TOVÁBBI KÉPESSÉGRE

Az Amerikai Kémiai Társaság akkreditált részlegének kémiai vagy biokémiai végzettségével végül a rák kezelésére dolgozhat; figyelemmel kíséri az ózonréteget, amely megvéd minket a naptól; kiváló energia-megoldások kutatása (pl. akkumulátor-technológia vagy napelemek); új textil-, kozmetikai- vagy gyógyszeripari termékek fejlesztése; vagy a vízszennyezés problémáinak megoldása.

Programunk egyesíti a szigorú tudósokat a kutatási és a laboratóriumi munka széleskörű lehetőségeivel. A kritikai gondolkodás, a problémamegoldás, a csapatmunka és a vezetői készségek fejlesztése során szilárd alapot nyer a matematikai és a fizikai tudományokban. Ezek a készségek a mai munkaerő iránti keresletben vannak.

A nagy intézmények nem tudják biztosítani az itt felsorolt személyre szabott figyelmet. Még újoncként is lehetősége lesz arra, hogy a laborban dolgozzon valódi professzorokkal - nem diplomás asszisztensekkel vagy laboratóriumi oktatókkal. Négy év alatt lehetősége nyílik arra, hogy saját kísérleteket tervezzen és végezzen, független projekteken dolgozzon, segítse a tanárok támogatását finanszírozott kutatással, bemutassa a kutatást regionális és / vagy nemzeti konferenciákon, és esetleg társszerzője cikk egy nemzetközi kémiai folyóirat számára. Az Ön számára nyitott lehetőségek valóban hihetetlenek!

Itt nem fogsz eltévedni a tömegben. Ön lesz egy elit kémia / biokémiai diák - a családunk része. Élvezze a kis osztályméreteket és a csodálatos barátságokat. Elkötelezett tanáraink megismerik Önt. Ők támogatják Önt a tanfolyam, a kutatás, a gyakornokok, a társ-opciók és a posztgraduális vagy karrier-előkészületek során. Ők személyesen fektetnek be a sikerbe - főiskolán és azon túl.

Érettségi után készen állsz arra, hogy fontos tudományos hozzájárulásokat tegyen. A tudás, a gyakorlati tapasztalat és a sikerhez szükséges kritikus gondolkodású készségek fegyveres leszek, függetlenül attól, hogy az út hogyan vezet.107037_13.jpg

LEHETŐSÉGEK LEHETŐSÉGE

KUTATÁS A KÖZPONTI LÉPÉS

Kémiai / biokémiai diákjaink kilencvenöt százaléka az ONU professzorokkal közösen dolgozik fontos kutatási projektekben. Ezeknek a projekteknek a finanszírozása számos forrásból származik, beleértve a Nemzeti Tudományos Alapítványt, az Ohio Sea Grant-t, az USA Geológiai Felmérését, az Amerikai Vegyi Társaságot és természetesen az ONU .

RÉSZT VENNI

Csatlakozzon egy professzionális szervezethez, és megtudhatja, milyen lehetőségek vannak az Ön területén, és találkozhat új emberekkel. Az ONU amerikai kémiai társulatának tanulói például terveznek társadalmi összejöveteleket, szponzorálják a vendégelőadókat és részt vesznek a karrier-vásárokon. Továbbá a tanszék is támogat egy fejezetet a Gamma Sigma Epsilon kémia-tiszteletről, amely elősegíti az akadémiai kiválóságot és a kémiai egyetemi kutatási ösztöndíjat. Ezeknek a szervezeteknek a részei segítenek a szakmai kollégák hálózatának kiépítésében.

KÉPZŐK A HÁZBAN

Minden évben elismert tudományos tudósokat hozunk az egyetemen, hogy megosszák felfedezéseiket - és utazásaikat - a diákokkal. A Kritzler Kémiai Tanszék például minden évben megkülönböztető kémikusokat hoz a campusba, hogy jelentős új fejleményeket mutasson be a területen. Lehetőséged lesz megismerkedni és kommunikálni az egyes hangszórókkal.107033_4.jpg

Gondoljunk sikerre

ALLISON WILLIAMSON BS FŐBB KÉMIAI TÖRTÉNETE '13

„A SIKER EGY EGYSZERŰ INTÉZKEDÉSE, HOGY LÁTHATÓ, HOGY TÖRTÉNIK A KÖZÖTT, ÉS JÖVŐBEN VÁRJÁNAK A MUNKÁBAN MUNKÁHOZ. NAGYBEN, HOGY TÖRTÉNIK, HOGY TÖRTÉNŐ TÖRTÉNELEMÉRT. NEM KÖSZÖNJÜNK AZ ONU PROFESSORJÁNAK, HOGYAN KÉSZÜLJÜK, HOGY KÉSZÜLMÉNYT KÉSZÜLKÉNT, hogy SOKÍTÁSOKAT KÉSZÜLTK A MUNKAVÁLLALATBAN. A TUDÁSOKRA, KÉRDÉSEKRE, GYAKORLATOKRA VONATKOZÓK, HOGYAN HOGYAN MŰKÖDIK JELENLEGES ÉS BIZTONSÁGOSAN A LABBAN.

A középiskolában Allison Williamson kitűnő volt a kémia területén. A nagybátyja, a rákkutatás biokémikusa megmutatta neki, hogy a tudomány képes az életminőség javítására. Allison úgy döntött, hogy a kémia pályafutása. ONU a Gamma Sigma Epsilon kémiai tiszteletbeli alapító tagja lett. Aktívan részt vett az Amerikai Kémiai Társaság (SMACS) diáktagjainak ONU fejezetében is. Ez a csoport szórakoztató lehetőségeket biztosított, mint például a sütőtök egész időszakos asztalának faragása és fagylalt folyékony nitrogén felhasználásával. A SMACS is részt vett az amerikai Kémiai Társaság nemzeti konferenciáján, ahol kutatásokat mutatott be. Ma az Allison kutató vegyész a Lubrizol Corporation-nél, Ohio, Wickliffe-ben, egy speciális cég, amely motorolajokban, sebességváltó folyadékokban, hidraulikus folyadékokban, hajtóműolajokban és más adalékanyagokat gyárt. Országos és nemzetközi utazáson megy keresztül a vállalat növényeibe, ahol problémákat okoz, és támogatást nyújt.107032_3.jpg

EREDMÉNYEK ÉS TANULMÁNYOK

SZEMÉLYES KIMENETEK

 • Az elmúlt öt évben a kémiai / biokémiai nagyüzemeink átlagosan 95 százaléka volt teljes munkaidőben vagy hat hónapon belül beiratkozott a szakmai vagy posztgraduális iskolába.
 • Kémia diákjaink folyamatosan nyerjenek lenyűgöző szakmai gyakorlatokat és kutatási tapasztalatokat az egyetemi hallgatók (REU) pozícióira a nyáron.
 • A diplomások a legmagasabb fokú iskolákba kerülnek befogadásra, beleértve a Cincinnati Egyetem Orvostudományi Intézetét, a Cornell Egyetemet, az MIT-t, a Chicagói Egyetemet, az Északnyugati Egyetemet, a Kaliforniai Egyetem Berkeleyt, Ohio Állami Egyetemet (fogászati és optometriai programok), Michigan Állami Egyetem és Yale Egyetem.

TANFOLYAMOK

A biokémia vagy a kémia tudományának főiskolája egy opcionális ACS-akkreditált koncentrációval vagy a kémia Bachelor of Arts-al. Emellett előfordulhat, hogy előzetes orvosi hallgató lesz a fenti fokozatok bármelyikével, vagy a kémia tanárengedélyezését folytathatja.

Íme néhány olyan kurzus, amelyet kémiai vagy biokémiai főbbek lehetnek:

 • Szerves kémia
 • Fizikai kémia
 • Orvosi kémia
 • Analitikai kémia
 • Szervetlen kémia
 • Polimer kémia
 • Szerves szintézis
 • Biokémia
Program oktatási nyelve:
 • Angol

6 további kurzus Ohio Northern University »

Utoljára frissítve December 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019