Mennyibe kerül ez a program nekem kerülni? - Tandíj és díjak: 78.040 $ - Könyvek és kellékek: $ 5000 - On-campus szoba és fórumon: $ 50.040 * A feltüntetett összegek felett a költségekre a teljes program, feltételezve a rendes játékidőben a befejezésig. Vegye figyelembe, hogy ez az információ változhatnak.
Nemzetközi Ösztöndíjak nemzetközi diákok elfogadták a Öt város College részesülhet egy nemzetközi ösztöndíj kezdve a $ 1,000 és $ 10.000 USD-t évente. Ezek az ösztöndíjak a tehetségen és / vagy érdem és renumerable alapján az ösztöndíj meghatározott feltételeket a díjat levélben. Ezek ösztöndíjakat kapnak mind a graduális és posztgraduális szinten.
Milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy segítsen nekem fizetni ezt a programot? Finanszírozás ez a program lehet megszerezni támogatások, ösztöndíjak, kölcsönök (szövetségi és magán) és intézményi finanszírozási terveket. - Szövetségi hitelek - Egyéni oktatás hitelek - Intézményi finanszírozási terv
Mennyi időbe telik, hogy befejezzem ezt a programot? A program célja, hogy 4 év alatt fejezik be. Azok közül, hogy befejezte a program 2012-2013, *% fejezte 4 év. * Kevesebb, mint 10 diák befejezte a program az 2012-13. A száma, aki befejezte a normál idő már visszatartott, hogy bizalmasan kezelik a diákok.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Five Towns College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
78,040 USD
tandíj
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019