Hivatalos Leírás

A fizika szigorú és lenyűgöző, mert foglalkozik az alapvető kérdéseket a természetről és az eszmékről, amelyek anyagból, erőből, energiából és mozgásból állnak. A fizika hallgatók élvezik a probléma megoldásának kihívásait és előnyeit, és élvezhetik a természet működésének megtanulását, a galaxisok szerkezetének tanulmányozását a lehető legnagyobb skálákon keresztül a kvantummechanikára mikroszkópikus szinten. A Wells fizika főnöke előrehaladott tanfolyamokon (például az elektronika, az elméleti mechanika és a kvantummechanika és a relativitás területén) halad előre, hogy tudásukat naprakészen tartsa azzal, ahogyan a fizikusok a 21. században gondolkodnak.

Wells kari tagjai személyesen tanácsot adnak a hallgatóknak, és ösztönzik őket arra, hogy gyakorlati tevékenységüket kiegészítsék az osztályteremben és azon kívül, mint például a laboratóriumi idő és a szakmai gyakorlat.

Multidiszciplináris tanfolyam felkészíti a diákokat, hogy folytassanak egyetemi diplomát fizikában vagy más olyan területeken, mint a gyógyszer vagy a törvény. Ezen kívül a fizika szakma megnyitja a pályát a repülőgépiparban, a mezőgazdaságban, a számítógépes szoftverekben, az orvosbiológiai, a nukleáris, a környezetvédelmi, az építészeti, a polgári, az ipari és a gépészeti területen.

Wells fizika szakos hallgatók nem csak a természet alaptörvényeinek megismerését végzik, de a bölcsészettudományok körében jól felkészült oktatást és értékes problémamegoldó, szellemi és vezetői készségeket tesznek lehetővé, amelyek megértik és megoldják a problémák megoldását és az információk közlését mások számára - a sikerhez szükséges készségek minden karrierben, nem csak az első munkahely a főiskolán.

Mit tanulnak a diákok?

A fizika továbbképzései, mint az alább felsoroltak, lehetővé teszik a diákok számára, hogy az egyéni érdeklődésre számot tartó területekre összpontosítsanak. Emellett független tanulmányi és speciális témakörök állnak rendelkezésre. Íme néhány példa a fizikában:

  • Az elektronika elvei: Bevezető kurzus az analóg és a digitális elektronika számára.
  • Elméleti mechanika: A diákok olyan témákat vizsgálnak meg, mint a részecske-rendszerek, az orbiták, a fázisrajzok és a káosz.
  • Modern fizika: olyan témákkal foglalkozik, mint a Schrodinger-egyenlet, Heisenberg mátrixmechanika; klasszikus és kvantum statisztikai mechanika.
  • Kísérleti fizika: Haladó laboratóriumi tevékenység a fizikai tudományokban az elméleti és gyakorlati megfontolások megértéséhez.

Minden diák egy magas rangú projektet készít, amely kristályosítja a főiskolai tapasztalatokat, és kiváló képzést nyújt a posztgraduális szintű tanulmányokhoz. Ezenkívül a hallgatók számára is biztosítja az egyedülálló tapasztalatot, hogy elvégezzék a számukra fontos témakör mélyreható elemzését. Néhány új projekt a fizika tanulói által:

  • "Kétdimenziós szórás a csúcsminőségű potenciálról"
  • "Maglev-vonatok: a fejlődő földi szállítások elemzése az USA-ban"
  • "A fizika oktatása a múzeumokkal"
Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Wells College »

Utoljára frissítve July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019