Bachelor diploma Political Science

A Political Science program célja, hogy a szakok és a kiskorúak egy erős háttérrel rendelkező amerikai kormány és a politika, a nemzetközi kapcsolatok, összehasonlító politikatudomány és a politikai filozófia. A diploma Political Science lehetővé teszi, hogy elhelyezkedni a különböző területeken, mint az üzleti a kormány. Együtt a gazdasági értékét ilyen mértékű, ott van az előnye a fejlődő kifinomult megértése az alapjait a kormány és a politika, amelyek szükségesek egy állampolgár él egy nyitott társadalomban.

Mert széles különböző tanfolyamok, diákként politológia akkor tanul a legkülönbözőbb területeken, és a munka számos irányított kutatási projektek. Vannak különféle gyakornoki állami és a szövetségi kormány számára elérhető képzett diákok.

Jövőbeni lehetőségek

Pályakezdő a politológiai diplomát rendszeresen találja a foglalkoztatás az üzleti, non-profit szervezetek, valamint a kormány az állami és helyi szinten. A foglalkoztatás is megtalálható dolgozik az egyéni politikai kampányok, valamint az állami és a nemzeti politikai pártszervezetek. Mivel a tudás a kormány és a politika, a diplomások néha válassza a foglalkoztatás és a média. Végül, számos diák úgy dönt, hogy részt vegyen jogi egyetemre vagy doktori iskola.

A Political Science legfontosabb segít szert kiváló alapot doktori programok különböző területein, mivel a sokféle tanfolyamok, a kar széles szakértelem és a szigor az oktatás.

Vegyen részt!

A politológia hallgató BHSU, akkor lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a különböző módokon.

Diákszervezetek

  • Politológiai Szervezet A Political Science Association olyan diákszervezet, amely elősegíti a hallgatói részvétel alkalmazásával a jelenlegi politikai ideológiák és események. A klub vesz részt és támogassák a politikai vitára, valamint a fejlesztési tanuló filozófiai és politikai elméletek.
  • Pre-Law Association A BHSU Pre-Jog Egyesület célja a diákok, akik érdeklődnek a jogi egyetemre. A fő funkciók a klub, hogy segítsen felkészíteni a diákok számára, hogy a Law School Felvételi Test (LAST) és az, hogy adjon tájékoztatást a jogi egyetemre tapasztalat. A hálózat a jelenlegi diákok, tanácsadás kar, és a post-grad diák fenntartását tanulmányi csoportok és előadások. Meghívott előadók vonnak be háromszor egy évben, és az éves utazás venni, hogy látogasson el a University of South Dakota Law School.

Szakmai és ösztöndíjak

Vannak különféle gyakornoki állami és a szövetségi kormány számára elérhető képzett diákok. Van listák gyakornoki kapható Dél-Dakota és mi kapcsolatba rendszeresen a szakmai, az állami törvényhozás és Washington DC-ben minden évben BHSU diák részt vesz a Dél-Dakota jogalkotási Gyakornoki Program. Az ösztöndíj program a mintegy húsz Ösztöndíjak politikai természettudományos hallgatók kezdve a $ 500 és $ 1300-ban. Vannak más ösztöndíjak rendelkezésre álló külső forrásokból.

Közösségi részvétel
Kar tagjai szolgálnak bíró a "Mi az Emberek" verseny, segítve Spearfish High School felkészülni az állami és országos versenyeken.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus Black Hills State University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
4 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019