Hivatalos Leírás

Bachelor in Environmental Science

Kutatásokat végeznek egy környezetvédelmi tanácsadó cég. Tervek kidolgozására, hogy visszaállítsa a szennyezett föld vagy a víz. Tesztelje és elemzi a talaj, a víz és a levegő környezeti szennyezőanyagok. Mint környezeti tudomány jelentős a BVU, akkor tanulmányozza közötti összefüggések az emberi tevékenység és a környezet, és megtanulják a készségek dolgozni egy széles pályát kormány, az ipar, az oktatás és tanácsadás.

A tanfolyam, szakmai, és az utazás, ha megszerzi a szükséges eszközöket a legfontosabb témák megvitatásához a környezet, hatékonyan kommunikálni, és gondolom, kritikus és kreatív. Akkor is végezhetnek piackutatást legmodernebb berendezések végrehajtása során hosszabb projektek együttműködve szakértői professzorok. Ezek a praktikus, gyakorlati tapasztalatok növeli a teljes tanulási tapasztalat, szélesíteni a kilátások, és előkészíti, hogy adjuk meg, és alkalmazkodni a gyorsan változó területen a környezeti tudomány. Három pálya Environmental Science at BVU - a tudomány, a társadalomtudományok és a természetvédelmi oktatás - így nyugodtan összpontosíthat a tanulmányait, testre karrier, vagy továbbra is a végzős, illetve szakképző iskolában.

Program jellemzők

BVU található a partján Storm Lake, egy 3200 hektáros természetvédelmi gleccser-tó. A tó közelében, a déli csúcsától a Des Moines lebeny, amely-ben alakult 15.000 évvel ezelőtt, amikor egy gleccser simított a terület alatt a régió legújabb jégkorszak. A gleccser maradt a táj gazdag préri kátyúk és vizes élőhelyek szolgáló szabadtéri laboratóriumi vizsgálatára az állatok és növények, amelyek azt állítják, hogy az élőhelyük. A tó is biztosítja a kényelmes környezetben tanulni édesvízi ökológia és a vízi toxikológiai, programok nem gyakran látni alapképzésben intézmények.

2008-ban és 2009-ben a környezetvédelmi tudományos program és a diákok is támogatásban részesült Raccoon folyó vízgyűjtő Association, hogy végezzen tápanyag hatásvizsgálatokat és fejlessze a vizes élőhelyek értékelési protokollok. A program is kapott két Veolia-Storm Lake Water Quality Research támogatása ösztöndíjakkal további adatgyűjtést. További kutatások és szakmai lehetőségek léteznek a Whiterock Conservancy és Leopold Center for Fenntartható Mezőgazdaság Iowa State University.

Berendezések

Az Estelle Siebens Science Center egy 70.000 négyzetméteres épületben 18 laboratóriumok és három kutatási terület. Mint környezeti egyetemista, akkor rendszeres hozzáférést a laborok és végez kutatásokat és kísérleteket olyan state-of-the-art berendezések tulajdonában BVU.

Környezeti tudomány több tudományágat, gyakran a források megosztása a kémia és a biológia programok. Az Environmental Science program kihasználja a sok szabványos darab felszerelések terén a vízi, talaj és növény értékelést.

Felszerelésekből álló környezetvédelmi természettudományos hallgatók tartalmazza:

 • Nukleáris mágneses rezonancia spektroszkóp (NMR)
 • Gázkromatográfia-tömegspektrométer (GC-MS)
 • Konfokális mikroszkóp
 • Spektrofotométerekkel
 • Génpuskák
 • Steril csuklyát
 • UV és kemiiumineszcens képalkotó berendezések
 • Üvegházhatású három környezeti nevelő kamrát
 • Hach Tesztkészletek
 • Colilert berendezések
 • ELISA (enzyme-linked immunosorbent assay) készletek
 • Garmin GPS és ArcGIS (Geographic Information System) távérzékelő technológia
 • Kenu és Johnboats

9 további kurzus Buena Vista University (BVU) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019