Bachelor Elektrotechnika

Általános információk

Program leírás

Mint villamosmérnöki szak a TJ Smull College of Engineering-ben, szilárd alapot szerezhet a terepen. Kurzusokat vesz az elektronikáról, a vezérlőrendszerekről, a mikroprocesszorokról és az elektromos áramról. Ha érdekli egy adott terület - például a kommunikáció, az energiaellátó rendszerek vagy a fejlett elektronika -, ezekben a területeken választhat a felsőbb szintű választható kurzusok közül.

Tudományos programunk szigorú. Várják, hogy keményen dolgozzanak és kihívást kapjanak. Támogató és együttműködő környezetet kínálunk azonban. Az egyetemi tanárok és társaik a barátok és a család tagjai lesznek. Lehetősége lesz arra, hogy kapcsolatba lépjen az ONU öregdiákokkal, és ezek segítenek majd a sikerben, és nyitva állnak az ajtók az Ön számára.

A diploma megszerzésekor készen áll a jövőre, akár a következő generációs okostelefon tervezésére, egy nagy energiavállalat projektjeinek irányítására, robotrendszerek felépítésére, akár saját vállalkozásának indítására!

107035_10.jpg

Hatalmas egér A-labirintusok

Egér, labirintus, verseny a központhoz. A Micromouse versenyen, amelyet az Elektromos és Elektronikai Mérnökök Intézete (IEEE) támogat, a diákok egy autonóm robot egeret terveznek, építenek és programoznak, hogy versenyezzenek más egerekkel a labirintus közepének megtalálásában a legkevesebb idő alatt. Az évente egyszer megtartott verseny az ONU csapata más térségbeli mérnöki iskolák csapataival foglalkozik. Abban az esetben, ha kíváncsi, a Polar Bears rendszerint a legjobb versenypályázatok egyikét rögzíti.

A végső tanulási környezet

Örülünk, hogy idén ősszel megnyithatjuk a vadonatúj James Lehr Kennedy mérnöki épületet. A 105 000 négyzetláb méretű létesítmény 600 hallgató befogadására képes, és több mint 10.000 négyzetlábnyi nagyszabású projektet és tervezési helyet kínál főkő projektekhez, versenyképes tervezési projektekhez és egyéb közvetlen iparági részvételhez. Ezenkívül rugalmas helyet biztosít, amely különféle projektekhez igazítható, és több mint 2000 négyzetláb méretű kutatólaboratóriumokkal rendelkezik, amelyek önmagukban létezhetnek, vagy nagyobb területekké kombinálhatók nagyobb projektekhez.

Szerezzen nagy hatású előnyt

100% -kal büszkélkedhetünk a co-op foglalkoztatási lehetőségekkel rendelkező hallgatók számára, akik a junior év második félévében kezdődnek és egy évig folytatódnak. Számítógépes mérnöki hallgatóink olyan ismert cégeknél működnek együtt, mint például a RoviSys, a Battelle, az IBM, a Timken, a Rockwell Automation, a Wright-Patterson légierő és a Cooper Tyre.

107036_9.jpg

Tanulási eredmények

Program oktatási célkitűzései: Az villamosmérnöki diplomások elvárásainak a következő tulajdonságokkal kell rendelkezniük:

 • Siker a választott karrierjükben.
 • Elkötelezettség a folyamatos szakmai továbbképzésben.
 • Hatékonyság az emberekkel való kommunikációban mind az elektrotechnikában, mind azon kívül.
 • A villamosmérnökök szakmai, etikai és erkölcsi felelősségének gyakorlására való hajlam.
 • Készen áll a kihívást jelentő feladatok és felelősségek elfogadására.

Diákok eredményei: A diploma megszerzéséig az elektrotechnikában szakos hallgatók:

 • Képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a komplex mérnöki problémákat a mérnöki, tudományos és matematikai alapelvek alkalmazásával
 • Képesség a mérnöki tervezés alkalmazására olyan megoldások előállítására, amelyek megfelelnek a meghatározott igényeknek, figyelembe véve a közegészségügyet, a biztonságot és a jólétet, valamint a globális, kulturális, társadalmi, környezeti és gazdasági tényezőket
 • Hatékony kommunikáció egy sor közönséggel
 • Képesség felismerni az etikai és szakmai felelősségeket a mérnöki helyzetekben és megalapozott döntéseket hozni, figyelembe véve a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban bekövetkező hatásait.
 • Az a képesség, hogy hatékonyan működjön egy olyan csapatban, amelynek tagjai együttesen vezetnek, együttműködő és befogadó környezetet teremtenek, célokat tűznek ki, feladatokat terveznek és teljesítik a kitűzött célokat
 • Képesség megfelelő kísérletek kidolgozására és lefolytatására, adatok elemzésére és értelmezésére, valamint mérnöki megfontolások felhasználására következtetések levonására
 • Az a képesség, hogy szükség szerint új ismereteket szerezzen és alkalmazzon, megfelelő tanulási stratégiák alkalmazásával.

Akkreditáció: A villamosmérnöki diplomát az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta.

