Bachelor elektromos és elektronikai mérnöki

Istanbul Aydin University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor elektromos és elektronikai mérnöki

Istanbul Aydin University

Az alapképzési szak Tanszék Elektronikai Mérnöki egy 240 kredit, 4 éves program áll nyolc félév, amelyek mindegyike a 30 ECTS munkát. Egy ECTS felel meg 25,5 óra hallgatói munkamennyiség szemeszterenként. Elektronikai Mérnöki (EEE), az egyik alapvető egységei az általános mérnöki oktatás. Ami a tantárgyak tanulmányi EEE fogható fel, amely két fő ága van: Villamosmérnöki és villamosmérnök. Villamosmérnöki kiterjed nagyfeszültségű, az energia és elektromos rendszerek, villamosmérnök kiterjed a távközlés, az orvosi és a robotika.

A technológiai központ Isztambulban Aydın egyetem biztosít lehetőséget a diákoknak, hogy teljesen felszerelt laboratóriumi eszközöket és alkalmazásokat. Kar tagjai elektromos és elektronikus Engineering folytatni különböző tudományos projektek, tanulmányok és közzéteszi kérdések kezdve robot technológiák (Remote robot vezérlés), vezeték nélküli hálózat optimalizálása (katonai kommunikációs alkalmazások), titkosítás / kódolás (csatorna és a forrás média titkosítás / kódolás a hiba teljesítmény az algoritmusok), mesterséges intelligencia alkalmazások (Arcfelismerés, ujjlenyomat, aláírás felismerés, kitermelése hiba térképek területek régészeti vizsgálat), az orvosbiológiai alkalmazások (például a vastagbél, tüdő, emlő rák diagnózisa, stb, a csontritkulás, a skizofrénia a fertőző betegségek).

Emellett a diákok is részt vehetnek a tudományos projektek fejlesztésének támogatása az ipar és az együttműködés az egyetem. Hogy csak néhányat említsünk az ilyen projektek: TUBITAK-TEYDEB (Advanced végre arcfelismerő, hangfelismerés, hálózati optimalizálás), Isztambul 2010 Európa Kulturális Fővárosa (Hand írta art) és a "török-latin ábécé valós idejű fordítás", "Original- utánzás különbséget műalkotások ".

A "Szakmai gyakorlat" program célja, hogy a tanulók a munka egy gyárban hetente egyszer. Ily módon a diákok megismerkedjenek a műveletek alatt, az ipar az oktatás, így az elhelyezkedés folyamat sima, mert fel vannak szerelve a szükséges elméleti és gyakorlati információkat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt