Bachelor in Biology

Általános információk

Program leírás

A Biológiai Tanszék a hallgatók számára ösztönző tanfolyamok széles választékát kínálja a biológia, a tengertudomány-biológia, a tengertudomány-kémia, a biológia-üzlet és a környezettudomány fokára.

A közelmúltban végzett diplomások, akik ezen a területen választottak, sikeres karriert hoztak létre számos kormányzati ügynökségben és a magánszektorban. Ezenkívül sok diplomás részt vesz a legmagasabb szintű végzettségű iskolákban vagy szakmai programokon. Sikerük alapját a gyakorlati oktatási tapasztalatok és a Tampa Egyetemen keresztül nyújtott személyre szabott figyelem adta.

A biológiai területeket tanulmányozó hallgatók számos tapasztalati tanulási lehetőséget kínálnak az osztálytermen belül és kívül, beleértve:

 • Szigorú laboratóriumi gyakorlatok
 • Osztályú kirándulások
 • Hétvégi kirándulások olyan helyekre, mint a Florida Keys és az Everglades Nemzeti Park
 • Nemzetközi utazási lehetőségek
 • Félévig tartó külföldi tanulmányi programok

Biológiai Tudományok Bachelor: Ezt az átfogó, de intenzív programot szinte bármilyen pályafutásra meg lehet szabni, ideértve az állami vagy magánszektorbeli felkészülést a terepen vagy a laboratóriumban történő foglalkoztatásra, valamint a posztgraduális tanulmányokra való felkészülést és a diplomásokra való felvételt is. az egészséggel kapcsolatos területek. Ebben a szakban négy koncentráció érhető el: általános biológia, molekuláris biológia, professzionális előtti biológia és biológia-üzlet.

Biológia Bachelor of Biology: A közelmúltban hozzáadották az Egyesült Nemzetek Tudományos Intézetében felkínált diplomák listájához, a biológia Bachelor of Biology hasonló a biológiai tudományok Bachelor-jához, de további rugalmasságot biztosít a hallgatók számára, akik karrier- vagy posztgraduális programra készülnek, amely kevésbé támaszkodik kémiai és fizikai kurzusok. Ebben a szakban két koncentráció érhető el: általános biológia, valamint szervezeti és evolúciós biológia.

Kiskorú a biológiában: Értelmező kiegészítés azoknak a hallgatóknak az oktatási programjaihoz, amelyek olyan természettudományos alapfokú ismereteket igényelnek, mint a kémia, a fizika, a pszichológia, a testmozgástudomány és minden egyéb olyan fok, amelyet megerősíthetnek a biológiai ismeretek általános ismeretei elveket.

Mit tanulsz?

A BS a biológiában egy széles, de intenzív program, amelyet szinte bármilyen pályafutásra meg lehet szabni, beleértve a kormányzati vagy magánszektorbeli felkészülést a terepen vagy a laboratóriumban, valamint a diplomásokra vagy szakmai programokra való felkészülést az egész biológiai és orvosbiológiai tudományok. Öt koncentrációt kínálunk: biológiát, szervezeti és evolúciós biológiát, molekuláris biológiát, üzleti és preprofesszionális biológiát. Kiskorú is elérhető, csakúgy, mint a középfokú oktatás-biológia BS (6–12 évfolyam).

Az előprofesszionális koncentrációt az egészségügyi szakmák (orvoslás, fogászat, optometria, gyógyszertár, podiatria és állatgyógyászat) iránt érdeklő biológiai szakorvosok számára tervezték. A szükséges nagyobb kurzusokon kívül a hallgatók szakmai programjuk által megkövetelt speciális kurzusokat vehetnek fel, és rugalmasak lehetnek az érdeklődésre számot tartó egyéb témák tanulmányozásakor is. Ez biztosítja a professzionális iskolák által a jelölteknek kitöltött, átfogó oktatási tapasztalatokat.

Azok a hallgatók, akik biológiai diplomát szereznek, széles körű szabad művészeti oktatást kapnak, amely az élet sokféleségének, bonyolultságának és alakulásának tanulmányozását eredményezi. Helyénvaló azoknak a hallgatóknak, akik a biológia olyan területére kívánnak szakosodni, amely kevésbé támaszkodik olyan kiegészítő tudományokra, mint a kémia és a fizika, vagy akiknek biológián kívüli érdekeik vannak. A tengeri biológiában kisebb jelentőségű, valamint három koncentráció lehetséges: biológia, szervezeti és evolúciós biológia és molekuláris biológia.

Minta tanfolyamok

 • Biodiverzitás megőrzése
 • Fejlődésbiológia
 • Mikrobiológia
 • Bioinformatika és genomika
 • Növények biológiája
 • A kegyetlen állatlétika
 • A gerinces állattan
 • Molekuláris genetika
 • Parazitológiai
 • Immunológia
 • Víz, vizes élőhelyek és vadvilág
 • Földrajzi információs rendszerek
 • Az elektronmikroszkópia alapvető elemei

Gyakorlati tapasztalatok

A biológiai területeket tanulmányozó hallgatók számos tapasztalati tanulási lehetőséget kínálnak az osztálytermen belül és kívül, ideértve szigorú laboratóriumi gyakorlatokat és terepi kirándulásokat olyan helyekre, mint a Florida Keys és az Everglades Nemzeti Park. A hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt nemzetközi utazási kurzusokban vagy féléves külföldi tanulmányi programokban. A hallgatók nemrégiben részt vettek a karok által vezetett utazási kurzusokon a Costs Ricába, hogy trópusi ökoszisztémákat tanulmányozzanak, és Hondurasba, hogy tanulmányozzák a korallzátonyok ökoszisztémáit.

Az egyetem hivatalos kapcsolatot tart fenn a Gulf Coast Research Laboratory-val (GCRL), egy oktatási és kutatási intézettel, amely az Ocean Springs államban található. Ez az elrendezés lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy nyáron terepképzéseket folytassanak a tengerészeti tudományról a GCRL-n. A tanfolyam-jóváírást a Dél-Mississippi Egyetemen keresztül ítélik oda, és az UT-n átutalási jóváírásként fogadják el.

Szakmai

Magánszektorral, nonprofit szervezetekkel és kormányzati ügynökségekkel folytatott gyakorlati gyakorlatok révén a hallgatók gyakorlati tapasztalatokat szereznek olyan területeken, mint az orvosbiológiai kutatás, a halászati biológia, az állatgyógyászat, a környezeti biológia és a gazdálkodás. Az UT hallgatói gyakran részt vettek a világhírű manáták gondozási és rehabilitációs programjában a Tampa Lowry Park Állatkertben, ahol Florida egyik legveszélyeztetettebb faja, a nyugat-indiai manáté gondozásában segítenek. Közvetlenül különféle állatokkal dolgoznak, és olyan programokban vesznek részt, amelyek oktatják a hallgatókat és a lakosságot.

Szakmai gyakorlatok állnak rendelkezésre őszi, tavaszi és nyári hónapokban. A legtöbb helyi, de néhányat Florida más részein és az Egyesült Államok egész területén kínálnak. Példák:

 • Floridai Környezetvédelmi Minisztérium
 • Hillsborough megyei Környezetvédelmi Bizottság
 • Tampa Baywatch
 • Környezetvédelmi tanácsadó cégek
 • Audubon, Florida
 • Sierra Club
 • Tampa Általános Kórház
 • H. Lee Moffitt Rákközpont
 • Tervezett szülőség
 • Állatorvosi, orvosi és fogászati klinikák
 • A Southwest FL fenntartása
 • A nagy majmok központja
 • Nemzeti Park Szolgáltatás
 • Amerikai geológiai szolgálat

Diákkutatás

Az UT biológia hallgatói segítséget nyújtanak a folyamatban lévő kari kutatási projektekben, vagy a kar irányítása alatt folytatják önálló munkájukat. A hallgatók nemcsak akadémiai elismerést kapnak, de sokuk publikálják eredményeit tudományos folyóiratokban és jelen vannak a nemzetközi és nemzeti konferenciákon, gyakran díjakat nyernek munkájukért. Az UT éves biológiai kutatási szimpóziuma szintén kiemeli a hallgatók tudományos eredményeit, és lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy fejlesszék nyilvános beszéd- és kommunikációs képességeiket. A rendkívüli biológiai hallgatóknak lehetősége nyílik 3000 dollár finanszírozás megszerzésére biológiai nyári kutatóként - egy kar által vezetett nyári kutatási projektként, amely a hallgatókat írási és a biológiai kutatás minden aspektusának megkívánja.

Mit tehetsz ezekkel a fokokkal?

Sok diplomás részt vesz a legfelső szintű végzettségű iskolákban vagy szakmai programokon. Az UT biológiai osztályai többek között Northwestern, Temple, LSU, USF, UF és Florida államban folytattak gyógyszert. Tanulnak fogászatot, állatgyógyászatot, gyógyszertárt, optometriát, fizikoterápiát, klinikai pszichológiát és még sok más olyan iskolában, mint Washington Washington, Kentucky Egyetem, Emory és Sydney Egyetem. Mások jogi iskolába járnak, vagy posztgraduális diplomát szereznek olyan területeken, mint járványtani, herpetológiai, biológiai tudományok, gerinctelen biológia, molekuláris orvostudomány és környezettudomány.

A közelmúltban a biológiai szakirányra választott UT diplomások sikeres karriert hoztak létre számos kormányzati ügynökségben és a magánszektorban is. A alapképzettség elegendő alkalmazott kutatásban, termékfejlesztésben, menedzsmentben és ellenőrzésben, illetve kutató-technikusként vagy középiskolai tanárként történő munkavégzéshez. Mesterfokozat és legtöbb esetben Ph.D. független kutatási vagy fejlesztési pozíciókban való munkavégzésre, valamint az adminisztratív pozíciókba lépéshez szükséges. Sok Ph.D. a biológiai tudósok oktatóként dolgoznak azon főiskolákon és egyetemeken, ahol oktatnak és részt vesznek a kutatásban.

A biológiai tudósok körülbelül 40% -át a szövetségi, az állami és az önkormányzatok alkalmazzák. A szövetségi biológiai tudósok elsősorban az Egyesült Államok Mezőgazdasági, Belügyi és Védelmi Minisztériumán és a Nemzeti Egészségügyi Intézeteken dolgoznak. A 2010–2011-es Foglalkozási Outlook Kézikönyv szerint a biológiai tudósok foglalkoztatása 2018-ig az összes foglalkozás átlagánál sokkal gyorsabban növekszik.

ösztöndíjak

A biológia szakbizottságai élettudományi ösztöndíjakban részesülhetnek - legfeljebb 3000 dollár éves ösztöndíjak az elsőéves hallgatók számára (csak őszi időtartamra), négy évre megújíthatóak. A képesítések között szerepel a súlytalan középiskolai GPA 3,25 és 1200 SAT vagy 26 ACT, a kitöltött felvételi jelentkezés és a teljes munkaidőben történő elfogadás. A jelentkezés határideje február 1..

A ROTC program az egészségügyi szakemberek ösztöndíjprogramján keresztül segítséget nyújthat az előszakmai egészségügyi hallgatók számára a jövőbeli szakmai program finanszírozásában.

Felvételi

Helyi újonc befogadások

 • Hivatalos középiskolai vagy középiskolai átirat vagy GED eredmények
 • 40 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • SAT és / vagy ACT pontszámok
 • Kitöltött útmutatási tanácsadó nyomtatvány vagy tanár ajánlólevele (nem kötelező, ha több mint két éve végzett középiskolát)
 • Esszé
 • Hivatalos főiskolai / egyetemi átirat az összes kreditért

Egyetemi hallgatók nemzetközi felvételi lehetőségei

A több mint 100 országból beiratkozott hallgatókkal az UT büszkén fontolja meg a világ minden tájáról érkező hallgatókat gólya vagy átutalás céljából. Az angol nyelvtudás igazolása szükséges. (Ez a mentesség a Karib-tengeri Nemzetközösség, Bermuda, Kanada, az Egyesült Királyság, az Ír Köztársaság, Ausztrália és Új-Zéland hallgatói számára történik.)

A hallgatóknak jelentkezniük kell az UT online jelentkezésén keresztül. A hallgatói jelentkezés áttekintése érdekében az egyetemnek a következőket kell megkapnia:

 • Az összes középiskolai vagy főiskolai tanfolyam hivatalos átiratai, angol nyelvre lefordítva ("Hivatalos" azt jelenti, hogy az iskolának kérnie kell az átiratát közvetlenül az UT Felvételi Iroda részére. Ha ez lehetetlen, küldje el a hitelesített másolatot. az iskola által az eredeti eredeti példányának "eredeti példánya". Az iskola egy tisztviselője aláírja a dokumentumot az eredeti eredeti példányának.)
 • 40 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • Angol nyelvű esszé (nem kötelező, ha már középiskolát végzett, és már teljesített egyetemi kredit)
 • Kitöltött útmutatási tanácsadói űrlap (csak első évfolyamon)
 • Angol nyelvtudás igazolása (kérjük, benyújtja a következők egyikét):
  • TOEFL: A minimálisan elfogadható pontszám 550 vagy 213 (számítógépes) vagy 79 (Internet alapú)
  • IELTS: Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer - minimum 6,5
  • Az ELS Nyelvi Központok által kínált English 112 tanúsítvány sikeres kitöltése, amelyet egy adminisztrátor ajánláslevele és egy 500 szóból álló angol írásminta kísér.
 • A rendelkezésre álló források igazolása az első tanév költségeinek fedezésére
 • Esszé (csak első évfolyamon)
 • Az útlevél életrajzi oldala (ha rendelkezésre áll)
 • Nemzetközi hallgatói engedély (ha jelenleg az Egyesült Államokban tanul)

Nemzetközi hallgatók, akik teljesítik a felvételi követelményeket, de további angol nyelvű képzésre van szükségük, mielőtt nappali tagozatos hallgatóként jelentkeznének, beiratkozhatnak a számos ESL programba.

A nemzetközi hallgatóknak igazolniuk kell az első tanév és minden azt követő év fedezésére rendelkezésre álló forrásokat. Kivételes újonnan belépő, kiváló tudományos eredményességgel rendelkező hallgatók részleges ösztöndíjakat kapnak (tanévenként 4000–7000 USD), amely a teljes költségnek csak kis részét fedezi. A hallgatók heti 20 óráig dolgozhatnak az egyetemen.

Az egyetemre való felvétel és a pénzügyi kimutatás kielégítő kitöltése után egy I-20 nyomtatványt kell megküldeni a hallgatóknak az UT felvételi irodájából. A jelentkezőknek ki kell tölteniük az I-20 nyomtatványt, az átvételi levelük és a pénzügyi kimutatás másolatát a legközelebbi amerikai nagykövetségnek vagy konzulátusnak. Interjú után a nagykövetség vagy a konzulátus eldönti, hogy ki lehet-e adni az F-1 hallgatói vízumot. Az Egyesült Államokba való belépéshez a hallgatóknak vízumra van szükségük útlevélben és az I-20 űrlapon. A hallgatók turisztikai vízummal nem léphetnek be az országba azzal a szándékkal, hogy az Egyesült Államokban tanuljanak

A Nemzetközi Program Hivatal munkatársai segítenek a hallgatóknak érkezés előtti információkkal, tájékozódással és tanácsokkal a tudományos, társadalmi, kulturális és foglalkoztatási kérdésekben.

Megjegyzés: Különleges körülmények között minden kategóriában kiegészítő dokumentációra lehet szükség.

Felvételi határidők

A főiskolai hallgatók számára a következő határidők vannak:

 • November 15 - I. korai fellépési határidő; döntés december 15-ig.
 • Január 15 - a II. Korai fellépés határideje; döntés február 15-ig.
 • Március 1. - a rendes határozat határideje; határozat április 1-jéig.
 • Március 2. - A március 1. után kitöltött pályázatokat gördülő alapon értékelik.

A nappali tagozatos hallgatók átlagos költsége

Oktatás (félév 12-18 óra):

Teljes:

$ 19.584
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With ... Tovább

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With the challenges the world faces, there has never been a better time to pursue an education in the sciences, health care or sport studies. Kevesebb