Miért érdemes tanulmányozni a kommunikációs tanulmányokat

A UIU kommunikációs tanulmányainak fő részeként megtudhatja, milyen fontos szerepet játszik a kommunikáció az életünkben. Lehetősége lesz arra, hogy megtanuljon különböző kommunikációs célok azonosítását, elemzését és értékelését, és sikeresen alkalmazkodjon az üzenetekhez az összetett helyzetekhez. Globális állampolgárként megismerheti, értékelheti és kezelheti a különböző csoportokból, szervezetekből és kultúrákból származó emberekkel kapcsolatos különböző kommunikációs magatartásokat.

Mint kommunikációs szakemberek, kompetenciát szerez az elméleti és etikai alapokon, amelyek tájékoztatják a kutatási, szervezési és szakmai gyakorlatokat. A kommunikációs tanulmányok egyik fő szakembere a kormány, az ipar, a vállalati kommunikáció, az ügyfélszolgálat, a képzés és a fejlesztés, az emberi erőforrás-adminisztrátor, a nyilvános információs tisztviselő, a közönségkapcsolatok, a közösségi cselekvés igazgatója és a középiskolai vagy főiskolai tanárok szakmai pályafutása.

Kiemelt területek

Kommunikációs tanulmányok

A kommunikációs tanulmányok hangsúlyozása a közös kurzusokon alapul: nyilvános beszéd, kommunikációs elmélet, üzleti és szakmai kommunikáció, kommunikáció és média etika. A diákok aztán kiválasztják azt a hangsúlyt, ahol szakosodni akarnak és alkalmazzák ezt a tudást. A diákok kiskorút is választhatnak a kommunikációs tanulmányokban vagy az újságírásban. A diákok nem kaphatnak hitelt a kiskorúak kivételéért.

Tömegmédia

A nyomtatott és a digitális újságírást kereső diákoknak be kell jegyezniük az újságírás hangsúlyozási programját. Ez a hangsúly tanulással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a hagyományos nyomtatott és 21. századi digitális hírekben való jelentéstétel és szerkesztés terén; ez magában foglalja a funkciók írását, blogokat, tweeteket és más szociális és online hírmédiákat. A tanfolyam magában foglalja az "új újságírás" elméletét és filozófiáját, amint azt a 21. században játszotta; a sajtószabadság és az első módosítás; az újságírók etikája és felelőssége; a média és a kultúra közötti kapcsolat; az újságírás, a hagyományos és a 21. századi változások szakmai színvonala; és a hírek és a tabloid funkciója a 21. századi Amerikában.

Ez a hangsúly a diákok számára a hagyományos médiában szilárd alapot teremtett, mivel megváltozott a digitális hírkultúra igényei szerint. A hangsúly a diákok számára lehetővé teszi a technikai és szakmai írás, a kritikai gondolkodás, az etikus kutatási készségek és a hatékony interjúkészségek bevonását.

Az újságírásban hangsúlyt fektető diákok olyan karrierlehetőségekre készülnek, mint például: riporter, szerkesztő, szerző, másoló, médiainterjú, forgatókönyvíró, lektor, hírszerkesztő, hírszerkesztő, hírszolgálati kutató, profi blogger és professzionális magassugárzó.

Sportkommunikáció

A hallgatók felkészülnek arra, hogy a sportmédiában és egyéb kommunikációs területeken dolgozzanak szakemberekkel. A diákok kihasználják a csapatok, klubok és sportszervezetek által kínált internettel és onnan kívüli gyakorlati lehetőségek hálózatát, hogy jobban megértsék és kihasználhassák a sport, a média és az üzleti szempontok, valamint a sport vetélkedése közötti kölcsönösen függő kapcsolatot. Mint kommunikációs szakemberek, a diákok a nyomtatásban, az adásban és a digitális / internetes írásban, a kutatásban és az általános kommunikáció elméletében szereznek szakképzettséget, valamint a sportjogban, adminisztrációban és marketingben való hátteret. A diákok is megértik a szociális média és az etikai felelősség, mindkettő nélkülözhetetlen a sport kommunikációs szakmák.

A kommunikációs tanulmányokat a következő Upper Iowa University kínálja:

  • Fayette lakónegyed
  • Válasszon oktatási központokat
  • Online program
  • Válassz nemzetközi központokat
Program oktatási nyelve:
Angol
Upper Iowa University

5 további kurzus Upper Iowa University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
28,850 USD
Fayette Campus Tandíj (félóránként 12-18 óra hitel óra): 28.850 $ évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

#YouAreWelcomeHere

South Village Suites at Upper Iowa University

International Culture Night 2017