Hivatalos Leírás

Mit fogok tanulni?

Profil „Pénzügyi és hitel” ad széles körű általános pénzügyi és hitel képzés és ezen az alapon, a diákok választhatnak a jövőben szakma - bankár vagy pénzember. Csakúgy, mint a többi profil irányába „Economics”, képzés kezdődik a tanulmány általános tárgyakat (humán, gazdasági, matematikai). A 2. és 3. tanfolyamok kezdődik a tanulmány a speciális pénzügyi és hitelezési fegyelem ( „Pénz, hitel, a bankok”, „Finance”, „Befektetések”, „Adók és adózás”, „Szervezet a kereskedelmi bank”, „Pénzügyi irányítás” et al.). A 4. évfolyam kínálnak sokféle választható kurzusok fokozását célzó képzés.

Amikor a képzés a hallgatók kapnak széles területen megvalósításához kreatív és tudományos képességeit. A gyártás osztályok dolgoznak tudományos laboratóriumok, klubok, részt vesz a tevékenységek, amelyek lehetővé teszi a diákok nem csak, hogy vegyenek részt a kutatási munka, hanem közvetlenül megismerkedhetnek a Szaratov bankárok és pénzemberek, üzleti játékok, hogy végezzen alkalmazott kutatás a banki piacon, valamint a gyakorlatban elsajátítani a technikát a banki üzlet.

Kihez tudok dolgozni?

Közgazdászok pénzügyi és hitel profil, a lehetőséget, hogy válasszon a specializáció, működhet a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások minden formájának tulajdoni, minden szinten a pénzügyi és bankrendszer az ország állami és önkormányzati.

Pénzügyi és Hitel Minisztérium és a Department of kibocsátók fenn baráti és üzleti kapcsolatok a legtöbb Szaratov bankok és pénzügyi szolgáltatások, a legnagyobb vállalatok Szaratov és Szaratov régióban. A folyamat tanulóképzésről által megkötött megállapodások velük együttműködésben, amely a diákok egy teljes gyakorlat és a lehetőséget, hogy megoldja a kérdést a jövőben a foglalkoztatás még a tanulmányi időszak az intézetben.

Ezen kívül, diplomások mind a három osztály a lehetőséget, hogy tanulmányozza a Masters, majd a doktori iskolában.

Program oktatási nyelve:
Orosz

14 további kurzus Saratov Socio-Economic Institute »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date