107024_106846_12.jpg

Diákszervezetek

A Mérnöki Főiskolán számos aktív és díjnyertes hallgatói szervezet működik. A csoportok közül egy vagy többben való részvétel révén lehetősége nyílik a hálózatépítésre, vezetővé válni, élethosszig tartó barátokra, ismereteket szerezni a választott szakmáról, önkéntességről, utazásokra regionális és nemzeti konferenciákon stb.

Közös Műszaki Tanács (JEC)

Ez a csoport a Mérnöki Főiskola tanulmányi testületét képviseli. A tagok szorosan együttműködnek a Műszaki Főiskola dékánjával, a karral és a hallgatói szervezetekkel. Célja, hogy fokozza az együttműködést és a kommunikációt minden csoport között.

Elektromos és Elektronikus Műszaki Intézet (IEEE)

Ez a nemzetközi nonprofit szakmai szervezet a villamos energiával kapcsolatos technológiák fejlesztésére és oktatására összpontosít. Az IEEE minden évben rendezi a Micromouse versenyt.

Polar Robotics Club

Ez a hallgatói csoport több robot labdarúgót tervez és épít (negyed hátúszók, központok, vonalvezetők, futó hát, széles vevőkészülékek és rúgók), hogy versenyezzenek egy éves robotikus labdarúgó-mérkőzésen a Notre Dame Egyetem egyetemi hallgatóival szemben.

Az Ohio Northern (ION) újítói

Ez az új csoport innovatív hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a fizikai tér és a formatervezés iránt. A csoport a fizikai környezet javítására összpontosít, amelyben a hallgatók az egyetemen tanulnak.

Nők Mérnökök Társasága (SWE)

Ez a szakmai szervezet nyitott olyan férfi és női mérnökök előtt, akik elkötelezték magukat amellett, hogy tudatosítsák a további női mérnökök szükségességét, és ösztönözzék a fiatal nőket, hogy fontolják meg a mérnöki szakon való fokozódást. ONU fejezete támogatást nyújt a női hallgatók számára, és társadalmi tevékenységeket nyújt.

Tau Beta Pi

Ez a nemzeti tiszteletbeli mérnöki szövetség azoknak a fiataloknak szól, akik osztályuk felső 12,5 százaléka és az idősebbek, akik osztályuk felső 20 százalékában vannak.

Phi Sigma Rho

Ez a csoport a nők társadalmi testvére a műszaki vagy a műszaki technológia területén. A nővérek fejlesztették ki a személyes integritás legmagasabb színvonalát, törekednek az akadémiai kiválóságra és barátságokat alakítanak ki, amelyek egész életen át tartanak.

Theta Tau

Theta Tau a legrégibb, legnagyobb és legfontosabb testvériség a mérnökök számára. ONU fejezete segít a tagoknak a magas szintű professzionalizmus fejlesztésében és fenntartásában, miközben tartós barátságokat alakítanak ki. Minden mérnöki nagyvállalkozót ösztönözni kell a csatlakozásra.

Tanterv

128 kreditóra lesz szüksége, hogy megszerezze a Bachelor of Science in Electrical Engineering-et (BSEE). Arra biztatjuk Önt, hogy használja a választható órákat, hogy folytassa a választott kiskorúat, vagy a koncentrációját a fejlett energiában vagy a robotikában, amely megfelel az Ön érdekeinek és szenvedélyeinek.

107031_2.jpg

Gondolj a sikerre

Courtney Hetrick BSEE '13

"Azt gondolhatnánk, hogy mindez szuper majomnak tűnik, mindig elfoglalt a tanulmányaimmal" - mondja. "De még mindig találtam időt a zöld szörnyeteg görgetésére, az intramural röplabdázására és a pizzák megragadására a barátokkal." Manapság Courtney a Rockwell automatizálási mérnöke az ipari hajtásrendszerek nyomtatott áramköri lapjain. „Szeretem, hogy valójában matematikát és számításokat használok. Szeretem azt a hatalmat, hogy saját kreatív tervezési döntéseimet meghozza. Szeretem a hardver életre kelésének vizuális elrendezését és útválasztási folyamatát. És nagyon szeretem a laboratóriumban lenni és kipróbálni a terveimet ”- mondja. "Az elektrotechnika számtalan lehetőséget kínál, és nagy szükség van a kreatív, okos fiatalokra, akik a jövőt tervezik."

Courtney Hetrick, a 2013-as villamosmérnöki diplomás, az ONU élményéből kihasználta a legtöbbet. Két különböző kutatási projektben dolgozott együtt professzorokkal - még az oroszországi VEEE-nél is, ahol az orvostudományi kutatómunka a kanadai Vancouverben került bemutatásra. A Battelle-n és a GE Healthcare-nél internetált, két hűvös projekten dolgozott a diabéteszes inzulin tollakkal és nagy röntgen mágnesekkel kapcsolatban. Aktívan részt vett az IEEE és a Tau Beta Pi, egy mérnöki tiszteletbeli társadalomban. És kitűnő akadémiai rekordja 2013-as osztályú tisztelgő tiszteletére tett szert.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb