Bachelor e-kereskedelem és a digitális kiskereskedelmi menedzsment

Campus M21

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor e-kereskedelem és a digitális kiskereskedelmi menedzsment

Campus M21

Tanulmány: E-kereskedelem és a digitális Retail Management

A VIZSGÁLAT IRÁNY E-kereskedelem és a digitális kiskereskedelmi menedzsment SORÁN DIGITÁLIS Vállalatirányítás: a jövőben a kereskedelem: MINDENKOR, mindenhol, mindent, amit lenyűgözte figyeli a változás a világban a vásárlás? Azt akarom tudni, hogy mi van mögötte sikeres online áruházak, mint az Amazon vagy Zalando? De mi a digitális technológiák mozog a agencys Zara, IKEA, Audi & Co. tartani, és az interaktív vásárlási világ az alkalmazások és okos szerkentyű? E-kereskedelem és a digitális Retail Manager a vásárlási világ holnap. Megvan a sokat keresett szaktudás az e-kereskedelem, a mobil kereskedelem és az online boltokban. Tudod, hogy a kihívások a kereskedelmi logisztika és fejlesztése a kreatív koncepciók digitális és kiskereskedelmi üzletek.

Gyakorlat erős márkákkal

Az E-kereskedelem és a digitális Retail Management tanulmányait Campus M21 praktikus. Diákjaink kialakulhat szakemberek erős fogalom és kampányok. Partnerek közé Swarovski, adidas, a Microsoft vagy az ügynökség WHITE szolgál ügyfelek, mint a Tommy Hilfiger és a Ray Ban. A valós gyakorlat projektek száma. Szimulációs játékok nem elég! A 12 hetes szakmai gyakorlat szervek vagy társaságok gyakran a legfontosabb, hogy a karrier kezdete.

Tanulmányok és tartalom

Tanulmányi csoportok osztálylétszám, a tanulás gyakorlata motivált tanárok, személyes megközelítés és tiszta vonalak, a modern campus egy nagyszerű helyen - így teszi tanul szórakoztató és hoz egy csomó. Miután akkreditált nemzetközi szabványoknak megfelelően Bachelor of Arts tudod, hogy a mester. A promóció nyitott meg. Szenvedéllyel megy diákjaink izgalmas téma: Hogyan működik az online kereskedési? Hogyan online kereskedési kihívás "Vielleicht-" megrendelések intelligens visszatér menedzsment találkozik? Ahol a vásárlás innováció digitalizálás hagyományos elérhető kereskedelmi (pl Click & Collect Vásárlás, kurátora Vásárlás, kiterjesztett valóság)?

A vizsgálatok a következők:

Az alapképzésben tart hat félév, és alkotják a különböző tanulmányok modulokat. Minden egyes modul kap kredit (ECTS). Összesen 180 kredit lehet elérni. Sikeres lezárását követően kapnak állami egyetemen van a Bachelor of Arts (BA).

Tanulmányi és vizsgaszabályzat

Válogatott pálya tartalma:

 • Digitális Retail Business Management
 • E-kereskedelmi Technologies
 • Supply Chain Management & Logistics Trade
 • Digitális Kiskereskedelmi Piacmenedzsment
 • Shopper Kutatás-Insights
 • külön törvény
 • gazdasági számítástechnika
 • Üzleti menedzsment
 • Vállalatirányítás és kommunikáció

Karrier lehetőségek

Digitalizálási nyitotta gyorsan új marketing és menedzsment a kereskedelmi vállalkozások. Nagy az igény a képzett szakemberek, akik ismerik a világ a kereskedelem - online és offline. A vizsgálatok során, hogy megtanulják a jelenlegi és a jövőbeli tendenciák és technológiák innovatív marketing és menedzsment koncepciók használni. Csatlakoztassa a vizsgálatok akkreditált nemzetközi szabványoknak Bachelor of Arts. Hálózatépítés szakemberek gyakorlat és pályázatát coaching tanul az egyetemen M21 során. Emellett bővül a szociális készségek a meggyőző megjelenés. Ez a tanulmány kiváló karrierlehetőségeket.

Például, mint:

 • Digitális Retail Manager
 • Mobile Marketing Manager
 • Supply Chain & Logisztikai vezető
 • Kategória-kezelő
 • választék menedzser
 • Customer Insights menedzser
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Németország - Munich, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Németország - Munich, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Németország - Nuremberg, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt