Bachelor folyamatok

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor folyamatok

Grupo Tiradentes

Ezen a kurzuson meg fogja tanulni, hogyan kell egy üzleti és hozzájárul, hogy lehet, hogy több helyes döntéseket az üzleti fejlesztés a vezető emberek, hogy a szervezetek, hogy elérjék a kívánt eredményt.

Fejleszteni technikai és viselkedésbeli készségekkel szerint a folyamat az épület és alapjainak megerősítése szükséges, hogy egy felkészült menedzser mai üzleti kihívásokra.

  • 02 év időtartamú
  • Nappal és éjszaka

MUNKAPIACI

A folyamatok munkaerőpiac kedvező. Ennek oka, hogy a képességek által kifejlesztett ezek a szakemberek elengedhetetlen a vállalkozások versenyképességének ma, az a képesség, hogy elemezzék folyamatok és javasoljon kreatív megoldásokat a kulcsfontosságú kihívások a vállalatok, termelő minőségi javulást. A szakmai működhet bármilyen méretű vállalatok, mint a menedzser, elemző vagy tanácsadó. Ő is tudja, hogy nyitott és kezelheti saját üzletét. Sőt, felkészült és képzett dolgozni a különböző gazdasági ágazatokban, különösen azokon a területeken a termelés, logisztika és a marketing. Akkor is tevékenykedhet területén projekt elemzés és a megvalósíthatósági támogatásával szerkezete alapján az üzleti terv.

SALARY HAVI átlagos tartománya

Kezdeti R $ 1.800,00 Teljes R $ 8,000.00

TERÜLETEK

A képzési rendszerszintű látás az irányítási folyamatok és az emberek, ez a szakember tartsa a pozícióját a koordinátor, elemző, felügyeleti vagy vezetője. Ezen felül, akkor járhat el a saját üzleti és / vagy a különböző területeken és típusú szervezetek - magán vagy állami tulajdonú vállalkozások, a kis, közepes és nagy.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt