Hivatalos Leírás

Okan Egyetem, Az egyik legkiválóbb és előkelő alapítvány egyetemek Törökországban, ad otthont a változatos graduális és posztgraduális hallgatói szervezet 14.000. Jelenleg Okan Egyetem hallgatói 43 különböző országból. A szálloda több mint 138 graduális és posztgraduális programok. Az egyetem eljárása hat kara, két alkalmazott tudományok iskolák és három doktori iskolák. Az egyetem is kínál a különböző két évben társult szakok, amelyek megfelelnek az az igény a szakmai lehetőségeket.

Az új, globális üzleti korszak a határok nélküli üzleti kapcsolatok követel egy sor új műszaki kompetenciák. Okan Egyetem Gépészmérnöki alapképzésMiután felülvizsgálta programjaikat, gazdag választékát kínálja a koncentráció területeken annak érdekében, hogy megfeleljen az egyedi karrier igényeit diákjaink. A világszínvonalú oktatók a különböző háttérrel nyújt egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat végrehajtása során a tananyag.

Mi nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődő "Megtanulni tanulni" készségek diákjaink felkészíti őket azzal a képességgel, hogy versenyképes maradjon a karrierjük. Stratégiai, innovatív, rendszerek és a kritikus gondolkodás rendszerek alapvető összetevői a tanterv, amely széles körű vezetői kompetenciák, valamint a szükséges eszközök, technikák és erőforrások diákjaink sikeresek legyenek a globális világban a mérnöki és a kapcsolódó üzleti. Engineering a művészet alkalmazása a tudás a tudomány az emberiség javára. gépészet a leginkább széles alapokon nyugvó területén tevékenykedik. Ez magában foglalja a tudomány és a művészet a készítmény, tervezési, elemzési, fejlesztési, gyártási és ellenőrzési rendszerek és gépek. Közép-a szakma fontosságát az innováció és az új technológiák és termékek. A misszió az egyetemi tananyag célja, hogy felkészítse a diplomások, hogy megfeleljen a kihívásoknak járó sajátos karrier, és alkalmazkodni a gyorsan változó technológiák. A tanterv magában foglalja a különböző tanfolyamok, amely tantárgyak Termál és Fluid tudományok, anyagtudomány, a tervezés és a gyártás, elmélete gépek és vezérlések, Valamint az intenzív tervezési és laboratóriumi munkák. A tananyag épül, hogy a hallgatók a technikai képességek, mérnöki betekintést és problémamegoldó képesség, és elő tudja készíteni diplomások képzett, felelősségteljes, környezettudatos, ésszerű polgárok. Amellett, hogy a tanítás, a megyei karok aktívan részt vesznek a kutatásban által támogatott, a köz- és a magánszektor.

A diplomások a program felruházva mély megértése a mechanikus, mint egy mérnöki rendszer egészének. Ezek a diplomások, miután átesett egy kiegészítő és szakirányos képzésre, valószínűleg elfoglalni kulcspozíciókat az iparág hosszú távon.

Szeretnénk, ha a diákokat, hogy fontolja meg Okan Egyetem Gépészmérnöki alapképzés mint befektetési szerezni a versenyképes szakmai szélén, és élvezze a sikeres karrier az élet. Esti és hétvégi osztályok célja, hogy megkönnyítse időgazdálkodás szakmai élet együtt diplomás képzés kérem keresse International Office alkalmazás feltételeit.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Okan University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date