Bachelor diplomát a nemzetközi szállodai menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

Cél: a bevezetésekor a vezetés a szövetség elméleti szempontból és a szakmai tapasztalat.

Nemzetközi környezetben, a hallgatók megtanulják

 • Technikák, eszközök és a csapat-vezető;
 • Hogyan lehet fejleszteni a szakmai, jogi, gazdasági és nyelvi képességei azzal a céllal, hogy egy operatív vezetője a társaság.

A Nemzetközi Szálloda Menedzsment program címzettjei a jelöltekre, akik sikeresen befejezték középiskolai tanulmányait, és a végső cél az, hogy a vonat jövő szakemberek operatív irányítás minden hotel részleg. A program időtartama 3 év, magában foglalja a 12 hónapos szakmai gyakorlat 3-5 csillagos szállodák Spanyolország, valamint az egész világon. Elsajátítják összekapcsolt tapasztalat a valóság a jövőbeli szakma fejlesztése csapatmunka adottságok és tapasztalatot szerezni a jövőbeni kívánt környezetet.

Diplomák

VATEL A francia állam által hitelesített fokozat

Kezdeti karrierlehetőségek:
Operatív vezető pozíciókat bármely szállodában részleg.

Időtartama vizsgálatok:
3 év

Szakmai:
12 hónap elosztott három év alatt, 3-5 csillagos szállodák által kiválasztott Vatel a következő területeken: Takarítás és Front Office, szolgáltatás és konyhai és középvezetői.

Nyelv:
English (nem angol anyanyelvű diákoknak rendelkezniük kell a B2 szintű angol nyelven).

Követelményei

 • Tartani a magas iskolai végzettség vagy ezzel egyenértékű *
 • Hogy telik az Vatel felvételi vizsgák.

* A külföldi diákok is kért egy igazolást az iskola, ahol a diák járt középiskolába, vagy azzal egyenértékű, amely a birtokosát, hogy folytassa a felsőoktatás a származási országban.

Díjak

Regisztrációs díj 1. év : 1890 €
Regisztrációs díj 2. év
: 710 €
Regisztrációs díj 3. év *: 710 €
Éves Akadémiai díj **: 9.590 €

* Egységes támogatás visszatérítés nélkül
** Az éves fizetés nélküli visszatérítés

Előre fizetés: 2% kedvezmény (érvényes a tanulmányi díjak).
Halasztott fizetés: legfeljebb 10 részletben, kamatmentesen.

Pályázati folyamat

1.. A pályázóknak meg kell kitölteni az online jelentkezési lapot, az összes kért információt. 2.. Kiértékelése után minden alkalmazás, Vatel Madrid meghívja sikeres pályázók tenni az online felvételi vizsgát, és egy interjút. 3.. A jelentkezőknek megerősíti az időpontot, hogy mikor lesznek képesek, hogy az online felvételi vizsgák és interjú. 4.. A pályázókat tájékoztatni kell az eredményeket hét nappal a felvételi vizsgára. 5.. A jelöltek hivatalosan beiratkozott egyszer közigazgatási eljárás és a fizetési befejeződtek.

Amit megtanulsz

 • Management: Megszerezni a szókincs és az alapfogalmakat. Ahhoz, hogy megértsük a gyakorlati szempont az irányítás.
 • Marketing: Ahhoz, hogy megértsük az alapokat a marketing elvek és azok alkalmazását.
 • Computer Science: Ahhoz, hogy felfedezzék a világot az internet és alkalmazza az Office eszközöket szálloda vezetősége.
 • Business Economics: Ahhoz, hogy megértsük az üzleti koncepciót és a helyét a gazdasági környezet.
 • Szakmai Kultúra: Ahhoz, hogy megértsük a művészet a szakma. Ébren kíváncsiságát, és serkentik az ízt, amit körülvesz minket, a gasztronómia egyéb szempontok mellett.
 • Az eljárás megindítása az Élelmiszerek és italok: Megszerezni az általános ismeretek az étterem számára.
 • Takarítás: Megmagyarázni a művelet egy osztály szorosan kapcsolódik a szállóvendégek kényelmét, és a fontos ellenőrző e kulcsfontosságú osztály.
 • Humán erőforrás: megismerni az alapelveket, amelyek szabályozzák az emberi erőforrás menedzsment.
 • Szakmai Image: Hogy megtanulják kezelni egy képet, tudatában kell lennie saját maga, a munka az önbecsülés, és elismerik, tiszteletben tartva mások.
 • Táplálkozás: Tudni, hogy fontos a táplálkozás minden típusú üzleti, hogyan kell elkészíteni, szakács, szolgálja ételek és italok. Hogy dolgozzon kiegyensúlyozott menük, figyelembe véve az ajánlott táplálkozási bevitel minden személy számára.
 • Borászat: Ahhoz, hogy a bor világában, hogy a diákok, hogy képes legyen felismerni a különböző borfajták, feldolgozás, borkóstolás bor párosítás és a kiszolgálás.
 • Német, francia, kínai: Megszerezni üzemi szinten a nyelvet, hogy képes kommunikálni eredményesebben és hatékonyabban bármely nemzetközi kontextusban
 • Gyakorlati Alkalmazás: az elméleti ismereteket szerzett az osztályban a különböző szállodai operatív részlegek.
 • Revenue Management: Ahhoz, hogy a kulcsfontosságú ismereteket, technikákat és terminológia a bevétel maximalizálása és a szállodai nyereség elérése mellett nagyobb jövedelmezőséget.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Tovább

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Kevesebb