Hivatalos Leírás

Mit fogok tanulni?

Profilja „Banking” eredetileg tervezték, hogy egy bank. Már a 2. évben lesz felfogni az alapokat a banki szakma a tanulmány a fegyelem „Pénz, hitel, a bankok”. A harmadik körben a tanfolyam szakmai irányultságú tudományok kitágul, lesz benne olyan elemeket, mint „Beruházások”, „A nemzetközi monetáris és hitel kapcsolatok”, „Pénzügyi piacok”, „Szervezet a kereskedelmi bank” és mások. A 4. évben a banki specializáció mélyíti miatt sokféle választható kurzusok, mint például a „Bank menedzsment”, „Bank marketing”, „Pénzügyi elemzés a kereskedelmi banki tevékenység” és még sokan mások.

Néhány választható kurzusok és választani a hallgatók számára egyedi, a szerzői jog, és a mi egyetem az egyetlen, ahol meg lehet tanulni őket. Különös figyelmet kell fordítani a kérdés a saját tankönyvek és tanárunk a szerzők számos népszerű tankönyvet, banki, amely a diákok sok egyetem az országban.

Kihez tudok dolgozni?

Közgazdászok bank profil működhet mind a kereskedelmi bankok (ez a fő munkaadók a diplomások), hanem a Bank of Russia rendszer. A képzett banki is szívesen vállal munkát más pénzügyi és hitelintézetek, valamint a pénzügyi osztályai vállalkozások minden gazdasági ágazatban. Mivel a széles bázis gazdasági képzés, a diplomások is nagy az igény a gazdasági szolgáltatások vállalatok és szervezetek, állami és önkormányzati hatóságok.

Pénzügyi és Hitel Minisztérium és a Department of kibocsátók fenn baráti és üzleti kapcsolatok a legtöbb Szaratov bankok, valamint a külföldi bankok. A tanulási folyamat hallgatók által biztosított megállapodásokat kötöttek együttműködést a bankok Szaratov és Szaratov régió, amely a hallgatók egy teljes gyakorlat és a lehetőséget, hogy megoldja a kérdést a jövőben a foglalkoztatás még a tanulmányi időszak az intézetben.

Program oktatási nyelve:
Orosz

14 további kurzus Saratov Socio-Economic Institute »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date