Hivatalos Leírás

FizikaA főiskolai diplomát megfelelő alapot nyújt a alapkutatási. A diákok számára, hogy folytassa azonnali tudományos pálya vagy a technológia, vagy folytatni kívánó posztgraduális tanulmányait a fizika meg kell tenniük ajánlott felső osztály tanfolyamok választani. A tanfolyam két részből áll. A tudomány alkatrész nevezik főbb követelményeit, és egy átfogó része az úgynevezett alaptanterv. További információkat a core-tantervi követelmények látogasson el az alaptanterv honlapján.

Kapcsolódó Oklevelek és Programok

  • Fizika, Minor
  • Fizika, Master of Science fokozat
  • Fizika, Doctor of Philosophy Degree

Irányelvek a fizika 497: Senior tézis

PHYS 497 (senior dolgozat) a fizika főbb kidolgozásában elért persze, hogy a diákok teljes ideje alatt a végzős. A magas rangú dolgozat kutatási projekt, amely végzett az irányítása alatt a kar tagja, a termék, amely egy 10-20 oldal tézist, hogy benyújtják a tanácsadó és egy másik kar tagja, aki szolgál olvasó. Benyújtását követően a dolgozat, a diák ad egy 20-30 perces szóbeli előadás a Fizika Tanszék. Reklám a szakdolgozat bemutatása a fizika tanszék a hallgató felelőssége.

Ahhoz, hogy beiratkozik PHYS 497, diákoknak kell már megállapodást kötött egy tanácsadó és meg kell szereznie a számot hív a fizika tanszék irodában. Diákok, akik igénylik segítséget találni egy magas rangú dolgozat projekt konzultálnia kell az egyetemi tanácsadója. Van jelentős rugalmasságot a választott témakiírásai kísérleti, elméleti, számítástechnikai, oktatási vagy könyvtári kutatás a fizikában. Mivel ez egy kidolgozásában elért, lényeges eleme a dolgozat csatlakozni a téma a fizikában a világ nagy valamilyen értelmes módon. Néhány diák befejezte a vezető dolgozat projekt kémiai fizika irányítása alatt a kar tagja a kémia tanszék, vagy a légköri fizika irányítása alatt a kar tagja a Desert Research Institute.

Sok diák beiratkozik vezető értekezés során a második-utolsó félévben, és elkezdeni a projektet, de nem teljes a dolgozat, amíg az utolsó félévben. Ebben az esetben kapnak osztályzatot, hiányos végén az első félévben, és a végső pontszám befejezésekor. Ők nem regisztrál vezető dolgozat során, hogy a második félévben. Néhány diák, aki már megkezdte a kutatási projekt irányítása alatt a kar tagja elvégezte a vezető értekezés során egy szemesztert. Ez a döntés függ leginkább a tanuló, a projekt és más követelményeket támaszt a diák időben. Befejezése a dolgozat két félév, és kap egy fokozatú hiányos az első félévben nem hordoz megbélyegzés.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus University of Nevada, Reno »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date