Hivatalos Leírás

Bachelor Fizika

Akár tanul szubatomi részecskék, vagy szuperklasztereket galaxisok, fizika biztosítja az alapot a természettudományok. A BSC, aktívan vegyenek részt a fizikai világban, mint mi folytatni betekintést arról, hogyan működik. Az eszközök akkor dolgozzon tanul egy áramkör vagy megértése közötti kapcsolatok térben és időben lehet alkalmazni az emberi idegrendszer, vagy az aurora borealis. Valamint a posztgraduális tanulmányokat a fizika, sok a szakok megy a pályára a orvosi és a fogorvosi, mérnöki, vagy az oktatás.

Tanulmányozása fizika BSC kezdődik egy bevezető két fogásos sorrendjét, amely bevezeti a diákokat, hogy néhány, a főbb fogalmak és a klasszikus témák a fizika tanítás közben nekik erős és rugalmas elemzési eszközöket és módszereket a keret problémákat, amelyek segítségével számos területen. De tanult fizikát BSC jóval túlmutat az alapokat:

  • Intenzív együttműködésen keresztül tanárok és osztálytársak, megtudhatja, hatékony technikákat, az összetett problémák megoldására, kritikusan gondolkodni, írni koherens, és magyarázza ötleteit másoknak. És a tanár lesz néhány, a legjobb, többek között a CASE professzora az év.
  • Használja egyedülálló január exTerm ásni mélyen az Ön érdekeit, függetlenül attól, hogy a független kutatás, vagy vesz egy osztály, amelynek középpontjában éppen az Einstein relativitáselmélete, vagy mikroelektronika. Vagy ágaznak helyette: Fedezze fel a téma, amit soha nem gondoltam, vagy külföldre utazik, anélkül, hogy off-track. Akkor is, ahol három hetet vitorlás egy magas hajó a Karib-térség irányítása alatt a fizika professzora, a tanulás égi navigáció és még sok minden más.
  • Során a vezető kidolgozásában elért, akkor végezzen alapos kutatási projekt, és bemutatja az eredményeket során on-campus konferencián. Újabb diákok elemezték spektroszkópiai megfigyelések a Jupiter és a tervezett számítógépes szimulációk ionizált gázok körül áramló elektromosan vezető testületek.
  • Majd tanulni a state-of-the-art Elton B. Stephens Science Center és kap hozzáférést berendezések hallgatók a legtöbb iskolában soha nem látni. Még arra is lehetőséget, hogy részt vegyenek a kutatásban a nagyobb laboratóriumokban világszerte.

Tanulási eredmények

Befejezése után a fizika szak, a diákok képesek lesznek:

  • tervezési kísérletek hipotézisek,
  • megfelelő következtetéseket levonni tudományos adatok,
  • magyarázza a kísérletek eredményei, hogy a széles közönség,
  • írni világosan és tömören a tudományos kutatás formátumban
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Birmingham-Southern College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019