Bachelor elektromos és automatizálási technika (Beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor elektromos és automatizálási technika (Beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK: Felsőoktatási egy Professional Profile

A programról

Egy mérnök szakosodott Elektromos és Automatizálási tudja, hogyan kell tervezni a villamosítás és automatizálási mind a közönséges háztartási készülékek, valamint a bonyolult ipari berendezés gyártása. Két alternatív tanulási utak rendelkezésre automatizálási mérnök hallgatók: a termelés automatizálási és termelési folyamat automatizálása.

A mérnök tudja, hogyan kell használni az információs és elektromos technológia fejlesztése automatizálási technológia új alkalmazásokat. Járművek, üzletek, lakások, ipari, forgalomirányítási és közvilágítási példái a leggyakrabban használt alkalmazások az elektromos és automatizálási technika.

Utasítás az elektromos és automatizálási mérnöki összpontosít széles körű vizsgálatok villamosmérnöki, az automatizálás gyártására szolgáló gépek és berendezések, valamint a karbantartási termelési létesítmények. Nyújtotta lehetőségeket is új technológia hasznosítják az utasítást, a gyakorlati tanulmányok is sok személyes, első kézből aktivitást.

Ban,-ben Angol-Nyelv mértékben a Automatizálási, a hangsúly a hasznosító automatizálási mérnöki új alkalmazási területek. A hatékony és költségkímélő új adatok technológia berendezései különösen sok érdekes lehetőséget automatizálási technika.

Egy elektromos és automatizálási mérnök általában dolgozik egy high-tech cég feladatokkal tervezés és szakértelmet, valamint később a tapasztalat tartók, különböző felügyeleti feladatokat. Ezek a feladatok állnak a termelési létesítmények, a tervezés és tanácsadó irodák és szakosodott vállalkozások szoftver és hardver értékesítés.

A munka szinte mindig csoport munkáját különböző szakemberei nemzetközi munkakörnyezetben.

bengauto01

-Ben Termelés automatizálási a diákok megismerhetik a legfontosabb funkciók és berendezések gyártására parcellázott áruk, valamint a hatékony és költséghatékony berendezések technológián alapuló új technológia mikrokontroller. Készségek járó gyártási berendezések és az új technológia megalapozza a tervezés és a végrehajtás funkcionális és hatékony automatizálás a termelés.

1. év 2. év 3. év 4. év
A technológiai fejlődés, 15 CR Electric Power En gineering, 15 CR Automatizálás és elektromos bekötése Design, 15 CR Gyártás automatizálás, 15 CR
Természettudományi villamosmérnök, 15 CR Programozási és Információbiztonsági 15 CR Alkalmazásai Automatizálási, 15 CR Tézis, 15 CR
Természettudományi Automation Engineering, 15 CR Beágyazott rendszer, 15 CR Ipari automatizálás, 15 CR szabad időzítés
Informatika Automation Engineering, 15 CR Profilalkotás modul, 15 CR Profilalkotás modul, 15 Gyakornoki, 30 CR
Termelési folyamat automatizálása hallgatók megismerik a legfontosabb funkciók és a berendezések a feldolgozóipar, valamint az ipari karbantartás. Ismerete folyamatos és karbantartja az alapja a sikeres tervezésének és végrehajtásának folyamat automatizálása.
1. év 2. év 3. év 4. év
A technológiai fejlődés, 15 CR Electric Power En gineering, 15 CR Automatizálás és elektromos bekötése Design, 15 CR Profilalkotás modul, 15 CR
Természettudományi villamosmérnök, 15 CR Programozási és Információbiztonsági 15 CR Alkalmazásai Automatizálási, 15 CR Tézis, 15 CR
Természettudományi Automation Engineering, 15 CR Process Automation, 15 CR Karbantartás, 15 CR szabad időzítés
Informatika Automation Engineering, 15 CR Profilalkotás modul, 15 CR Ipari automatizálás, 15 CR Gyakornoki, 30 CR
Ipari Menedzsment és Logisztikai modul elérhető minden hallgató számára. A modul megvalósítása virtuálisan. Ez a modul különösen akkor ajánlatos, hogy a diákok, akik úgy döntöttek a profil termelési folyamat automatizálása.

Szakmai készségek Automatizálási Műszaki

A szakmai ismeretek mérnök elektromos és automatizálási technika (B Eng) áll több alágazatban. Azok tartalma röviden a következőkben ismertetjük.

 • Alapvető ismeretek az elektromos és automatizálási mérnöki tartalmaznak méréstechnika, adat és szoftver technológia az elektromos és automatizálási területen, a matematikai módszerek, a fizika és az elektronika.
 • Tervezési ismeretek közé eljárások, módszerek és eszközök tervezésére, szimulációs módszerek, méretezése és kiválasztása eszközök és alkatrészek, dokumentumok megszövegezése, alkalmazása szabványok, minőségügyi rendszerek és életciklus-szemlélet.
 • Elektromosság és berendezések biztonsági tulajdonságok közé tartoznak a legfontosabb jogszabályok, előírások és szabványok a villamos energiával kapcsolatos és berendezések biztonságát.
 • A vállalati és termelési képességek közé tartozik a projekt tevékenységek, az emberek kezelése, a vállalkozás, marketing, és a karbantartást.
 • Alkalmazás készségek közé tartozik az elektromos és villamos energia rendszerek, épületautomatizálás folyamat automatizálás, gyártás automatizálás, valamint az általános szinten, a technológiák alkalmazásának az új tartományok használata.
 • Folyamat, a berendezések, és a rendszer készségek közé tartozik a legfontosabb módszereket és eszközöket, a villamosenergia-termelés, a leggyakoribb a termelési folyamatok és gépek, az érzékelők, távadók és szabályozó egységeket kell használni őket, valamint iránymutatást és szabályozási rendszerek.

Automatizálási tanulmányi módok

Automatizálási Műszaki diákok tanulnak együtt hétköznap hétfőtől péntekig 8-16. Tanulás egyenértékű dolgozik egy feladat: a hallgató jelen van, és működik együtt másokkal változatos módon. Napi tanulási helyzetek lehetnek:

 • A hagyományos tantermi tanulás.
 • Laboratóriumi munka és gyakorlatok.
 • Learning by doing gyakorlati feladatok, projektek, stb
 • A munkahelyi tanulás - projektek szakmai életben, egy szakmai stb
 • E-learning otthon vagy bárhol.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
8,700 EUR
Tandíj csak a hallgatók EU-n kívül
Information
Deadline
Kérj Információt
Application period 10 - 25 January 2017
Locations
Finnország - Hämeenlinna
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application period 10 - 25 January 2017
A befejezés dátuma Május 31, 2021
Dates
szept. 2019
Finnország - Hämeenlinna
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application period 10 - 25 January 2017
A befejezés dátuma Május 31, 2021