Bachelor Divattervezés

Sok ember a világon, a divat oktatás = csak egy dolog: FIT. A Divattervezés program, egy FIT eredeti szakok-már készül a diákok számára siker minden szinten, a haute couture, hogy kész viselni a tömeges piacra, 65 évig.

A program megtartja alakuló együtt a divat, hanem néhány FIT hagyományok örökre: Először is, a szoros kapcsolat az ipar hadd merüljön el, mi történik most ebben a gyorsan változó területen. És a saját márka a divat oktatás táplálja a kreativitás miközben egy szigorú alapozó a gyakorlati és technikai ismeretek szükségesek a karrier siker, felfedve, hogy a valós igények és gyakorlatok a divatvilág.

Majd megtanulják az alapokat a szakmai izolálása, patternmaking, és a varrás technikák. Majd mester a számítógéppel segített tervezés (CAD), és megtanulják, hogyan kell egy design koncepció a kész ruhadarab. Ez egyedülálló program elvezeti Önt, hogy legyen nem csak a tervező a saját kreatív látás, hanem a szakmai elő, hogy a helyét ebben a kihívásokkal teli iparágban.

Highlights

  • Található New York Seventh Avenue-ként is ismert Fashion Avenue-FIT volt része a divatszakma 1944 óta.
  • Kar tagjai tapasztalt szakemberek jelenlegi tapasztalatok a kapuk megnyitása az iparban.
  • Top tervezők szolgálnak "kritika", segítve a diákok létre egy ruhát, hogy bemutassa egy on-campus kiállítás (AAS), vagy az éves hallgatói kifutópálya show, FIT a kifutón (BFA). A kritikusok benne Carolina Herrera, Norma Kamali, Gemma Kahng, Calvin Klein, és Bob Mackie.
  • A CFDA (Divattervezők Tanácsa Amerika), Cotton Incorporated, és Lululemon Athletica között sok szponzorai tanulmányi versenyek, amelyek lehetőséget és élményt.
  • Szakmai gyakorlatra vezető divatház ad élményt és értékes kapcsolatokat. Szakmai oldalak szerepelnek Donna Karan, Ralph Lauren, Calvin Klein és Tommy Hilfiger, a sok közül.

Ebben a programban, akkor:

  • csatlakoztassa az ipari vezetők vendég előadások és ipari események, és építeni a hálózatot értékes kapcsolatokat.
  • ihletet a The Museum at FIT, ahol fogsz tanulni világszínvonalú gyűjtemény couture, tervező, és a történelmi ruhadarabokat közelről.
  • lehetősége van arra, hogy a külföldi tanulmányokat. A programok között az egyedülálló nemzetközi divattervezés mértékben.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019