Hivatalos Leírás

Gépgyártás az egyik legfontosabb tudományágak mérnöki és átfogja számos subdisciplines amelyek középpontjában a hagyományos és élvonalbeli technológiák. Ez egy széles érintett szakma olyan tevékenységekkel, mint például az energia átalakítás, az energiatermelés, a tervezés és a gyártás. Az elméleti és gyakorlati alapjait ismeretek közé tartozik a tiszta tudományok, matematika, és a mérnöki tudományok, különösen a mechanika szilárd és folyadékok, termodinamika és kinematikai. Gépészet igényel alkalmassági és érdeklődés a természettudományok és a matematika nyelvén, és a képesség, hogy alkalmazzák ezeket a társadalmi igényeket.

Az oktatási célok a graduális gépészeti programot SUNNY Korea elismerik, hogy a tanulók a különböző karrier célok és a választott ipari környezetben, ahol követni őket.

A gépipari tanterv biztosít a hallgatók alapvető oktatás matematika és a természettudományok, valamint egy széles sorozata tanfolyamok, amely a termikus folyamatok és áramlástani, gépészeti tervezés, szilárdságtani és dinamikai viselkedése és kezelése a mechanikai rendszerek. Diákok is figyelembe tanfolyamok, amelyek bevezetik őket a fejlett számítógépes módszerek a mérnöki tervezés és elemzés, valamint az adatok feldolgozása és elemzése. Egy sor laboratóriumi tanfolyamok megismerteti őket a szenzorok és az elektronika, modern műszerekkel és kísérleti technikákat használnak a mérnöki fűzése termék tervezése, értékelése, és a tesztelés a kutatás. Ezen felül a diákok közül választhat választani, hogy akár magasabb szintű egyetemi képzés a felkészülés doktori iskolában vagy tágabb kitettség tárgyához kapcsolódó mérnöki gyakorlatban, hogy fokozzák a felkészülés a munkát a diploma megszerzése után.

történelem

A graduális program célja, hogy a hallgatók a részletes gépészeti oktatás és képzés szükséges azonnali belépés a munkaerőpiacra. Ugyanakkor, a tananyag fenntartja elegendő rugalmasságot, hogy a diákok teljes mértékben felkészülni a posztgraduális tanulmányok és kutatási pályán. Gépészet tanórák főállású oktatók és hallgatók arra ösztönzik, hogy közvetlenül a kari műszaki választani. Ők is a lehetőséget, hogy részt vegyenek a nemzeti és nemzetközi hallgatói mérnöki versenyeken. A Senior tervezési tapasztalat a diákok megoldásának lehetőségeire valós problémák multidiszciplináris környezetben.

Küldetés

A misszió a Gépészmérnöki Kar, hogy: - olyan programot egyetemi oktatás, amely felkészíti a tanulókat a karrier a gépgyártásban és a kapcsolódó területeken; - Végzős oktatási és kutatási lehetőségek a diákok és gyakorló mérnökök; - Elvégezni élvonalbeli kutatás, és a technológia transzfer a regionális és a nemzeti ipar.

A program oktatási célok

 • Készítsen diplomások akiknek munkaköri feladataik ellátásához, hogy megfeleljen az elvárásoknak a munkaadók. - Készülj képzett diplomások fejlett tanulmányok, ha szükséges.

Student Eredmények

A hallgatók mutatják a következő:

 • a tudás alkalmazásának a matematika, a tudomány és a technika
 • a képesség, hogy tervezés és végezzen kísérleteket, valamint elemezni és értelmezni az adatokat
 • a képesség, hogy tervezzen egy rendszer, alkatrész vagy eljárás, hogy megfeleljen a kívánt szükségleteinek reális korlátok, mint a gazdasági, környezeti, társadalmi, politikai, etikai, egészség és biztonság, a gyárthatóság, és a fenntarthatóság
 • a képesség, hogy a funkció a multidiszciplináris csapatok
 • a képesség, hogy azonosítani, megfogalmazni, és a műszaki problémák megoldására
 • megértése a szakmai és etikai felelősség
 • a hatékony kommunikáció képessége
 • A széles körű képzés szükséges megérteni a hatását műszaki megoldások a globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban
 • a felismerése, hogy szükség van, és az a képessége, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás
 • ismerete kortárs kérdéseket
 • egy képes használni a technikákat, készségeket, és a modern mérnöki eszközök szükséges mérnöki gyakorlatban
 • a képesség, hogy alkalmazzák az matematika segítségével többváltozós kalkulus és differenciálegyenletek
 • hogy képesek modellezni, elemzése, tervezése és megvalósítása a fizikai rendszerek, alkatrészek vagy folyamatok
 • a munkaképesség szakmailag, mind hő- és mechanikai rendszerek területeken.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus SUNY Korea »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
8 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date