükséges eszközöket a mérnöki gyakorlatban.
 • Képesség a modern mérnöki szoftverek és hardvereszközök intelligens kihasználására
 • Képesség önálló működésre és multidiszciplináris csoportokra
 • Képesség azonosítani, megfogalmazni és megoldani a műszaki problémákat
 • A szakmai és etikai felelősség megértése
 • Képes hatékonyan kommunikálni
 • A széles körű oktatás, amely meg fogja érteni a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban gyakorolt ​​hatását
 • A felismerés szükségessége, elismerése és az élethosszig tartó tanuláshoz való képesség
 • A humán tudományok és társadalomtudományok megfelelő ismerete a társadalom és a technológia közötti interakcióval kapcsolatos kortárs kérdések megértéséhez és megismeréséhez
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
20,758 USD
oktatás
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Jamestown, North Dakota
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Jamestown, North Dakota
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt