Bachelor Biokémia

Általános információk

Program leírás

Az Amerikai Kémiai Társaság akkreditált részlegének kémiai vagy biokémiai végzettségével végül a rák kezelésére dolgozhat; figyelemmel kíséri az ózonréteget, amely megvéd minket a naptól; kiváló energia-megoldások kutatása (pl. akkumulátor-technológia vagy napelemek); új textil-, kozmetikai- vagy gyógyszeripari termékek fejlesztése; vagy a vízszennyezés problémáinak megoldása.

Programunk egyesíti a szigorú tudósokat a kutatási és a laboratóriumi munka széleskörű lehetőségeivel. A kritikai gondolkodás, a problémamegoldás, a csapatmunka és a vezetői készségek fejlesztése során szilárd alapot nyer a matematikai és a fizikai tudományokban. Ezek a készségek a mai munkaerő iránti keresletben vannak.

A nagy intézmények nem tudják biztosítani az itt felsorolt személyre szabott figyelmet. Még újoncként is lehetősége lesz arra, hogy a laborban dolgozzon valódi professzorokkal - nem diplomás asszisztensekkel vagy laboratóriumi oktatókkal. Négy év alatt lehetősége nyílik arra, hogy saját kísérleteket tervezzen és végezzen, független projekteken dolgozzon, segítse a tanárok támogatását finanszírozott kutatással, bemutassa a kutatást regionális és / vagy nemzeti konferenciákon, és esetleg társszerzője cikk egy nemzetközi kémiai folyóirat számára. Az Ön számára nyitott lehetőségek valóban hihetetlenek!

Itt nem fogsz eltévedni a tömegben. Ön lesz egy elit kémia / biokémiai diák - a családunk része. Élvezze a kis osztályméreteket és a csodálatos barátságokat. Elkötelezett tanáraink megismerik Önt. Ők támogatják Önt a tanfolyam, a kutatás, a gyakornokok, a társ-opciók és a posztgraduális vagy karrier-előkészületek során. Ők személyesen fektetnek be a sikerbe - főiskolán és azon túl.

Érettségi után készen állsz arra, hogy fontos tudományos hozzájárulásokat tegyen. A tudás, a gyakorlati tapasztalat és a sikerhez szükséges kritikus gondolkodású készségek fegyveres leszek, függetlenül attól, hogy az út hogyan vezet.

107037_13.jpg

Fedezze fel szenvedélyét

A tudomány a felfedezésről szól. Bőséges lehetősége van kutatási projektek kezelésére, konferenciákon való részvételre, és világszínvonalú professzorok közreműködésére.

Mentorált kutatás

Vegyen részt egy mentorozott kutatási projektben egy oktatóval a junior és / vagy idősebb év során. Minden félévben kettő-két kredit órát kaphat a kutatási munkáért, amely gyakran heti 3-6 óra között áll, laboratóriumi munkában, kísérletek elvégzésében, adatok elemzésében és összeállításában, vagy a kutatási témájának legfrissebb műszaki irodalmainak elolvasásában.

Nyári kutatási tapasztalatok

Jelentkezzen nyári egyetemi kutatói tapasztalatokra. Diákjaink kitűnő eredményeket szereztek ezen rendkívül versenyképes, fizetett pozíciók elfogadására, amelyek csak a legjobb tudományos hallgatókra vonatkoznak. Ezek a tapasztalatok országszerte nagy tudományos, ipari vagy kormányzati kutatóintézetekben zajlanak.

Diákszervezetek

Csatlakozzon egy hallgatói szervezethez a szakmai fejlődés, a hálózatépítés és a társadalmi tevékenységek érdekében. Az Amerikai Kémiai Társaság (SMACS) ONU hallgatói támogatják az egyetemi kampány tevékenységeit, például a periódusos tökfaragást, a gyökér sört a társadalmi úszáshoz (mivel vegyészek vagyunk, saját gyökér sört készítünk száraz jéggel és saját fagylaltot). folyékony) és oktatás olyan témákról, mint az újrahasznosítás és az opioid-függőség. ONU évente több ONU t küld az ACS nemzeti konferenciájára. A Gamma Sigma Epsilon a kémia nemzeti tiszteletbeli társasága.

Kémia előadássorozat

A Kritzler kémia előadása hozzáférést biztosít a kémia főbb új fejleményeihez, amelyeket a tudósok mutatnak be, akik mesterien képviselik az ötleteket. A Kritzler kémiai előadást 1996-ban hozták létre a kémia és a biokémia tudományának alapvető új fejleményeinek kiemelésére. Az előadókat évente választják meg a kémiai tudományok kiemelkedő hozzájárulása és kiemelkedő kommunikációs készségeik alapján munkájuk nyilvánosság számára történő értelmezése során.

Világszínvonalú laboratóriumok és felszerelések

Lehet, hogy kicsik vagyunk, de létesítményeink modernek és felszerelésünk élvonalbeli. Ezenkívül gyakorlati hozzáférést biztosít a felszereléshez, amelyet a legtöbb diák csak a végzős iskola előtt használ.

