Bachelor egészség és megelőzés sport

Campus M21

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor egészség és megelőzés sport

Campus M21

Health Management Studies

A VIZSGÁLAT DIRECTION SPORT ÉS MEGELŐZÉS a tanulmány PROGRAM egészségügyi menedzsment: a WHO Egészséges, MTA ÉLETMINŐSÉG Az egészséges táplálkozás önmagában nem elég. Csak azok, akik rendszeresen mozog és sportolás, életmód betegségek megelőzésére. Az egészség az életminőséget. Sport vált hajtóereje: a piac, a mozgás, az élet része. A sport közösség, csoport érzés, és létrehoz identitás. Ezért a sport és egészségügyi ágazat virágzik. Ez vonatkozik a magán-, mind a vállalati egészségügyi menedzsment. A tanulmány Sport és megelőzésére az egyetemen M21 alkot ideális alapot a karrier e növekvő piacokon. Az egészségügyi menedzsment program készíti fel erre, mielőtt tökéletes.

Jelentkezz online most, és egy egyetemi hely!

Gyakorlat erős márkákkal

A Health Management Studies Sport és megelőzésére az egyetemen M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős politikák és intézkedések. Partnereink közé tartoznak a Siemens egészségügyi biztosítás, a német vasút, a Johannesbad vállalatcsoport, Thera sport, sport parkok, egészségügyi központok és szanatóriumok. A valós gyakorlat projekt, ami számít - üzleti játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat a vállalatok, hivatalok, egészségügyi rendszerek és a fogyasztói szervezetek gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete.

Az egészségügyi kezelési program

Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így nem az egészségügyi kezelési program szórakoztató és hoz egy csomó. Az akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően a Bachelor of Arts jogosult társult fok. Miután a diplomát, akkor lehet, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy a diákok döntő kérdés az egészség és a sport szektor: Mi a szerepe a sport az élet egyensúly? Mi az Egészségügyi Marketing edzőtermek és klinikák? Célokat és intézkedéseket a munkahelyi egészség-menedzsment? Hogyan táplálkozási programok végrehajtását az óvodában és az iskolában?

A vizsgálatok a következők:

Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA).

Tanulmányi és vizsgaszabályzat

Válogatott pálya tartalma:

 • Health Psychology, az egészségfejlesztés és megelőzés
 • Egészség Sport / terápia
 • Diagnosztika és az orvosi ellátás
 • Anatómia, élettan, a képzés és a kineziológia
 • Egészségügyi kommunikáció
 • Spa és Wellness
 • Az egészségügyi rendszer
 • Értékesítés
 • vezetés

Karrier lehetőségek

Sport és egészség megatrendek. Az ipar folyamatosan növekszik. Képzett vezetők keresik. A vizsgálatok során beszerzett mélyreható ismerete és gyakorlati tapasztalat marketing és menedzsment. Ha megszerzi egy interfész szakértelmét gyógyászat, sport, pszichológiai, menedzsment és marketing. Hogy fejezze be tanulmányait a akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően, Bachelor of Arts. Hálózatépítés szakemberek gyakorlat és pályázatát coaching tanul az egyetemen M21 során. Emellett bővül a szociális készségek a meggyőző megjelenés. Ez a tanulmány kiváló karrierlehetőségeket, mint a menedzser.

Például:

 • Egészség-orientált sportközpontok, sport és Fintessstudios
 • Klinikák és wellness cég
 • Egészségbiztosításról és a biztosító társaságok
 • gyógyszerészeti vállalatok
 • A vállalatok egy üzleti egészségügyi menedzsment
 • Egyesületek sport és egészségügyi ágazat
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Németország - Munich, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Németország - Munich, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt