Bachelor Előtti üzleti Tanulmányok (az Első Két év)

Cypress College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Előtti üzleti Tanulmányok (az Első Két év)

Cypress College

Ez a tananyag célja, hogy lehetőséget biztosít a Business Administration fő elérése társult Science in Business Administration fokozat Transfer (AS-T in Business Administration), amely kiegészíti az első és a második évben követelmények átadását a CSU-rendszer.

Fejlett fok és / vagy szakmai tanúsítványokat, mint egy érettségi foka, szükség van azok számára, figyelembe véve a szakmai karrier. Befejezése után a tananyag bemutatja elkötelezettség terén, és átfogó felkészülés további egyetemi tanulmány révén felső osztály természetesen a munka. Ez a tananyag kifejezetten előkészíti a leendő cserediák felső osztály természetesen a munka Business Administration, vagy hasonló nagy egy California State University (CSU) campus. Diákok konzultálnia kell a tanácsadó, a Transzfer Központ és a katalógus a transzfer főiskola vagy egyetem tervezni egy adott tanulmányi program, hogy megfeleljen a főiskola vagy egyetem követelményeinek. Megjegyzés: Tanfolyamok, amelyek megfelelnek nagyobb követelményeket egy Associate Degree Transfer Cypress College lehet, hogy nem ugyanaz, mint az befejezéséhez szükséges főbb egyáltalán transzfer intézmények nyújtanak érettségi foka.

A Student Transfer Achievement Reform Act (szenátus Bill 1440, most kodifikált Kaliforniában Oktatási szekciót 66746-66749) garantálja a felvétel egy California State University (CSU) campus bármely közösség főiskolai hallgató, aki befejezi a "társult fok átcsoportosítására," egy újonnan létre változást a társult fok hagyományosan kínált kaliforniai közösség főiskolán. Az AS-T célja a diákok, akik tervezik, hogy töltsenek ki egy diplomát hasonló szakos CSU egyetemen.

Diákok befejezése A fokozatok (AS-T) garantált felvételi a CSU rendszert, de nem egy adott egyetemen vagy nagyobb. Diákok át a CSU egyetemen, hogy nem fogadja el az AS-T lesz szükség a teljes legfeljebb 60 egység után transzfer keresni diplomát (kivéve, ha a fő jelölik "nagy egység" nagy). Az ilyen mértékű lehet, hogy nem a legjobb lehetőség a diákok kívánja átadni egy bizonyos CSU egyetemen vagy egy egyetem vagy főiskola, amely nem része a CSU rendszer. Diákok konzultálnia kell egy tanácsadóval, ha tervezi, hogy teljes mértékben további információkat egyetemi felvételi és átadása a követelményeknek.

Diákok sikeres elvégzése AS-T in Business Administration kapnak ismereteket a számviteli, üzleti kommunikáció, információs technológiák, pénzügyi, jogi, igazgatási és marketing. Mivel az üzleti olyan széles területen, amely számos hangsúlyok és szakok, az ilyen mértékű biztosít a hallgatók széles körű áttekintést a lehetséges tanulmányi területeken a különböző üzleti területeken.

Keresnek, AS-T in Business Administration diákok ki kell töltenie az alábbi követelményeknek: (1) a legalább 27 félév egység vagy 40,5 negyed egységek a Business Administration nagyobb minimális fokozatú "C"; (2) Kaliforniai Állami Egyetem Általános Oktatási Szélessége követelmények (CSU GE szélessége), vagy az interszegmentális Közművelődési Transfer tananyag (CSU IGETC); (3) választható kurzusok egy legalább 60 egység CSU átruházható természetesen a munka; (4) egy átfogó GPA 2.0.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Cypress, Kalifornia, CA
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Cypress, Kalifornia, CA
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt