Vállalkozási szakirányú alapképzés az üzleti adminisztrációban

Általános információk

Program leírás

Fokozat áttekintése

Az AUS vállalkozói ismeretekkel foglalkozó Bachelor of Business Administration ötvözi az elméleti tanulást releváns, valós üzleti problémákkal, hogy a hallgatók képességeit és azoknak a kulcsfontosságú kérdéseknek a megértését biztosítsák, amelyek napi szinten érintik a vállalkozásokat. A személyre szabott kurzusmunka és a hallgatóközpontú megközelítés különböztette az AUS üzleti fokát. Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók magabiztosságot nyújtsanak a megszerzett ismeretekből és a megszerzett készségekből, hogy karriert indítsanak, vagy vállalkozást folytassanak egy állandóan változó üzleti környezetben.

Miért Svájc?
 • 2017 leginnovatívabb országa a világon
 • "Svájc vezet a rangsorban hetedik egymást követő évben"
 • "A Svájc globális innovációs indexének tíz legjobbja a hetedik egymást követő évben megszerezte az 1. helyet a GII-ban. 2011 óta fenntartja ezt a helyet, valamint az Innovációs Kimeneti Alindexben és az a tudás és a technológia output pillére 2012 óta "
 • Az 1. számú kanton a kockázatitőke számára Svájcban
 • A beruházások több mint fele bekerült ebbe a kantonba. A Vaud-alapú induló vállalkozások több mint 460 millió CHF-et hoztak létre

Miért egy AUS fokozat?

Kis osztályok

Az AUS elkötelezettsége a végső hallgatói élmény mellett magában foglalja a megfelelő számú oktatót, hogy garantálják az osztályok kis méretét, és az azt követő személyes támogatást az osztálytermi és azon kívüli hallgatók számára. A kis osztályméretek biztosítják a teljes kapcsolattartást a tanulást vezető professzorral, valamint a szakmai és kulturális háttérrel rendelkező hallgatókkal.

Tailored

Az AUS testreszabott oktatást kínál gyakorlati és elméleti tanfolyamokkal, amelyek relevánsak a mai piacon. A legfrissebb üzleti tantárgyak prioritásaként az AUS magasan motivált és ambiciózus munkatársait és adminisztrációját a hallgatók tudományos és személyes fejlődésére fordítják, szorosan együttműködve egymás mellett, hogy elősegítsék karriercéljaik elérését.

Valós betekintés

A campuson és azon kívül teljes hozzáférést biztosítanak a különféle adatbázisokhoz, mint például az EBSCO, a ProQuest, a Financial Times és más szolgáltatások, valamint akadémiai és iparági szakértőkhöz, valamint a jelenlegi kutatás és a szakmai gyakorlat által kialakított tanterv segítségével, hogy maximalizálják a karrierjét.

Hálózat

A svájci székhelyű, multikulturális környezetben működő AUS Svájc egyik vezető üzleti egyeteme, a La Tour-de-Peilzben, a Genfi-tó gyönyörű partján, és kiváltságos, hogy olyan szerepet töltsön be a globális vállalatoknál és szervezeteknél, mint a Nestlé, a Hublot, az Egyesült Nemzetek Szervezete és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, könnyen elérhető távolságra az egyetemen.

Gyakorlati és releváns

Az elméletet és a gyakorlati tapasztalatokat ötvöző karrierpálya-szervezet, az AUS elkötelezett a hallgatók képzése és fejlesztése iránt, lehetővé téve számukra, hogy a legmegfelelőbb karrierpályát választhassák.

Nemzetközi elismerés

Az AUS nemzetközileg elismert és erős helyi szervezetek támogatása biztosítja a hallgatók számára a minőségi oktatást. Egyetemen több akkreditáló testület ismeri el, ideértve az Egyesült Államokban működő Nemzetközi Vállalkozási Oktatási Tanácsot (IABCE) és az Európai Tanácsot az üzleti oktatásért (ECBE). Ezenkívül a Svájci-Amerikai Kereskedelmi Kamara, az FSEP - a Fédération Suisse des Ecoles Privées, az AVDEP - a Vaudoise des Ecoles Privées Egyesület, valamint a Promove tagjai.

Mit tanulsz?

A sikerhez szükséges készségek elsajátítása.

