Bachelor elektromos és elektronikai mérnöki

Bach Khoa University (BKU)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor elektromos és elektronikai mérnöki

Bach Khoa University (BKU)

A alapképzés szilárd alapot biztosít az alapvető tantárgyak, kombinálva egy területe specializálódás fontos a felmerülő műszaki kihívások. Úgy alakult, hogy alkalmazzák a fejlett képzés technológia Egyesült Államok partner egyetemeken. Pontosabban, a program felkészítsen korszerű ismereteket, szakmai ismeretek, és a képesség, hogy szakszerűen használni informatikai és kommunikációs eszközöket és idegen nyelvű szakmai tevékenységeket; elősegítése elemző készség, probléma értékelő készség, és gyorsan alkalmazkodni bármilyen környezetben a jövőben. Soft készségek, mint a csapatmunka, a kommunikáció, azonosítása és problémák megoldása révén a gyakorlati képzés is kínálnak a diákok kreatív, profi, dinamikus és versenyképes nemzetközi környezetben.

Karrier lehetőség

Miután elvégezte az elektromos és elektronikus Engineering BKU mérnökök sok a munka terén a számítógépes és információs technológia, mint:

 • Tervezése és kivitelezése a szoftver, hardver automatikus ellenőrző berendezéseket, mint a vezérlő készülék gépkocsi, elektronikai berendezések, vonalkód-leolvasó berendezések, ipari robotok, ipari lánc.
 • Kezelése és az épület biztonsági megoldások a számítógépes rendszer és a számítógépes hálózat.
 • Dolgozó szoftver outsourcing vállalatok az USA-ban, Japánban és Európa piacain.
 • Tanácsadás, értékelése és fejlesztése informatikai projektek és megoldások.

LEHETŐSÉG átvinni partner egyetemek

A diákok 2 lehetőség:

 • 1. lehetőség: vevő diákok a program fogja tölteni 04 éve tanul BKU. Végzett hallgatók a program megkapja a mértéke - Bachelor of Electrical and Electronic Engineering által BKU
  • Az első három évben: a program teljesen hasonló a program UIUC. A hallgatók a tanulás az interdiszciplináris alapismereteket.
  • Az elmúlt évben: A hallgatók választhatnak az egyik a három nagy koncentrációban tanulni, többek között a Power és Energy System, kommunikációs rendszer és Irányítástechnika.
 • 2. lehetőség: befejezése után 02 év BKU, a diákok pénzügyi és tudományos jogosultsági átadhatja a mi tengerentúli partner egyetemek a későbbi 02 év alatt fejezik be a tanulmány Bachelor. A hivatalos főiskolai diplomát partner egyetemek Ausztráliában és az USA: a University of Queensland (Ausztrália), University of Illinois at Urbana Champaign (USA), Catholic University of America (USA), a Rutgers Egyetem (USA), Macquarie Egyetem ( Ausztrália). Az előnye, hogy ez a lehetőség, hogy a tanuló képes menteni mintegy 50% teljes díj (tandíj és megélhetési költség), mint a tanuló a teljes 4 éves Ausztráliában és az USA-hoz kap egy főiskolai diploma által odaítélt partner egyetemeken.
 • Tanulmány nyelv: angol
<li>K&eacute;pz&eacute;s id&#337;tartama: 04 &eacute;v BKU</li> <li>Campus: BKU campus</li>

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt