Bachelor Csomagolás tervezés

Mi késztetett arra, vedd, hogy a termék a polcról? Ez volt talán a csomagolás-szín, forma, grafika és tipográfiai-tette a különbséget. Csomagolás tervezés teszi márkák kézzelfogható a fogyasztók számára, hogy egy érzelmi kapcsolat, és befolyásolja a döntést, hogy vegyenek részt. Ebben az intenzív programban, akkor a mester közötti kapcsolat marketing stratégia és tervezés. Majd innovatív csomagolás minden fajta termék étel és ital a szépségápolási és testápolási játékokra és hazai termékek. Vezetett a kar szakmai tervezők, akkor dolgozik egyénileg és csapatban, hogy élesíteni a készségek és szaktudás.

Piac által vezérelt feladatok erősítik a mélyreható vizsgálat branding stratégiák, trendek, koncepció kidolgozása, és a környezetvédelmi kérdések. Majd megtanulják, hogyan kell kombinálni marketing információ, hogy értik az emberek, a kultúra és a fogyasztói szemlélet. A legfontosabb, akkor végzős speciális tapasztalat és a portfolió van szüksége, hogy csatlakozzanak ehhez kényszerítő globális fegyelem.

Highlights

  • FIT kínálja az egyetlen Csomagolás tervezés BFA program az USA-ban
  • Csomagolás tervezés egy globális mező csatlakozik egy rendkívül sokféle fogyasztói termékek iparágak, ahol különféle karrierlehetőségeket.
  • Az ősszel az érettségi éve, 90 százalék a diplomások talált teljes munkaidős foglalkoztatás, illetve teljes munkaidőben szabadúszó munkát vezető tervező cégek és fogyasztói termék cégek, mint a Pepsi, a Colgate, Palmolive, Godiva, és még sokan mások.
  • FIT öregdiák dolgoztak sok a nagy fogyasztói termék márkák értékesítése az Egyesült Államokban.

Ebben a programban, akkor:

  • interjú egy szakmai vetni a különböző vezető tervezési és fogyasztói termék cégek, bár FIT kiterjedt öregdiák-hálózat és ipari kapcsolatok.
  • csatlakozni az ipart a kar aktív tervező szakemberek.
  • utazik márka és a csomagolás konferenciák, és részt vesznek a nemzeti tervezési versenyeken.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019