Hivatalos Leírás

biológia

A Biológia programot betekintést nyújt az élő rendszerek az al-sejtek szintjén az ökoszisztéma szintjén. A Biológia fő felkészíti a tanulókat a pályára a sejt- és molekuláris biológia, biokémia, növényi és állati biológia, genetika, fiziológia, az ökológia és a területen a biológia. A tananyag lehet fejleszteni, hogy felkészüljenek az orvosi, fogorvosi, állatorvosi, mezőgazdasági, vagy egyéb szakmai iskolák, illetve a posztgraduális tanulmányok. A főbb létrehoz egy alapot interdiszciplináris pályára a biológiai erőforrások kezelése, az emberi biológia, táplálkozástudományi, és a tudomány kommunikáció (műszaki írás, az újságírás és a természet értelmezése).

Biológia diplomások iparban foglalkoztatottak (gyógyszeripar, papírgyártás, az élelmiszer-feldolgozás, a kórházak és klinikák, a mezőgazdaság, és mások); kormányzati szervek (Environmental Protection Agency, Food and Drug Administration, Fish and Wildlife Service, Forest Service, Bureau of Land Management, Department of Agriculture, Wisconsin Természeti Erőforrások Főosztálya); környezetvédelmi tanácsadó cégek; és oktatási intézmények. Mintegy 40 százaléka Biology diplomások folytatni felsőfokú diplomával rendelkeznek diplomával és szakmai iskolákat.

Biológia szakon kell mellett tanul egy interdiszciplináris kisebb. Humánbiológia a kisebb általánosan által választott Biológia szakon érdekeinek az egészségügyi tudományok vagy a testmozgás tudományát. Érdeklődő diákok ökológia, biológiai sokféleség, valamint a biológiai erőforrásokhoz, mint a vadon élő állatok, erdők, és a halászat, tipikus esetben egy kisebb Environmental Science. Egyéb interdiszciplináris területeken, amelyek hasznosak lehetnek, attól függően, hogy a diák karrier célok, többek között Business Administration és környezetvédelmi politika és tervezés.

Diákok, akik kedvelik a Biology kisebb (inkább, mint a major), párosulva egy interdiszciplináris szak, érdemes megfontolni szakon Environmental Science, vagy humánbiológia. A diákok az oktatásban, aki szeretne válni a természettudományokat oktató tanárok találtak a Biology jelentős fontos.

Külön előnye a UW-Green Bay Biology programot Itt az alkalom, egyetemi hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezni. Sok diák dolgozik a kar kutatási projektekre. Van egy aktív gyakornoki program saját, állami és nemzeti szervek, valamint az ágazatot. Az ilyen tapasztalatok kedvezőek, amikor belépnek a munkaerőpiacra, illetve akik felvételi egyetemi és szakmai iskolákat.

A program jól felszerelt laboratóriumokban oktatói és hallgatói / oktatói kutatás. A sejt- és molekuláris biológiai laboratóriumokban, a hallgatók megismerik a technikák szövet kultúra, in situ hibridizáció, affinitás kromatográfia, agaróz és poliakrilamid gél, elektroforézis, polimeráz láncreakció, és a monoklonális antitestek alkalmazása. Az élettan laboratóriumok, a diákok megtanulják, technikák tanulmányozása élettani funkciókat. Oktatási és kutatási létesítményekkel, a területen és az ökológia diákok között a Cofrin Center for Biodiverzitás, a 290 hektáros Cofrin Memorial Arborétum a campus, off-campus természeti területek által kezelt Egyetem, a Richter Natural History Museum, kisállat laboratóriumi, herbárium, üvegházhatást, és a számítógépes laborok.

Diákok gyakorolni tudásukat mind helyszíni és laboratóriumi beállításokat, és elsajátítsák az alapvető készségeket beleértve a statisztikai elemzést, a különböző laboratóriumi módszereket és technikákat, és taxonómiai (azonosító) készségek. Sok foglalkozás ma szükség a főiskolai végzettségű személy, aki tud írni és beszélni is, a problémák megoldását, megtanulják az új információkat gyorsan és jól működik a többiekkel a csapat. A diákok a biológia programot fejleszteni ezeket a készségeket kiválóság.

Biológia fő

Ki legyen a biológia szakon?

Bárki, aki érdeklődik a felfedeztem, hogy milyen élőlények működni, és vizsgálják, hogy hogyan van élet a világon figyelembe kell vennie a biológia programot.

Azok, akik a közérdekű munka elveinek matematika, kémia, fizika, biológia és természetesen meg kell fontolnia szakon (vagy csekély a) a biológiában.

Biológia szakon kell mellett tanul egy interdiszciplináris kisebb.

A diákok olyan területeken, mint például az erőforrás-kezelés, a helyszíni ökológia, illetve a tudományos kommunikáció vennének egy kisebb Environmental Science. Humánbiológia a kisebb általánosan által választott Biológia szakon érdekeinek az egészségügyi tudományok vagy felnőtt fitness. Egyéb interdiszciplináris területeken, amelyek hasznosak lehetnek, attól függően, hogy a diák karrier célok, többek között környezetvédelmi politika és tervezés vagy Business Administration.

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019