Bachelor gépészmérnöki és gyártási technológia

Saimaa University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor gépészmérnöki és gyártási technológia

Saimaa University of Applied Sciences

Degree Program Gépészmérnöki és Gyártástechnikai

Fokozat: Bachelor of Engineering

Diploma címe finnül: Insinööri (AMK)

Időtartama és mértéke vizsgálatok:

3,5 év, többek között egy nyári félévben, 240 hitelek, köztük 30 kredit elhelyezés

Degree Program Gépészmérnöki és Gyártástechnikai felkészíti a tanulókat a nemzetközi gépgyártás pályára, különösen azokon a területeken a gép-és automatizálás tervezés, termelés-tervezés, kutatás és fejlesztés.

Pályakezdő ez a program működik, mint a technológiai szakemberek, menedzserek, tervezők, fejlesztők és értékesítési mérnökök fém-és erdei ipar, az automatizálás és az információs technológia.

A Saimaa University of Applied Sciences aktív partnere az erdőben klaszter és fémipar. Gyártunk szakértők, hogy illeszkedjen a követelményeknek a helyi és a globális ipar, valamint az üzleti életben.

A hallgatók megtanulják, hogyan kell tervezése, fejlesztése és gyártása termékek és mechatronikai berendezések, design és méretek gépelemek, fejleszteni a modern automatizált, ellenőrzési és információs rendszerek működnek projektmenedzserek vagy vezetők az egyének és a nagyobb csapatok, kommunikálnak, dolgoznak és tárgyalni az emberek, amelyek a különböző kulturális és nyelvi háttérrel.

A diplomások egy nemzetközi főiskolai gépészmérnöki diplomát, széleskörű technológiai és gyakorlati ismeretek gépészeti és automatizálási rendszerek, tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi együttműködés, valamint a megtalálása és feldolgozása szakmai információkat, kapcsolatokat alakított és vált a hálózatba, a jó nyelvtudás.

A hallgatók a nemzetközi csoportok érkeznek különböző részein a világ. Előadások, gyakorlatok, csapat és a laboratóriumi munka lényeges része a tanulási folyamatnak. Megkönnyítése alkalmazkodott az új tanulási környezet és folyamatok, mi lesz a konzultáció minden diák a saját irányultsága alapján, amely teszünk minden hallgató személyre szabott tanterv.

Miután a tanulók letették a bizonyos számú kreditet, hogy van egy lehetőség, hogy a diákcsere néhány partner külföldi egyetemeken. Ebben az időszakban lehet teljes a kettős diplomát. Ők is a lehetőséget, hogy a gyakorlatban az új munkakörnyezetet, és kapcsolatot teremteni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
3.5 Év
Nappali
Locations
Finnország - Lappeenranta
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Lappeenranta
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt