Hivatalos Leírás

Mintegy Tanszék

Civil engineering osztály magában foglalja az építőipar, hidraulikus, a szállítás és a geotechnikai ismeretek, valamint alapjai mélyépítés. Az elv a tanszék célja, hogy fejlessze a diákok kreativitását, megtanítja őket, hogyan kell a kutatás, tervezés, terv, és alkalmazzák. Elsőbbséget kell diplomásokat, akik társadalmilag kifejlesztett, javíthatja magukat, tudományosan megalapozott információkat, hogy analízis és szintézis, a kutatás. Célunk az, hogy a diplomások alkalmazni azokat az információkat, hogy a tanulmányi idő alatti a szakmai élet rendesen, és alkalmazkodni a változásokhoz.

Foglalkoztatási lehetőségek

Civil engineering az egyik műszaki tudományok, amelyek széles körű foglalkoztatási lehetőségeket. Mérnök dolgozik szinte minden magán- és állami intézmények. Mélyépítési is az egyik a munkahelyek, amelyek különleges munkakörülmények. Pályakezdő nyithat saját üzleti és a munka, mint egy mérnök. Török építőipari cégek részt vesz a nemzetközi projektek, különösen az utóbbi években. Ezért mérnökök a lehetőséget, hogy külföldön dolgozik. Mérnökök egyaránt dolgozik az irodákban és az építési területeken. Mivel van egy nagy mennyiségű beruházás építési szektor hazánkban és külföldön, képzett mérnökök van szükség ezen a területen. Emiatt Kamara a Civil Engineers csatlakozott az Európai Tanács Civil Engineers.

Mintegy Tanfolyamok

A tanszék Civil engineering tanfolyamokat, amelyek az információt, hogy lehet használni minden szakaszában a szakmai életben. Bevezetés a mérnöki, szakmai matematika, földmérő, szennyvíz, a munkahelyi adminisztráció, acélszerkezetek, szakmai angol a mag tanfolyamok. Számos választható kurzusok a konkrét témákat kínálnak a hallgatók is.

Bevitel

  • On-Campus: szeptember és február minden évben
  • Online: egész évben, diák bele minden hónapban az év
Program oktatási nyelve:
Török

4 további kurzus Nisantasi University »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
6,300 EUR
On-Campus: € 6300; Online: 5300 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date