Bachelor európai üzleti

RISEBA

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor európai üzleti

RISEBA

A program Európai Üzleti Tanulmányok RISEBA, az úttörő a Baltikumban, úgy tervezték, válaszul a kiterjedt globalizációs trendek és Lettország az európai integráció. Fokozása az átjáró nemzetközi karrier fiatal vezetők RISEBA kerül egy különleges büszkeséggel EBS diplomások páratlan hálózat folyamatosan halad a nagyra törő pályára, és elérte a vállalati legjobb pozíciókat egy sor vezető vállalatok helyben és külföldön.

Az erős nemzetközi betekintést az EBS programot vitatja a diákok az első napon a tanulmányok kiteszik őket egy túlnyomórészt nemzetközi környezetben. Tanulmányok teljes egészében angol nyelven, a vegyes csoportok helyi és külföldi diákok, nemzetközi projektek, rendezvények, versenyek létre egy ideális interkulturális, rendkívül motiváló és versenyképes tanulási környezet. Alapvető üzleti háttérrel megerősített lenyűgöző nyelvi tanulási lehetőségeket lett, orosz, angol, francia és spanyol még többletértéket, hogy biztosítsák EBS diákok sikere csereprogramok szakmai külföldön, nemzetközi kutatási projekt.

Európai Üzleti Tanulmányok a legjobbak között van Bachelor programok odaítélt EFMD (The Management Development Network) és EPAS akkreditációt.

RISEBA lett az első és egyetlen balti felsőoktatási intézmény, amely megkapta a második rangos EPAS akkreditáció az Európai Alapítvány Management (EFMD). Ez az akkreditáció már elnyerte a három éves szakmai alapképzés "European Business" és a szakmai posztgraduális program "International Business".

 • Szakmai végzettségüket: Bachelor of European Business
 • Végzettség: Business Executive
 • Oktatás nyelve: angol
 • Tanulmány formájában: Teljes munkaidő vizsgálatok

Program röviden

EBS program átfogó és up-to-date tanterv felágaskodik nagy kaliberű szakemberek rendelkező megbízható szaktudás és a technikai ismeretek menedzsment tudományok, együtt gyakorlati vezetői képességek és tapasztalat. A diákok dolgozzon ki egy sor átadható készségek és betekintést a legfontosabb üzleti területeken, mint a marketing, vállalkozási, pénzügyi, jogi, vezetés, és a Cross-kulturális kommunikáció, a hangsúly az európai piacon. Ez a fajta és nagyon integratív jellegét EBS program elvezeti a szellem szorgalom, ambíció és arra törekszik, hogy a tanulók javát életében.

Kulcs Program Erősségek

 • Kitűnő hírnevét az iparban
 • Nagyon profi tudományos személyzet
 • Gyakorlatilag orientált tanfolyamok
 • Kitűnő műszaki berendezések
 • Együttműködés és közös projektek vezető kreatív felsőoktatási
 • Erőteljes és széles körű öregdiák-hálózat

Nemzetközi képesítések

Az oklevél fokozza a nemzetközileg elismert képesítések londoni és Iparkamara Kereskedelmi (LCCI) és a Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris (VK-VHR). Rangos nemzetközi diplomák, CI és C2 szakmai képesítést szerzett tanulmányaik során biztosítják EBS diákok erős versenyelőnyt biztosított további nemzetközi oktatás és a foglalkoztathatóság, az elismerés és a gyors karrier növekedést.

Nemzetközi lehetőségek: intenzív nyelvi képzés Franciaországban; Szakmai külföldön; egy szemesztert külföldi tanulmányok (ERASMUS program); Double Degree lehetőséget (diplomát RISEBA és a partner egyetem); nemzetközi képesítéssel London Chamber of Commerce and Industry (LCCI); Részvétel nemzetközi projektekben.

Karrier kilátások

A nemzetközi tapasztalatok egyaránt a munka és a tanulás, valamint a nyelvi és kulturális ismeretek, úgy EBS diplomások nagyra értékelik pozíciókat a vállalati világban. EBS végzettek sikeresen fejlődő pályára a különböző szerepeket, piackutatás a pénzügyi elemzés és menedzsment, tanácsadás a legfelső szinten Európában és azon túl. Néhány diplomások dönt, hogy folytassák tanulmányaikat helyben az International Business Mester Program, míg mások sikeresen folytatódik, Európában vagy vállalkozóvá válását.

EBS diplomás dolgozik jelenleg a globális márkák, mint az Ernst & Young, Tefen, CYTEC, airBaltic, Rietumu Bank és mások.

Felvételi követelmények

 • Központosított vizsgálatok lett nyelv és angol nyelv (Lettország állampolgárai esetében).
 • Angol nyelvi szint az A, B vagy C van szükség; pályázók angol nyelvi szint D vagy alacsonyabb kell átadni angol nyelvvizsgát a RISEBA * vagy IELTS vagy TOEFL bizonyítvány.
 • Angol nyelvi vizsga a RISEBA vagy IELTS vagy TOEFL bizonyítvány (az összes kérelmező).
 • Bachelor diploma RISEBA esélye van Posztgraduális tanulmányait a legjobb európai egyetemek.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
3,750 EUR
- Díj 2016/2017 évben EUR (nem EU-s állampolgárok); 3400 EUR - díj 2016/2017 évben EUR (nem EU-s állampolgárok)
Locations
Lettország - Riga
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Lettország - Riga
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt