Bachelor diplomát üzleti menedzsment

Five Towns College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor diplomát üzleti menedzsment

Five Towns College

Mennyibe kerül ez a program nekem kerülni? - Tandíj és díjak: 78.040 $ - Könyvek és kellékek: $ 5000 - On-campus szoba és fórumon: $ 50.040 * A feltüntetett összegek felett a költségekre a teljes program, feltételezve a rendes játékidőben a befejezésig. Vegye figyelembe, hogy ez az információ változhatnak.
Nemzetközi Ösztöndíjak nemzetközi diákok elfogadták a Öt város College részesülhet egy nemzetközi ösztöndíj kezdve a $ 1,000 és $ 10.000 USD-t évente. Ezek az ösztöndíjak a tehetségen és / vagy érdem és renumerable alapján az ösztöndíj meghatározott feltételeket a díjat levélben. Ezek ösztöndíjakat kapnak mind a graduális és posztgraduális szinten.
Milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy segítsen nekem fizetni ezt a programot? Finanszírozás ez a program lehet megszerezni támogatások, ösztöndíjak, kölcsönök (szövetségi és magán) és intézményi finanszírozási terveket. A medián tartozás összege a program diplomások alább látható: - Szövetségi hitelek: $ 41,237 - Privát oktatási hitelek: $ 15,997 - Intézményi finanszírozási terv: $ 0 Az iskola úgy döntött, hogy a következő kiegészítő információkat: 61% program diplomások használt hitelek finanszírozását elősegítő a költségeket a program.
Mennyi időbe telik, hogy befejezzem ezt a programot? A program célja, hogy 4 év alatt fejezik be. Azok közül, hogy befejeződött a program a 2012-2013, 81% kész a 4 év.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
78,040 USD
tandíj
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt