Hivatalos Leírás

A misszió az oktatási program

 1. Megalakult a modern jogosított szakember a tudomány az oktatás, amely az aktív szakmai és kreatív tevékenységek felhasználásával a megszerzett kompetenciák, valamint az ismeretek és készségek tájékozódni magát a tevékenységi körben, saját információs és elemző eszközök, hogy megoldja problémáit a társadalmi és gazdasági fejlődés társadalomban.
 2. Feltételek megteremtése megszerzése gyakorlati szaktudással, kialakulása szükség folyamatos fejlesztés és az innováció a szakmai életben.

Jellemzői az oktatási program

Innovatív infrastruktúra és a szakmai fejlődés pontok

Egy egyedülálló tulajdonsága a programnak, hogy a különböző oktatási források, biztosítjuk a nevelési lehetőségek az egyetem a különböző tevékenységek a jövő szakértő a tudomány az oktatás: az oktatási, kutatási, kulturális és oktatási. Előkészítése magasan képzett szakemberek végzik keretében különböző oktatási területek: Zoológiai Múzeum Egyetem Mininskogo (alapanyag és specifikus információ tárgyát környezet), tudományos és oktatási laboratórium "biotechnológia", tudományos-oktatási központ "Chemistry molekulák és anyagok," agrobiostation Mininskogo Egyetemen.

hálózatépítés

Tanulás "Tanárképzés" profilhoz "biológia és kémia", a hallgatók magas színvonalú, teljes és aktuális ismereteket a szervezet az oktatási tevékenység az iskolákban, a végrehajtás a tanórán kívüli és oktatási munkát. Van egy program együttműködési hálózat az oktatási intézmények, amelyek révén a jövőben a tudomány oktatási szakértők szimulálni a szerkezete és jellemzői a jövőbeni szakmai tevékenység.

kutatási tevékenység

A program magában foglalja az aktív bevezetése a tudományos kutatás és kínál magasabb szintű oktatás után fejlesztése egyetemi programok keretében egy többlépcsős képzési rendszer: Mester oktatási program "Innovációk a Chemical Education", posztgraduális tanulmányok a szakképzés, "Chemistry" (profil "Organic Chemistry") "Biológiai tudományok" (profil "Állattani").

Leírás az oktatási program

In "biológia és kémia" profil agglegények tanulni az ilyen szakmai fegyelemA botanika, taxonómia növények, gerinctelen állattan, gerinces állattan, mikrobiológia, sejtbiológia, anatómia és élettan, biogeográfiai, a biotechnológia, a genetika, az általános ökológia, általános és szervetlen kémia, szerves kémia, fizikai és kolloid kémia, analitikai kémia, és mások.

A program magában foglalja képzés (mező) gyakorlat Növénytan (anatómia és morfológiája növények), növényi rendszertanilag, gerinctelen állattan, gerinces állattan, a genetika, az általános ökológia.

A diákok a 4 és 5 fogásos a lehetőséget, hogy tanítási gyakorlat iskolai Nyizsnyij Novgorod és a Nyizsnyij Novgorod régióban. aktívan végzett A kutatási tevékenység diákok, ez teremtett összetett tudományos és oktatási intézetek és laboratóriumok.

A diplomás képes

 • Tanulási lehetőségek, igények megvalósítását hallgatók az oktatás és a design eredményei alapján az oktatási programok, a fegyelem és az egyéni utak, a képzés, a fejlesztés.
 • Szervezni a képzés és az oktatás segítségével megfelelő technológiák segítségével az életkori sajátosságok diákok és tükrözik sajátos jellegét területeken a tudás (összhangban végrehajtott profil).
 • Professzionális önképzés és a személyes növekedés, a tervezés további tanösvény és a szakmai karrier.
 • Alakul a modern oktatási technológia, figyelembe véve a jellemzők az oktatási folyamat, képzési feladatok, a képzés és a személyes fejlődés.
 • Folytat kísérleteket az új képzési formák és oktatási tevékenységek, elemzi az eredményeket.

álláskilátásaik

Az oktatás területén:

 • tanár, a biológia és a kémia a középiskolákban;
 • tanár a természettudományok a főiskolákon és műszaki iskolák;
 • Oktatási Minisztérium Nyizsnyij Novgorod;
 • Az Oktatási Minisztérium a Nyizsnyij Novgorod régióban.

A bűnüldözés területén:

 • igazságügyi szakértő MIA laboratóriumokat;
 • cynology (Belügyminisztérium, Szövetségi Kábítószer-ellenőrzési Szolgálat, Szövetségi Vámszolgálat).

A területen az ökológia:

 • Szakember Minisztérium Ökológiai és Természeti Erőforrások Nyizsnyij Novgorod régióban;
 • Rosprirodnadzor szakember.

Más területeken:

 • a szakember a biotechnológia, agro-biológiai, orvosi vagy innovatív vállalatok számára.

Kínálat

USE: orosz nyelv, társadalmi tanulmányok, biológia

 • 16 költségvetési helyezi 9 hely fizet
 • Tandíj 2015 - 2016-fiók. év: 83 520 rubelt.
 • A képzés időtartama: 5 év teljes munkaidős
 • Átadás évfolyam 2015 196
 • A végzettség: Bachelor
Program oktatási nyelve:
Orosz

8 további kurzus Minin University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
5 Év
Nappali
Price
- tanév 2015/16
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019