A hallgatók ezen generációjának kulcsfontosságú jellemzője a vállalkozói ismeretek megszerzése. Ezenkívül egy S átlagos élettartama

Tanáraink részt vesznek a vállalkozásban, akár volt startup-alkotókként, akár start-up-oktatókként a helyi és nemzetközi start-up-gyorsítókban és multinacionális vállalatokban.

A fok öt alaptanfolyammal kezdődik. Ezeket az alaptanfolyamok követik, amelyek szilárd megértést adnak a hallgatóknak az üzleti alapokról, mint például a pénzügy, a közgazdaságtan, a marketing és a vállalkozói készség. A hallgatók aktuális kurzusokat választhatnak a végzettségük személyre szabása érdekében.

A diploma megszerzéséhez a hallgatóknak teljesíteniük kell:
 • 5 alapmodul / tanfolyam
 • 24 alapmodul / tanfolyam
 • 12 speciális modul / tanfolyam
 • Gyakornok vagy Capstone projekt

A kurzusokat az adminisztráció választja ki a hallgatói igények és a tanári alkalmazottak függvényében, és olyan témákat tartalmaz, mint közgazdaságtan, menedzsment, jog és marketing elvek. Rendszeresen ellenőrizze a tanfolyam weboldalainkat a legátfogóbb és legfrissebb információkkal kapcsolatban.

Miért az AUS?

Az egyetem középpontjában a készségek fejlesztése áll, és mindenekelőtt elkíséri Önt abban, hogy megszerezze önbizalmát és hozzáállását vállalkozói sikerhez.

Ezt úgy lehet elérni, ha minden hallgató tanulmányainak teljes időtartama alatt kidolgozza projektjét, és visszajelzéseket kap a tanárok és a szakemberek részéről, és támogatja a Student Sandbox és a Business Labs tevékenységeket.

A program olyan tanfolyamokat foglal magában, mint a Lean Startup Approach, a Sikeres Innováció, a Vállalkozói Pénzügy és a Tömegfinanszírozás, Az Indítás Pitchingje.

A kapcsolódó tanfolyamok:

 • Kritikus és kreatív gondolkodás
 • Új vállalkozásfinanszírozás
 • Vállalkozás és innováció
 • PR és hálózati készségek
 • A kreativitás pszichológiája
 • Vezetés az üzleti életben
 • Vezetés és csapatépítés
 • Döntéshozatal

Tudományos naptár

A tanév általában szeptemberben kezdődik és júliusban fejeződik be, három ebben az időszakban három akadémiával (ősz, tél és tavasz). Minden kifejezés tizenegy hetet foglal magában, plusz egy hetet a vizsgálatokat. A vizsgálati periódusok általában minden félév közepén és végén fordulnak elő. Az ünnepi időszakok általában decemberben és tavasszal fordulnak elő. A hosszú nyári szünet júliusban / augusztusban van.

Időpontok

Fall Term
 • Tanfolyamok: szeptember - december
 • Ünnepek: Téli szünet: 4 hét
Téli távon
 • Tanfolyamok: január - március
 • Ünnepek: Tavaszi szünet: 2 hét
Tavaszi időszak
 • Tanfolyamok: április - július
 • Ünnepek: Nyári szünet: 10 hét

Egyetemi diploma követelményei

A American University in Switzerland AUS American University in Switzerland BSBA diploma megszerzése csak az alábbi követelmények teljesítése után jár:

 • Akadémiai hitelkövetelmények;
 • Tudományos teljesítményre vonatkozó követelmények (Összesített GPA 2.0.);
 • Jelenléti és tartózkodási követelmények.

Ezen túlmenően az összes fennmaradó számlát a diploma megszerzése előtt az adminisztrációval kell rendezni.

Hitelek átruházása

Az átutalási jóváírások más elismert főiskolákon és egyetemeken is elfogadhatók az AUS programjaira alkalmazandó kurzusokhoz. A középiskolai szinten elért haladó elhelyezés (AP) kredit egyetemi programra alkalmazható. Az átutalási krediteket csak C (75%) vagy annál magasabb fokozatra lehet odaítélni. Minden végzős hallgatónak teljesítenie kell az AUS akadémiai hitelkövetelményeinek legalább felét.

Hogyan kell alkalmazni

A American University in Switzerland megvizsgálja az összes kitöltött pályázatot, és ésszerű időn belül kapcsolatba lép a pályázókkal, mihelyt döntés születik. Az AUS-ba való belépés korlátozott számú beiratkozástól függ; ezért lehetséges, hogy nem minden képesített jelentkezőt fogadnak el mindig. Ilyen esetekben a Svájci Amerikai Egyetem a legerősebb képesítéssel és potenciállal rendelkezőket fogadja el.

Minden jelentkezőnek bizonyítania kell egy kiváló tudományos nyilvántartást, amely jelzi a siker lehetőségeit egy adott tanulmányi területen, és be kell fejeznie a következő AUS felvételi eljárásokat.

Belépési követelmények

A főiskolai programba való belépéshez be kell fejezni és középiskolai végzettséggel kell ellátni egy elismert intézményből. Az AUS egy vagy több felvételi vizsgát végezhet annak megállapítása érdekében, hogy a jelölt megfelel-e a minimális programkövetelményeknek, míg az AUS további alapképzési tanfolyamokat igényelhet azoknak a hallgatóknak, akik hiányoznak az üzleti menedzsment alapjai közül.

Felvételi követelmények

Az összes jelentkező felvételi követelményei között szerepel a kitöltött jelentkezési lap és a fizetendő díjak, az alább felsorolt dokumentumok mellett. A pályázónak gondoskodnia kell arról, hogy ezeket a dokumentumokat a tanfolyam megkezdése előtt kellő időben eljuttassák az AUS Business School-ba.

 • Kérjen jelentkezési űrlapot
 • Nyújtsa be kitöltött és aláírt jelentkezési űrlapot
 • Fotók: Hat (6) útlevél méretű fényképet kell csatolni az AUS-hoz benyújtott jelentkezési laphoz. Ezeknek a fényképeknek a nagy részét a helyi hatóságok írják elő és a hallgatói vízumhoz.
 • Ajánlások: Az oktatók vagy munkáltatók két (2) bizalmas ajánláslevelet, akik ismerik a pályázó múltbeli teljesítményét, közvetlenül az AUS-nak kell küldeni. A hiteles fordításokat minden nem angol nyelvű levélhez be kell nyújtani.
 • Összefoglaló vagy önéletrajz: Rövid írásos beszámoló a pályázó erősségeiről és eredményeiről. Tartalmazza a személyes adatokat, az oktatást, a munkatapasztalatot, az egyéb képesítéseket és a karrier elvárásait.
 • Átiratok: A jelentkezőknek hivatalos átiratot kell benyújtaniuk az összes alkalmazandó tudományos munkáról, amelyet a közép- vagy egyetemi szintű intézményekben végeztek az elmúlt öt (5) évben. Az átírásokat az intézményeknek közvetlenül az AUS-nak kell elküldeniük. A hiteles fordításokat minden, nem angol nyelven benyújtott dokumentumhoz be kell nyújtani.
 • Motivációs levél: Az esszé vagy motivációs levél legalább 500 szó hosszú legyen. El kell mondania az egyetemi fejlõdés történetét és az ön személyes elbeszélésében szerzett minden egyéb tapasztalatát. El kell magyaráznia a jelentkezés okát és azt, hogy mire számíthat arra, hogy az AUS tovább javítja jelenlegi karrier céljait.
 • Nyelvtudás: A jártasságot általában akkor kell elismerni, ha a hallgatók teljesítik a következő feltételek bármelyikét:
  • a. Legalább három, az elmúlt három év teljes tanulmányain való részvétel olyan intézményben, ahol az egyetlen oktatási nyelv az angol
  • b. Standard vagy magasabb szint megszerzése a Nemzetközi érettségi (IB) tanfolyamon.
 • Ha ezen feltételek egyike sem teljesül, akkor az angol nyelv ismeretét a következő pontok egyikének megfelelő pontszám elérésével kell igazolni:
 • Legalább 550 pontszám egy angol nyelv idegen nyelvvizsgáján (TOEFL). Legalább 6,0 pont egy nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszerben (IELTS).
 • A pályázatnak tartalmaznia kell ezeket a tételeket annak érdekében, hogy figyelembe vehessék a felvételi folyamatot.
Jelentkezési határidők

Az AUS gördülő felvételi alapon működik, amely megköveteli, hogy a kitöltött jelentkezési anyagokat, valamint az összes akadémiai nyilvántartást és az alkalmazandó díjat az AUS-nak legalább 10 héttel a ciklus kezdete előtt megkapja. Ha elfogadják, akkor kap egy hivatalos elfogadási nyilatkozatot és egy beiratkozási meghívót. Ebben az időben értesítést kap minden további információról, amelyet a fájl kitöltése érdekében meg kell adni. A tandíj és az esedékes díjak fizetési ütemterve az Ajánlati Levélben található.

Tandíj

 • 3 éves program
 • Regisztrációs díj: 3500 CHF
 • 1. év tandíja: 24.000 CHF
 • 2. évi tandíj: 24.000 CHF
 • Harmadik év tandíja: 24.000 CHF
 • Összesen: 75 500 CHF

* Az árak svájci frankban (CHF) vannak megadva.

* A tandíjak és díjak előzetes értesítés nélkül változhatnak

A hallgatóknak számos további költséget kell várniuk, amelyeket nem fedeznek a tandíjak, és ezeket külön kell elszámolni. A kiegészítő költségek magukban foglalhatják:

 • Egészségbiztosítás
 • Szállás
 • Szállítás
 • Társadalmi tevékenységek / kirándulások
 • A fénymásolás költségei

Az összes díjat CHF-ben (svájci frankban) jegyzik. Mivel az AUS - A American University in Switzerland magánintézmény, minden hallgató nemzetiségtől függetlenül azonos díjat fizet. A díjakat időről időre felülvizsgálják, és a felsoroltól eltérhetnek.

Az Egyetem fenntartja a jogot a szükséges változtatások vagy módosítások elvégzésére.

Hogyan fizethetek?

A jelentkezési és regisztrációs díjat a vízumkérelmezés előtt meg kell fizetni. A tandíjat legalább két héttel az akadémiai program megkezdése előtt kell megfizetni. Ha a fizetés nem történt meg, akkor nem regisztrálhat és indíthat osztályokat, amíg a fizetés meg nem történt. A kifizetések banki átutalással vagy személyesen teljesíthetők. A hallgató nem regisztrálódik teljes mértékben, amíg a teljes kifizetés meg nem érkezik. Fizetés elmulasztása esetén a tandíj és a szolgáltatások visszavonhatók.

Pénzvisszatérítési eljárás

Ha elkezdi egy tanulmányi programot, majd vissza kíván lépni, írásban értesítenie kell az adminisztrációt. A visszatérítésre a visszatérítési irányelveinknek megfelelően kerül sor.

Megjegyzés: Ez a folyamat néhány hónapot vehet igénybe.

ösztöndíjak

Az AUS számos ösztöndíjat és ösztöndíjat kínál az oktatáshoz. További információ közvetlenül az adminisztrációs csapattól szerezhető be.

Karrierlehetőségek

 • Saját vállalkozás alapítása: A vállalkozással kapcsolatos tanfolyamok inspirálják azokat a hallgatókat, akik szeretnék megvalósítani saját vállalkozásuk alapításának álmát. Az AUS kiterjedt hálózata biztosítja a megfelelő kapcsolatokat, amelyekre a hallgatóknak szükségük lesz az ötleteik sikeres elindításához.
 • Csatlakozás induló vállalkozásokhoz: A vállalkozói szellemre specializálódott AUS fokozat felkészíti a hallgatókat azokra az eszközökre, készségekre és hálózatra, amelyekre szükségük lenne a meglévő induló vállalkozásokhoz való csatlakozáshoz.
 • Üzleti tanácsadó: A gyakorlati tapasztalatokkal kevert tanfolyamok olyan eszközöket és készségeket kínálnak, amelyek segítenek a hallgatóknak jobban azonosítani a piaci hiányosságokat, és amelyek segítenek a vállalkozások fejlődésében.
 • Munka az értékesítésben: Az értékesítők a legfontosabb személyek, akik egy vállalkozás termékeit értékesítik. Biztosítjuk azokat a készségeket, amelyek szükségesek lesznek bármely vállalat képviseletéhez és irányításához.
 • És még sok más.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on ... Tovább

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on the shores of Lake Geneva, AUS is close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Offering personalized education in an international and multicultural environment, with practical and relevant programs. AUS offers all its students a dynamic and ambitious culture, both in the classroom and outside of the school. Kevesebb