Bachelor fizika

Greenville University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor fizika

Greenville University

Fizika kidolgozására irányuló alapvető megértése minden formáját az anyag és az energia. A mai társadalom szükségleteinek személyek képzett fizikai fenntartása érdekében a magas szintű technológia a mai társadalomban. Fizika használ matematikai módszerekkel leírni folyamatok és új elképzelésekkel, amelyek adott mérnökök végrehajtására. Az Osztály arra törekszik, hogy a hallgató tisztában az alapvető fizikai elvek és hogyan ezeket az elveket igazítani sok fajta munkalehetőség a mai társadalomban.

Greenville College

Azok szakon fizika, a részleg kész igényeinek kielégítésére a három csoport: a diákok, akik tervezik, hogy tanítani középiskolai fizika, a diákok, akik tervezik, hogy menjen egyetemre a fizika, és a diákok, akik várják, hogy menjen dolgozni a kormány vagy ipari laboratóriumi következő érettségi. A diákok választhatnak, hogy teljes vagy alapfokozat vagy BS fokozatot. A diákok jogosult a BA fokozatot kell felelniük az idegen nyelv követelményeit, amint ez a Közművelődési irányelveket. A diákok jogosult a BS fokozatot kell töltenie 4-8 óra hitel a praktikum köré egy kutatási tapasztalattal.

A leendő középiskolai tanár kell tervezni, hogy töltsenek ki egy jelentős tíz tanfolyamok előtti félévben tanítási tapasztalattal. A további tanfolyam tartalmaz egy szemesztert PHY 402 Senior Physics Lab és PHY 350 Science Curriculum projektek.

A diákok tervezi meg doktori iskola fizika meg kell tenniük az azonos tananyag, mint a leendő középiskolai tanár a junior évben. Során a végzős hallgatók vegyenek részt független vizsgálat irányítása professzorok. Ennek egy része a független vizsgálatnak ki kell terjednie a laboratóriumi vizsgálat egy kutatási jellegű. Jelenleg a részleg kutatási tapasztalattal atom és magfizika. A diákok részt az on-campus munka kar segítségével a tanszék ion gyorsító és más nagy berendezések. A diákok is részt vegyenek a kutatási Greenville College csinál együttműködve Gammasphere csoport Argonne National Lab. Egy másik lehetőség az, hogy részt vegyenek az NSF által szponzorált REU program, amely a nyári kutatási tapasztalatok egyetemisták különböző helyeken off-campus. A diákok, akik úgy döntenek egy REU azok praktika hitel kell részt ebben a programban a nyár előtt a végzős.

A diákok érdekel a munka a kormány vagy ipari laboratóriumokban kell töltenie az alaptanterv. A vezető évben a program független lesz a természetben. Ez eltér a doktori iskolában kötött hallgató készítmény, amely az önálló munka lesz kevesebb elméleti és tartalmaznia kell bolt és laboratóriumi technikák, valamint a speciális laboratóriumi projektek.

Greenville College kínál Engineering 3/2 programot egy együttműködési megállapodást a két remek mérnöki iskolák A University of Illinois és Washington University, St. Louis. Ez az öt éves program eredményeként a Bachelor of Arts Greenville és a Bachelor of Science in Engineering együttműködő iskola. A sikeres befejezése Greenville mérnöki program megfelelő GPA garantálja felvételi csúcsminőségű mérnöki iskolák számára a fennmaradó két évben. Ellenőrizze az index alatt Engineering 3/2 tantervi információkat.

Pályakezdő fizika programot is ment az egyik a három pályára a fent vázolt. Körülbelül egyharmada ment be középiskolai és egyetemi oktatás, és egyharmad is állást kormányzati vagy ipari laboratóriumokban. Több mint a fele a diplomások vettek diplomamunkánk fizika és egyhatoda befejezte Ph.D. programokat. A tanulmány a fizika szakon az évek során 1974-2004 jelzi 81 diplomások, akik mind be egyetemre vagy kapott foglalkoztatás a választott területen.

Mindhárom bevezető tanfolyamok kalkulus alapján. A hallgatók iratkozhatnak be PHY 120 MTH 115 Kalkulus I egyidejűleg. Fogalmak bevonásával fogkő fejlesztik kora PHY 120 tankönyv során, hogy a diákok kezelni a témákat, amelyek vitatják. Azok a hallgatók, középiskolás fizika, mint a háttér kezdeni a fizika szekvencia PHY 120. Fizika szakon, pre-mérnökök, és a leendő középiskolai tanárok kell befejezni a teljes háromfogásos fizika sorozatot.

Fizika Major

A fizika legfontosabb követelmények közé 33-37 kredit fizika és 26 kredit a kémia, számítástechnika és a matematika. A fizika nagy vezethet akár egy Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science fokozatot.

Fizika Major áttekintés

Fizika mint tudományág központi eleme a természettudományok. Alkalmazásai nyilvánvaló, mind a technológiai fejlesztések a mai társadalom. Diákok fogja találni a fizika főbb kiváló felkészülés a doktori iskola vagy minősítésre tanít a közép-iskolai és középiskolai szinten.

Fizika természetes tudomány, amely arra törekszik, hogy pontosan elmagyarázni anyag és energia egy nagyon alapvető szinten. A matematika az elsődleges nyelv területén használt kommunikálni fogalmak, amelyek minőségileg és mennyiségileg leírja a természeti jelenségek, amelyek nem csak a felelős a fizikai, hanem kémiai és biológiai folyamatok.

Fizika szigorúan egy kísérleti tudomány, ami azt jelenti, hogy az ötletek jönnek kizárólag kísérletezés és megfigyelés. Fizika Szakirány GC tiszteletben fogja tartani a határokat a fizika, hanem ösztönözni, hogy kimegy, és értékelik és elismerik Isten keze munkája.

Bejárat követelmények

Greenville College elismeri a diákok, akik a vágy, hogy elérjék a bölcsészettudományi oktatás egy evangéliumi keresztény kontextusban. A közösség tagjai vagyunk sem elkötelezett Krisztus vagy szimpatikus, hogy a keresztény szemszögből.

A pályázók által értékelt venni a tanulmányi eredménye, a vizsgálati eredmények, referenciák, interjúk, és a részvétel a tanórán kívüli tevékenységek. Ahhoz, hogy a felvételi, a diákok be kell nyújtaniuk a következő:

 • A kitöltött jelentkezési Felvételi, beleértve a teljes válaszokat az alkalmazás esszék
 • High School Átiratok
 • College Átiratok (ha a hallgató vett részt semmilyen főiskolák korábban)
 • ACT vagy SAT pontszámok (szükséges csak a belépő gólya és átadása a diákok kevesebb, mint 30 főiskolai kredit)
 • Referenciák (csak akkor, ha a Felvételi Bizottság)

A Felvételi Hivatal felülvizsgálja minden fájlt egyenként, így minden diák, aki szeretne tanulni Greenville College kell tölteniük a jelentkezési folyamat. Ugyanakkor a Greenville Főiskolai Kar létre irányelvek által bevezetni döntést általában, amelyek a következők:

Gólya:

 • Elvégezte a főiskolát preperatory tananyag a középiskolában
 • Rangsorolva a felső 50% -a gimnáziumi osztály
 • ACT kompozit 18, vagy műholdas (Math + kritikai olvasás) 860
 • High School GPA legalább 2,25 / 4,0

Átigazolás:

 • A legalább 12 átutalható főiskolai kredit
 • College GPA legalább 2,25 / 4,0

Megjegyzés: Ha egy diák befejezte kevesebb, mint 30 főiskolai hitelek, majd a középiskolai felvétel és teszteredmények is használják, hogy meghatározzák a belépést.

Megjegyzés: Ha a hallgató nem anyanyelvi angol beszélő, majd a főiskola fogja vizsgálni a TOEFEL helyett az ACT vagy SAT egy gólya, és előírhatja a TOEFEL egy cserediák.

Egy pontos Természetesen eloszlása ​​nem szükséges, de a testület azt javasolja, legalább tizenegy minimális tizenhat egységek szerzett lennie főiskolai előkészítő tárgyak. Nagyon ajánlott, hogy a belépő hallgatók:

 • Négy éve az angol középiskolában
 • egy-egy évvel az algebra és geometria
 • Két évig idegen nyelvet
 • legalább az egyik év laboratóriumi tudomány
 • egy évvel az amerikai történelem.

Azonban minden egyes jelöltet fogják értékelni alapján az egyes hitelesítő be a College kérelem alátámasztására.

 • Különleges megjegyzés: A hallgató folytat oktatási diplomát Greenville College benyújtó, összetett pontszám 22 a ACT (az összetett pontszámot tartalmaznia kell az írás része a teszt) képes lesz használni az összetett ACT helyett a TAP / Illinois alapvető készségek teszt. Megjegyzendő, hogy az ACT összetett pontszámot kell benyújtani során a felvételi folyamat Greenville College-ban.

Greenville College elismeri a diákok a gördülő alapon, tehát nincs külön jelentkezési határidő. A diákok kapnak értesítést felvételi követő két héten belül a felvételi fájl teljes. A Felvételi Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy személyes, on-campus interjú a kérelmező, mielőtt a végső felvételi döntést.

Greenville College joga van elutasíthatja vagy visszafogadási minden diák saját belátása szerint. A főiskola nem alkalmaz hátrányos megkülönböztetést a nevelési programok vagy tevékenységek alapján fogyatékosság, faj, vallás, bőrszín, nem, vagy nemzeti származás, amely teljes mértékben megfelel VI Az állampolgári jogok törvény 1964-ben és az állam törvényei az Illinois .

Állásajánlatok

 • Diplomás / PhD munka
 • Kutatás
 • Építészmérnök
 • Klinikai Scientist
 • mérnöki
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
34,300 USD
Egyetemi költségei 2016-17.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Greenville, Illinois
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Greenville, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt