Bachelor digitális média

Leuphana University of Luneburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor digitális média

Leuphana University of Luneburg

Szeretné, hogy formálja a digitális jövő? Meg vagy győződve, hogy a kultúra fogják meghatározni és átalakította a digitális média? Mindegy, hogy a nettó kultúra vagy a média gazdaság: a digitális média alapképzésben akkor elemzik az ötletek, módszerek és a történelem, valamint a szakmai alapjait és eszközöket, amelyek meghatározzák a digitális média. Ezzel párhuzamosan, akkor fejleszteni és végre a saját gyakorlati projekt video, audio, játékok, alkalmazások vagy mash up. Az alapképzési szak fog tanulni az elméleti alapjait a digitális média, elemzi a digitális média kritikus és tesztelje alkalmazásai a való életben.

Tanulás DIGITAL MEDIA alapképzési PROGRAMM

A digitális média szak ötvözi az elméleti elkötelezettsége média tanulmányok és történelem gyakorlati bevezetést az alapokat a programozás és a kreatív alkalmazása a digitális média. Során a tanulmányok, ha megszerzi a tudományos szakértelem területén a digitális média, valamint a szakmai képesítések. Most megtudhatod, nem csak a legújabb elméletek, elemzések, eszközök és trendeket, de mi jól megalapozott program azt is megadja a legújabb, leginkább kreatív és kritikus úton követni, és tolja a változás üteme a digitális média.

LEUPHANA és Hamburgi Media School

Nagyjából fele a tanfolyamok tanítják a Hamburg Media School a másik felét tanítják a Leuphana University of Lüneburg campus. A kar oktatói a digitális média fő tartozik a 100+ kutatók Leuphana University of Lüneburg dolgozik a jövőben a digitális média. Így lehet fejleszteni a saját projektek keretében a legújabb nemzetközi kutatások. Továbbá akkor lehetősége van arra, hogy részt vegyenek a tanfolyamok és rendezvények bevonásával a világ vezető fejében foglalkozó kutatása a digitális kultúra.

Lehetőségeid a főiskolai diplomát a digitális média

Függetlenül attól, hogy a digitális ügynökségek, televíziós csatornákon, kiadóknak vagy internet szolgáltatók, Leuphana és a Hamburg Media School számíthat szinte az összes német nagy médiumok körében partnerek: ezek ideális feltételeket talál egy előremutató gyakorlat a vezető média cég. Szívesen dolgozik német és nemzetközi civil vagy politikai szervezetek? A Centre for Digital Cultures kinyitja a bejárati ajtót neked itt is! Vagy Szívesen több művészeti projektek? A digitális jövő vár rád.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Németország - Lüneburg, Lower Saxony
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Lüneburg, Lower Saxony
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt