Bachelor gépészet

Ohio Northern University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor gépészet

Ohio Northern University

Hogy a világ jobb

A TJ Smull College of Engineering, akkor kapnak egy szilárd alapot a területen, ismerkedés a anyagtudomány, termodinamika, áramlástani, a tervezési folyamat és így tovább. Itt van a lehetőség szakosodott olyan terület, amit igazán fontos - mint a megújuló energia, a robotika, orvosi eszközök vagy a gyártás.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára.

A gépészmérnöki oktatás nagyszerűen kihívást tanfolyam a valós tanulás. Majd dolgozni csapat projektek és megoldani műszaki kihívások tényleges ügyfelek. Akkor nem csak alkalmazza a tudást tanulnak az osztályban, hanem élesíteni készségek a vezetés, a csapatmunka, a kreativitás és a vállalkozói szellemet. Ezek a képességek elengedhetetlenek minden sikeres gépészmérnök.

Érettségi után, és máris készen áll bármilyen a jövő, legyen szó tervezése a következő generációs technológia, az épület egy robot rendszer gyártója, fejlődő alternatív energetikai megoldások, vagy induló saját cég!

LEHETŐSÉG bővelkedik

TELJESÍTMÉNY MEG találékonyság

Az emberi erővel hajtott jármű Challenge (HPVC) - által szponzorált az American Society of Mechanical Engineers (ASME) - a végső próba találékonyság. Diákcsoportok tervezési és építési erős, könnyű és áramvonalas meghajtású járművek az emberek. Ezután a verseny van! Melyik ez a jármű a leggyorsabb? Amely legjobban megfelel tervezési szabványok? Melyik a legtöbb hordozható? ONU belépése általában néz szembe több mint 30 versenyző - és gyakran helyezzük tetején! Ez egy jó kihívás - és az egyik, hogy épít a csapatmunka és szervezési ismeretek.

A gyártástól a repülő a dűnék

A Baja SAE (Society of Automotive Engineers) kollégiumi design sorozat, a diákok a világ minden tájáról tervezése, építése és tesztelése saját off-road járművek, hogy ellenálljon bünteti terepen. A verseny egy kombinációja a mérnöki ismeretek, gyakorlati tudás és a valós világ kihívásainak. Minden évben, a csapat a ONU mérnökök versenyez ebben a versenyben - és minden évben kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ennek gépészet diák, akkor része lehet ebben a hűvös tapasztalat.

SZERINTEM SIKER

JENNIFER SMITH BSME '12

"Onu előkészítve ME FOR REAL-WORLD ENGINEERING AND remek KARRIER a kezdetektől fogva. A professzorok szenvedélyesen szakma és HOLD tanulók oktatását PARAMOUNT OVER kutatási programok gyakran elvonják NAGYOBB egyetemét alapképzésben. A tananyag erős és folyamatosan átdolgozza MEGFELELŐ IPARI változó szükségleteit. Ott is van óriási mennyiségű ENGINEERING EXTRACURRICULARS ÉS KÜLSŐ további növelésére szolgáló lehetőségeket ONE Education at ÉSZAK. "Jennifer Smith, aki kapta BSME 2012-ben, volt" állandó mozgásban ", mint egy ONU diák. Ő játszotta egyetem softball és a klub futball. Ő volt az elnöke a ONU újrahasznosítja és tiszt volt az American Society of Mechanical Engineers. Ő csatlakozott ONU Emberi Powered Vehicle Challenge csapat és tekertem rá csapat létrehozását az Indy 500-pályán. Ő is volt szövetkezetek a Marathon Petroleum és Emerson Climate Technology. Ma ő a kutató Batelle Energy Systems divízió Columbus, Ohio. Ő alakul technológia az alternatív és hagyományos energia szektor - köztük a pirolízis reaktor, amely átalakítja a biomassza (például faforgács) bio-olaj.

EREDMÉNYEK ÉS TANFOLYAMOK

SZILÁRD EREDMÉNYEK

 • A gépipar program által akkreditált Akkreditációs Bizottság Engineering ABET.
 • Mi büszkélkedhet egy 100 százalékos elhelyezkedési aránya a diákok a co-op munkalehetőségek, ami kezdődik a második félévben a junior évben, és továbbra is egy évre. A gépészet diákok co-op a Battelle Memorial Institute, Borg Warner Turbo Systems, Emerson Climate Technologies, a Honda és a többi jól ismert cégek.
 • Az elmúlt öt évben átlagosan 95 százaléka a gépészeti szakon talált teljes munkaidős mérnöki munkát vagy beiratkozott doktori iskolában hat hónapon belül az érettségi

TANFOLYAMOK

Szükséged lesz 128 óra hitel keresni a Bachelor of Science gépészmérnöki (BSME). Azt javasoljuk, hogy használja a választható órát, hogy folytassa a kisebb választott, vagy a koncentráció fejlett energia vagy robotika, amelyek összehangolják az Ön érdekeit és szenvedélyek.

Íme néhány kurzus viszem gépészmérnöki szak

 • kémia
 • Számítás
 • Műszaki Anyagtudományi
 • Szilárdságtan
 • Termodinamika
 • mechanikai tervezés
 • Kísérleti módszerek
 • Dynamic Systems
 • Hőátadás
 • Mérnöki elemzés
 • Tervezési folyamat
 • Senior Capstone
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Columbus, Ohio
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Columbus, Ohio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt