Bachelor diploma szabadtéri oktatás

Ön érdekli a karrier, ahol segíthet másoknak, és a szabadban? Az Outdoor Education program BHSU felállítja majd az oktatás pozíciók parkok, természetvédelmi központok, állatkertek, akváriumok, ökoturizmus programok, táborok, vadon programok, és még sok más. Az Outdoor Education fő ötvözi tanult természettudományi, oktatási módszerek és a szabadtéri élményfürdő. Ez a program magában foglalja a magasan képzett oktatók számos tudományág többek között: értelmezés, a környezeti nevelés, a tapasztalati oktatás, testnevelés, biológia, botanika, geológia és a tömegkommunikáció. Fognak dolgozni, hogy elérje céljait, beleértve a nemzeti tanúsítási és elhelyezése a felső egyetemi programok. BHSU egyedülálló található a gyönyörű Black Hills Dél-Dakota. Nap után az osztályok és tanul, akkor mountain bike festői utak, sífutó mérföldre a gondozott ösvény, kirándulás gyönyörű hegyi utak, fly hal festői Spearfish Canyon, a rock mászni a világhírű tűk vagy Ördög-torony, down-hill síelni Terry Peak vagy Deer Mountain, vagy nézze meg a bőséges vadon élő állatok.

Fedezze fel a szabadtéri oktatás Minor

Szívesen, de nem akarom, hogy nagy a kültéri oktatás? Black Hills Állami Egyetem is kínál Outdoor Education csekély. Ez a kis növeli hallgatói foglalkoztathatóságának és iskolai eredményesség a kapcsolódó területeken a biológia, az üzleti, az oktatás, a pszichológia, és a turizmus és vendéglátás menedzsment. A diák fő teljesíti a tartalmi területen szakértelmet, míg a szabadtéri oktatás kisebb biztosít a hallgatók számára a kutatás-alapú oktatás a legjobb gyakorlatok a nem formális oktatás kültéri beállításokat. Szert gyakorlati, valós tapasztalat az Outdoor Education program BHSU. Akkor iratkozzon fel a szabadtéri oktatás kisebb-nagyobb, a College of Education iroda található Jonas 203.. Ezután lépjen kapcsolatba Outdoor Education koordinátora, Chris McCart, hogy aláírta a D2L Outdoor Education Program helyszínen, és a menetrend egy tanácsadás ülésén.

Karrier

Az Outdoor Education program elkészíti Önnek az oktatás pozíciók nem hagyományos oktatási környezetben. Gyakori feladatok a következők:

  • értelmező Park Rangers az állami és a nemzeti parkok
  • természetbúvárok a természetben központokban
  • pedagógusok a Állatkertek és Akváriumok
  • információs és oktatási program koordinátorai a természeti erőforrások ügynökségek
  • kaland programozók ifjúsági programok
  • vezeti a pusztában programokkal

A friss diplomások dolgoznak, mint természettudósok természetvédelmi központok, a program koordinátorok táborok, ifjúsági programok pusztában útmutatók, a kültéri kiskereskedelmi vállalkozások tulajdonosai, mint vadász és horgász oktatás koordinátorai állami vadgazdálkodási szervek, a városi rekreációs részlegek, a kültéri oktatás koordinátorok iskolákkal, ifjúsági programok a YMCA, és így tovább.

Keres a fejlett tanúsítvány?

Itt BHSU, számos és egyre növekvő lehetőségeket tanúsító nemzeti szervezetek. Kereshet a Wilderness First Responder igazolások partnerség révén létrejött a Nemzeti Outdoor Leadership School, vagy keresni a Certified Interpretive Guide tanúsítás révén a partnerség a National Association of értelmezése.

Érdekelt lesz a grad iskolába?

A diplomát Outdoor Education, akkor is megy az egyetemre sok a kapcsolódó területeken a környezeti nevelés, tolmácsolás, szabadtéri oktatás, tapasztalati oktatás, a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás, a vezetés tanulmányokat, és így tovább. Ha tervezi, hogy ezt a lehetőséget, akkor meg kell felelnie egy tanácsadója válassza ki a megfelelő választani, és töltse ki az egyetemi kutatási projekt.

Program oktatási nyelve:
Angol

15 további kurzus Black Hills State University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019