Hivatalos Leírás

India első számú oktatási intézmény KL Egyetem létrehozott Kereskedelmi Minisztérium 2010-ben. Ez az osztály már igyekszik keményen reszelő vidámság és mutat a profizmust a kezdetektől fogva. Szem előtt tartva a vállalati igények, a Kereskedelmi Minisztérium egyedülálló három éves alapképzés nappali B.Com (kitüntetéses) program. A programot úgy tervezték, oly módon, hogy a diákok ki vannak téve a legkülönbözőbb kortárs téma, amely egyenlő hangsúlyt fektetve az elméleti és alkalmazott szempontok a téma. B.Com (kitüntetéses) egy egyetemi szak arra összpontosít, hogy szisztematikus vizsgálata fogalmak Számviteli, Bank, költségszámítás, üzleti tanulmányok, Vezetői gazdaságtan, Gazdasági matematika, Pénzügy, Jog, adózás, és menedzsment tanulmányok stb Ez egy karrier-orientált jellegű, amely megnyitja sok munkalehetőség sikeres elvégzése után a program.

A tanterv tanít élvonalbeli fogalmak valós alkalmazások. A hangsúly a program célja, hogy ápolják a diákok, mint a valódi kereskedelem szakemberek és közlésének specializált tapasztalataikra alapozva a következő területeken: pénzügy, számvitel és az adózás. Ez a program előirányozza a hatékony tanítás a kereskedelemben az innovatív tanítási és tanulási módszerek, mint például élő projekteket, tantermi megbeszélések, gyakorlati képzés révén nyári gyakorlat és a terepmunka. Ahhoz, hogy a diákok, kínálunk szellemi mélység, bőséges források és egyéni figyelmet.

A program céljai

A B Com (kitüntetéses) program célja, hogy a fejlett tudás Commerce szakterületek szemben a funkcionális szakterületek által kínált hagyományos B Com programot. A program célja, hogy felkészítsen a tudás és a kompetencia terén az üzleti és kereskedelmi, hogy folytassa a szakmai karrier a megadott szakterületeken.

PROGRAM KELLÉKEK

A B.Com (kitüntetéses) során KL Egyetem egy hároméves szak osztva hat félév. A program karrier-orientált a design. Ez magában foglalja a nyári gyakorlatra, élő projekteket, készségfejlesztő tréning, helyszíni látogatások, vendég előadások neves industtry emberek és tantermi prezentációk stb A tananyag lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a soha nem látott változások a globális üzleti környezetben.

Felvételi követelmény:

Beléptetését a kurzus, a tanuló telt 10 + 2 vagy 12 szabvány vagy azzal egyenértékű oktatásban ott, és 50% -os jelek összességében.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus K L University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date