Bachelor Civil Engineering

West Virginia University | Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Civil Engineering

West Virginia University | Institute of Technology

Miért érdemes építőmérnök WVU Tech?

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeknek, az ipar, WVU Tech kínál a gyakorlat-orientált program kis csoportokban. A program a hangsúlyt a hallgatók felkészítése a Alapjait Engineering Nyelvvizsga (FE Írásbeli), Szükséges lépés a szakmai nyilvántartásba vételt. A diákok, hogy élvezze épület, építési és tervezési, és érdekli a környezetvédelmi kérdéseket inkább élvezze ezt a programot.

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a diplomások?

Civil mérnöki végzettségűek szakmai pályára, hogy bevonják őket a tervezési, építési és karbantartási hidak, épületek, alapítványok, gátak, egészségügyi és szilárd hulladék ártalmatlanítására rendszerek, autópályák, repülőtéri létesítmények, közlekedési rendszerek, a vízi utak, vízerőművek, csővezetékek, szén-előkészítési és rakodási lehetőség, többek között. Sok diplomások is tovább, hogy folytassa posztgraduális fok.

Mit diákok azt mondják, hogy élvezik a legjobban a programot?

Sok diák vesz részt a WVU Tech Student Chapter az American Society of Civil Engineers (ASCE) amely lehetővé teszi a diákok fejlesztésére személyes kapcsolatok hallgatók és a szakemberek, hogy terjeszkedhet túl a diploma megszerzése. Az éves tavaszi Virginias Konferencia, az ASCE Student Chapter versenyez a diákok más mérnöki iskolák több tevékenységet, amely magában foglalja a konkrét kenu verseny, acél hídépítés verseny, földmérő versenyt, problémamegoldó verseny, a környezeti tervpályázat és a Hardy Kereszt bemutatása minta megtestesül az egész WVU Tech mélyépítési tantervÉs a tervezési tapasztalat elején megkezdődik néhány expozíció felmérése és a mechanika anyagok tanfolyamok. Tervezés expozíció tart a junior és senior évben 11 képzések tervezési elemek, összesen 20 óra design. A design eleme befejeződött a kidolgozásában elért tervezési kurzust, amelynek hallgatói csapatok felelősek a befejezése egy átfogó mérnöki projekt szóban és írásban előadások a projekt.

Értelmes tervezési tapasztalat is szerepel több, a szükséges és választható mérnöki kurzusokat. Szükséges tanfolyamokat és szükséges választható kurzusok, amelyek magukban foglalják jelentős tervezési tartalom vízépítés, Bevezetés a Környezetvédelmi Mérnöki, Közlekedésmérnöki Kar, Építőanyagok, bevezető Soil Mechanics, a szükséges szerkezeti kialakítás választható (Szerkezeti acél tervezése vagy vasbeton konstrukció), a szükséges geotechnikai választható ( Foundation Engineering, felszín alatti víz és szivárgó vagy Földmunkák tervezés), a szükséges környezetvédelmi elektív (Advanced Egészségügyi és magasan fejlett hidraulika, hidrológia, vagy Engineering Szilárdhulladék-gazdálkodási), a szükséges közlekedési elektív (Highway Engineering vagy a Traffic Engineering) és az integrált Civil Engineering Design. A két további választani (egy CE természetesen, és egy műszaki választható kurzus) is tartalmaznia kell legalább egy, összesen két óra tervezési tartalom.

Integrált építőmérnökök tanulót teljesen tervezzen egy mérnöki projekt magában foglalja több a mérnöki tudományok és elveit projekttel és / vagy építési menedzsment, költségelemzés, becslése és ütemezési .. Áttekintése, megfontolása korlátok, mint a gazdasági tényezők, a biztonság, a megbízhatóság, az esztétika, az etika és társadalmi hatásait foglalja, mint egy normális része a legtöbb tervezési tanfolyamok. Esztétika és társadalmi hatásait hangsúlyozta a Bevezetés a Környezetvédelmi Mérnöki természetesen. Etika, a biztonság, a társadalmi hatás és a szakmai kérdéseket szabályozza a Senior Engineering szeminárium.

pexels-fotó

A program céljai

WVU Tech civil mérnöki program diplomások:

 • Szerezze foglalkoztatás az építőmérnöki területen, és pozíciókkal jelentős szakmai felelősséget.
 • Hogy szakmai regisztráció.
 • Legyen felkészülve tudományosan, hogy azok, akik úgy döntenek, hogy folytassa a fejlett tanulmányok sikeres lesz.
 • Felszerelhető új készségeket kell elsajátítaniuk, ahogy haladnak a karrierjük, és ennek eredményeként, öröklik a képességek olyan pozícióba, amely megnövelt vezetői, mentori, és menedzsment feladatokat.

Diák tanulási eredmények

A Építőmérnöki Tanszék méri eléréséhez civil mérnöki program oktatási célkitűzéseiről alumni, a munkáltató és a végzős hallgatói felmérések és kérdőívek.

Program diplomások fogja bemutatni:

 • alkalmazásának képessége ismeretek a matematika, a tudomány és a technika.
 • Egy képesség kialakítása és végezzen kísérleteket, valamint elemezni és értelmezni az adatokat.
 • megtervezésének képessége mélyépítés és alkatrészek projektek # kívánt igényeket kielégítő belül reális gazdasági, környezeti, társadalmi, politikai, erkölcsi, egészségi és biztonsági, gyárthatóság és fenntarthatósággal.
 • Egy képes működni a multi-diszciplináris csapatok.
 • Egy képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani építőmérnöki problémák.
 • Annak megértése, szakmai és etikai felelősség.
 • Egy hatékony kommunikáció képessége.
 • A széles körű képzés szükséges, hogy megértsék a hatását műszaki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban.
 • képessége, hogy vegyenek részt az élethosszig tartó tanulás.
 • Egy foglalja az aktuális kérdésekről.
 • Egy képes használni a módszerek, készségek, modern mérnöki eszközök mérnöki gyakorlatban szükséges.
 • alkalmazásának képessége a hang biztonsági gyakorlatok laboratóriumi és tervezési munkát.
 • képesség fejlesztése és kezelése költségvetéssel és ütemezéssel.

Ezek a programok eredményeket elérni szilárd alapokat a matematika, a kémia és a fizika mellett egy erős megértése alapvető mérnöki elvek. A diákok is kapnak széles expozíció a humán- és társadalomtudományok, valamint széles körű fejlesztési alapjainak anyagtudomány, környezetvédelmi, geotechnikai, vízépítési, strukturális és közlekedésmérnöki. Specializáció egy vagy több ágát mélyépítési lehetséges válogatása mérnöki és műszaki választani alatt junior és senior évben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Beckley, West Virginia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Beckley, West Virginia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt