Ez a hároméves program kapsz egy nagy rendszer perspektívát közötti kapcsolat környezet, a társadalom és a természeti erőforrások bolygónkon. Magában környezeti kérdésekben a vállalkozói és egyéb készségek, hogy releváns tudást dolgozik a világ egyik leggyorsabban növekvő ágazat - Ecotechnology és zöld üzlet.

A világpiaci környezetvédelmi technológia, az OECD, a világ egyik leggyorsabban fejlődő ága a kereskedelem. Az alapképzési program Ecotechnology ötvözi és integrálja a tudást természeti, társadalmi és műszaki tudományok. A cél az, hogy a tág értelemben hogyan lehet elkerülni és megelőzni a környezeti problémákat. Kapsz egy mély betekintést a globális, regionális és helyi problémák a környezet és a természeti erőforrások felhasználása által az emberi társadalom. Akkor is készségek fejlesztése és a vállalkozói szellem ami akkor jól felkészült, hogy vigyázzon a ma és a holnap környezeti kihívásokra.

Előző diákok hangsúlyozzák az előnyeit a speciális oktatási módszerek a program. Elmondják, hogyan biztosította lehetőségek egyéni fejlődés és adott teret a kreativitás.

A tanítás probléma orientált, és gyakran tartalmaz tematikus tanulmányok. Elmélet és gyakorlat összekeverjük a kurzusokon. A program kezdődik helyszíni vizsgálatok egy gyönyörű hegyvidéki területen, nem messze a campus. Az első évben fog dolgozni a tematikus tanulmányok Environmental Science and Technology. Ahhoz, hogy az egyén specializáció a program második évre vonatkozó egy szemeszter választható kurzusok. Befejezte a főiskolai tanulmányait Environmental Science írásával egyedi tétel, amit gyakran végzik együttműködve a cég, szervezet vagy valamely hatóság, mint a település, illetve a megyei közigazgatás.

Belépési követelmények

ÁLTALÁNOS Belépési követelmények

Ballagási a teljes középfokú oktatás Svédországban vagy külföldön alóli mentesség alapvető jártasságot svéd. Angol nyelvtanfolyam 6 / angol nyelvtanfolyam B svéd középiskolában (Gymnasium), vagy azzal egyenértékű.

Külön be KÖVETELMÉNYEK

A következő tanfolyam szinteket svéd középiskolában (gimnázium), vagy azzal egyenértékű: Chemistry persze, matematika kurzus C, vagy kémia természetesen 1, matematika persze 3b / 3c. (OB 8)

Az oklevél

Bachelor of Arts / Science filosofie kandidatexamen med huvudområdet miljövetenskap lefordítják Bachelor of Science a súlyos Environmental Science.

Miután a program

A program során lesz projektek végrehajtásához, együttműködve az önkormányzatokkal és a vállalatok, amelyek akkor jól felkészült a jövőbeni karrier összpontosított környezetbarát fejlesztése belül mind a magán-, mind az állami szektorban.

GYIK:

Kaphatok további információt?

További információk a Mid Sweden University nemzetközi programok megtalálhatók Honlapunkon (www.miun.se/en). Minden program weblapot, akkor talál információt a belépési feltételeket és még sok más. A tananyag / tanmenetek állnak kattintva egy gombot a "tananyag" a jobb oldali mindkét program weboldalára.

Mikor van a jelentkezési határidő?

A jelentkezési határidő január közepén minden évben (az elkövetkező őszi félévben) a nemzetközi diákok igénylő tartózkodási engedélyt tanulmányozására Svédországban. További részletek megtalálhatók Egyetem Felvételi (a központi pályázati rendszer az összes egyetem Svédországban). Az "első belépés kerek" a diákok, amelyek megkövetelik a tartózkodási engedélyt annak érdekében, hogy megkezdje tanulmányait Svédországban (határidő január közepén). A "második felvételi körben" a nemzetközi és a svéd nemzeti diákoknak, hogy nem kell alkalmazni a tartózkodási engedély (határidő április közepén).

Elektronikai tervezés az egyetlen nemzetközi program Mid Sweden University, ahol a diákok a lehetőséget, hogy megkezdje tanulmányait a tavaszi félévben. A pályázatok benyújtásának határideje augusztus közepén a januári bevezetést.

MENNYIBE KERÜL?

A polgárok az EU, az EGT és Svájc nem kell bejelentési díjat fizet, vagy tandíjat. Diákok más országokban is kell fizetni bejelentési díjat és a tandíjat a tanulmányait Svédországban. További információk a jelentkezési díj és a költség a tandíjat egyes programok Mid Sweden University megtalálható Egyetem Felvételi és Közép-Svédország Egyetemek weboldalakon.

Van részletfizetési lehetőség?

A térítési díjat kell kifizetni egy szemesztert egy időben megkezdése előtt minden félévben. A díj egy félévre nem lehet kifizetni a több részletben. Ha keres programok Egyetem Felvételi és kiválasztja az egyik, az első tandíj részletet, és a teljes tandíj lesz látható többek között a többi információt.

Online is elérhető?

Minden nemzetközi programok által kínált Mid Sweden University (kivéve Emotion Psychology) a campus-alapú. Érzelem Psychology egy internet-alapú program, amely 1-2 kötelező üléseinek Östersund, Svédország, minden félévben.

Időtartam

Az időtartam minden program különbözik. 60 kredit egy teljes munkaidőben tanulmány terhelés egy évre, a legtöbb program Mid Sweden University vannak egy vagy két év. Mivel Emotion Pszichológia lehet tanulmányozni egy részmunkaidős tanulmány ütemben (15 kredit szemeszterenként 30 kredit évente), az időtartam 2 év teljes idejű terhelés lesz 4 év részidős tanulmány terhelést.

Elvégezhető részidős képzésként?

Minden Mid Sweden University nemzetközi programok (kivéve Emotion Psychology) kell tanulmányait a nappali tagozatos képzés ütemben (30 kredit szemeszterenként = 60 kredit évente). Érzelem Pszichológia egyaránt lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben (15 kredit szemeszterenként = 30 kredit évente). Ez azt jelenti, persze, hogy a vizsgálat időtartamát részidős tanulmányok megduplázódik.

Részidős, vagy nappali képzés?

Minden Mid Sweden University nemzetközi programok (kivéve Emotion Psychology) kell tanulmányait a nappali tagozatos képzés ütemben (30 kredit szemeszterenként = 60 kredit évente). Érzelem Pszichológia egyaránt lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben (15 kredit szemeszterenként = 30 kredit évente). Ez azt jelenti, persze, hogy a vizsgálat időtartamát részidős tanulmányok megduplázódik.

Hol található az intézmény?

Mi található a közepén Svédországban (egy földrajzi középpontját Svédország található, mintegy 1 órás autóútra nyugatra Sundsvall). Mid Sweden University két egyetemen: egy Sundsvall Västernorrland, és egy Östersund, Jämtland.

Hol található a campus?

Mid Sweden University található Sundsvall és Östersund. Mindkét városban található a közepén Svédországban. A Sundsvall campus kínálja a következő nemzetközi programok: Computer Engineering, Elektronikai tervezés, Ipari tervezés - Design for All, Photojournalims, Business Administration Marketing és Menedzsment és politológiai. Östersund campus offeres ezek nemzetközi programok: Ecotechnology (Bachelor), Ecotechnology és a fenntartható fejlődés (Master), Toursim tanulmányok, üzleti Aministration marketing és menedzsment, és politológiai.

A Masters in Business Administration, marketing és menedzsment, valamint politológiai kínálnak mindkét egyetemen. Tehát, legyen óvatos, hogy válasszuk ki a megfelelő opciót Egyetem Felvételi! Érzelem Psychology egy internet-alapú program. Azonban a kötelező üléseinek minden félévben kerül sor a Östersund campus.

Melyik államban/tartományban/régióban van az iskola?

Mi található a közepén Svédországban (egy földrajzi középpontját Svédország található, mintegy 1 órás autóútra nyugatra Sundsvall). Mid Sweden University két egyetemen: egy Sundsvall Västernorrland, és egy Östersund, Jämtland.

Milyen egyéb támogatási lehetőségek vannak?

Mid Sweden University kínál oktatást ösztöndíjakat néhány nemzetközi programok nagy teljesítményű diákok. Mivel csak néhány ösztöndíjak állnak rendelkezésre minden évben, azt javasoljuk, hogy fontolóra, hogy más ösztöndíjak is. A Svéd Intézet és a globális támogatásokat lehet egy jó hely, hogy keressen más finanszírozási lehetőségeket. Kérjük, látogasson el weboldalunkon a további információkért. Érdeklődő diákok Electronics Design: tandíj ösztöndíj Mid Sweden University csak akkor állnak rendelkezésre az őszi féléves kezdetét a program.

Milyen dokumentumok szükségesek?

Svédország egyetemek központi pályázati rendszer: Egyetemi Felvételi. A honlapjukon, meg fogja találni mindenféle információt, amire szüksége van ahhoz, hogy alkalmazni az egyetemi tanulmányok Svédországban.

Miből áll a felvételi folyamat?

A University Felvételi, minden információt, hogy jelentkezett a svéd egyetemeken elérhető.

Milyen nyelvű a tanfolyam?

Mid Sweden University nemzetközi programok mind tanítani angol nyelven.

Más

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
- www.miun.se/en/feesandscholarships
Helyszínek szerint
Dátum szerint