Bachelor fizika

University of Wisconsin La Crosse

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor fizika

University of Wisconsin La Crosse

Az Osztály a University of Wisconsin-La Crosse az egyik legnagyobb egyetemi fizika programok Wisconsin és jól ismert kínál minőségi oktatás, forgalomba a diplomások sikeres karrier utak, és vonzza országos elismerést a sikeres erőfeszítéseket.

Majors

1. szemeszter

2. szemeszter

3. szemeszter

4. szemeszter

Félév 5

Félévben 6

  • Választható kurzus

Félévben 7

  • Választható kurzus

8. félév

  • Választani

Az osztály következetesen rangsorolva az első tízben.

  • A UWL Osztály volt a co-recipiens együtt a Massachusetts Institute of Technology (MIT), Kettering Egyetem és a Colorado School of Mines, az Amerikai Fizikai Társaság 2013 Díj javítása alapképzésben, amely felismeri a fizika osztályok és / vagy egyetemi szolgáló programok a fizika, amely támogatja a bevált gyakorlatok az oktatás az egyetemi szintű.
  • Az Osztály egy országosan elismert vezető egyetemi fizika oktatás és 2012-ben választották a AIP karrier-projekt a helyszíni szemle, ahonnan AIP tanulhatna és elősegíti a fizika minisztérium hatékony módszereket előállítására fizika hallgatók STEM karrier .

  • A hallgatók a tanszék kapott több díjat, ösztöndíjak, valamint ösztöndíjak alapján a tanulmányi teljesítmény és a képesség, hogy az Excel kutatás, beleértve az alábbi országosan versenyképes díjak: Barry M. Goldwater Ösztöndíj (három kedvezményezett), Department of Homeland Security Egyetemi Ösztöndíj, kutatási ösztöndíjak a Tanács Diákköri a Society of Physics Students, az American Physical Society, a NASA, és a többszörös REU programok az egész országban.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - La Crosse, Wisconsin
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - La Crosse, Wisconsin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt