Bachelor Dance: Dance Academy

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Fontys Dance Academy lehetővé teszi a fiatal táncos művészek és alkotók számára, hogy megtalálják saját hangjukat és saját új tájjukat, ahol mozogni fognak. Annak érdekében, hogy válaszoljon az egyre kihívásokkal teli munkaterület folyamatosan változó szükségleteire, tudjuk, hogy különböző szókincsekkel és különböző nyelvekkel táncolni kell, különböző helyeken különböző testekkel, amelyek különböző történeteket mesélnek a hallgatóknak izgatott közönségekre.

130122_34-FO-022707.jpg

Programozz röviden

A Fontys Dance Academy négyéves nappali tagozatos tanulmányi programot kínál, amely lehetőséget ad a fiatal táncművészeknek és alkotóknak, hogy fejlesszék saját aláírásukat és saját teljesítményt nyújtsanak. Három kiemelt profilunk: a táncművészet a kontrasztban, a kortárs városi és a koreográfiai alapképzésben lehetővé teszi a diákok számára, hogy felfedezzék a kortárs tánc gyakorlatokat és technikákat azzal a céllal, hogy együttműködjenek a különböző művészeti formákkal, hogy innovatív, kihívást és izgalmas teljesítményt nyújtsanak.

Mit várhat el tőlünk?

Diákjainkat egy fantasztikus tanárok és koreográfusok központjában helyezzük el, kivételes képzési lehetőségek mellett, 14 másik művészeti iskola mellett, a Cirkusztól és az Építészettől kezdve a Képzőművészetig és Zeneig. Hiteles, kíváncsi és jellegzetes táncművészek inkluzív tanulási környezetben dolgoznak, ahol az egyéni növekedés és a kooperatív feltárás egyaránt értékes. A gyakorlati munkát egy átfogó és szigorú képzési és kutatási program támasztja alá, amely a teljesítmény és a mozgás gyakorlatok széles skáláját tartalmazza. Arra neveljük hallgatóinkat, hogy közösen alkossanak, gondolkodjanak és produkáljanak. Olyan tánckészítőkké és táncvezetőkké válnak, akiknek saját hangjuk van, akik saját maguk vállalják a karrierjüket, és értelmes pozíciókat töltenek be mind az előadó-művészet területén, mind a tágabb társadalomban.

Mit várunk tőled?

Diákjaink az alkotók és előadók saját munkájukban. Ők is mûködnek és méltó módon járulnak hozzá mások munkájához. Különösen értékeljük azokat a diákokat, akik vitatják elképzeléseinket arról, hogy mi a táncművész. Keményen dolgozó, világos gondolkodású, különböző háttérrel rendelkező táncosokat szeretnénk, akik sürgető érdeklődést mutatnak a kreatív, játékos, fogalmi és rezonáns táncok készítéséhez.

Fontys módja a tanulásnak

Miután meghallgatta a Bachelor Dance-t (a színházi előadások vagy a koreográfia posztgraduális profiljai), bejuthat az egyik végzős profilba. A frisséves év során mindkét profil részben osztja meg a közös tantervet. Ezenkívül minden profilnak van egy speciális programja.

A tanév két 15 hetes és egy harmadik hétből áll. Ennek következtében aktívan részt vesz a tanulmányaidban kb. 40 hét minden évében.

A tananyag 9.00 és 21.00 óra között van ütemezve. Ön részt vesz az órákon, és feladatokat végez, egyénileg és egy csapat tagjaként. Az egyes mondatok végén vizsgálatokat végez. Az átlagos heti munkateher 40 óra, beleértve a 30 munkanapot is. A heti 90 perces gyakorlati órák száma 15, 4 elméleti osztályon felül. Mindezek a tevékenységek az iskola belsejében és azon kívül is megtalálhatók. Az előadásokon való részvétel része a tananyagnak.

Miért tanulni a Fontys-ban?

Szeretne innovatív ösztönzővé válni. A végső cél a táncos vagy koreográfus.

A Fontys Dance Academy része a Fontys School of Fine és Performing Arts (holland: Fontys Hogeschool voor de Kunsten, FHK) és Tilburg városközpontjában található. Minden művészeti iskola ugyanazt a tetőt használja. Tanulsz az akadémiánál, amely a kollégium megosztottsága. Ami a táncfegyelmet illeti, az A Bachelor Dance (Dance Academy) mellett tánctanár-tanár (Táncművészeti Akadémia) is van. Mindkét tánctanárnak kiváló tanárai vannak, akik szorosan kapcsolódnak a szakmai pályafutáshoz. Rengeteg partnerségük van mind regionális, mind nemzetközi szinten; a coaching és a lakhatási lehetőségek első osztályúak

Hogyan kell alkalmazni

További információ a felvételről: fontys.edu/danceacademy.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Kevesebb
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Több Kevesebb