Tanszékünk a Meyer Tudományterem és a Mathile Természettudományi Központ második emeletén található, hallgatói központú kutatási és tanulási lehetőséggel, amely magában foglalja:

 • Kilenc osztályterem
 • Kilenc oktatási laboratórium
 • Három konferencia terem
 • Két számolószoba
 • 17 iroda
 • 13 kutatólaboratórium
 • Készlet és előkészítési területek

Nukleáris mágneses rezonancia spektrométer

Különösen büszkék vagyunk a nukleáris mágneses rezonancia spektrométerre (NMR) - a Bruker Avance III 400 MHz-es szélessávú intelligens szonda-ra. Ez a fő eszköz kibővíti az ONU nál végzett kutatás körét és minőségét. Kémiai vagy biokémiai főként kiterjedt gyakorlati képzésben részesül az NMR-ről a második ideje alatt, hogy önállóan működhessen. Ez még egy hihetetlen élmény, amelyet hozzáadhat az önéletrajzához.

107033_4.jpg

Tanulási eredmények

A biokémiai tudományok alapképzésének befejezésével a hallgatók képesek lesznek:

 • Mutassa be a kémiai és biokémiai fogalmak írásbeli és szóbeli formában történő kommunikálásának képességét.
 • Gondoljon függetlenül és kritikusan az új és / vagy bonyolultabb információkról egy olyan területen, ahol az alapokat korábban bemutatták.
 • Válassza ki, alkalmazza és biztonságosan hajtsa végre a laboratóriumi eljárásokat, amelyek megfelelnek a fizikai méréseknek és a rendszernek.
 • Értékelje és írja le a biológiai jelenségeket kémiai szempontból.
 • Az energetikai és a katalitikus folyamatok kvantitatív elemzése.

Szilárd eredmények

 • Egyetemi hallgatóink 95% -a vesz részt kutatási projektekben.
 • 95% -os elhelyezési arány teljes munkaidős foglalkoztatásban vagy diplomás / orvosi iskolában a végzettséget követő 6 hónapon belül.
 • A 10 legjobb ONU a középnyugat tíz legjobb kis kollégiumát rangsorolta a Wall Street Journal oldalán.
 • 13: 1 ONU hallgatók és oktatók aránya.

Diplomáink csodálatos dolgokat csinálnak. Legtöbben a diploma megszerzése után három különféle út egyikét haladják: az ipar karrierjét, a posztgraduális iskolát vagy az orvosi iskolát végzik. Nézze meg, hol végeztünk diplomáinkkal.

126467_logos01.png

Tanterv

1. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
CHEM 1811 Általános kémia 1 5 CHEM 1821 Általános kémia 2 5
MATT 1631 1. számítás 4 MATEM 1641 2. számítás 4
BIOL 1301 Biológia 1 4 BIOL 1401 Biology 2 4
TREX 1001 átmeneti tapasztalatok 3 ENGL 1221 író szeminárium 3
Teljes 16 Teljes 16

2. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
CHEM 2611 Szerves kémia 1 3 CHEM 2621 Szerves kémia 2 3
CHEM 2651 Organic Chemistry Lab 1 1 CHEM 2661 Organic Chemistry Lab 2 2
CHEM 2311 Analitikai kémia 1 4 CHEM 2481 Matematika kémiai alkalmazása 3
PHYS 2311 fizika 1 3 PHYS 2321 Physics 2 3
PHYS 2341 Physics Lab 1 1 PHYS 2351 Physics Lab 2 1
CHEM 2001 Capstone 1 1 Terjesztési követelmény 3
Terjesztési követelmény 3 Teljes 15
Teljes 16

3. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
CHEM 3411 Fizikai kémia 1 4 CHEM 4111 Speciális biokémia 1 3
CHEM 3111 Biokémia 3 CHEM 3001 Capstone 2 1
CHEM 3151 Biochemistry Lab 1 ACS biokémia választható * vagy választható 3
Változatos kultúrák szeminárium 3 Terjesztési követelmény 3
Terjesztési követelmény 3 választási 3
Teljes 14 Teljes 13

4. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
CHEM 3711 Szervetlen kémia 1 * vagy választható 3 CHEM 4001 Capstone 3 2
Terjesztési követelmény 3 CHEM 4121 Advanced Biochemistry 2 3
Terjesztési követelmény 3 CHEM 4161 Advanced Biochemistry Lab 2
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
Teljes 15 Választható (legalább 2 óra) 2
Teljes 15

107032_3.jpg

Gondolj a sikerre

Allison Williamson BS, kémiai főszakértő '13

„A siker egyik legegyszerűbb intézkedése, ha elmondhatjuk, hogy szereti a munkáját, és várakozással tekint a reggeli munkába. Néhányan ezt nem tudják mondani, de teljes őszinteséggel tudom megmondani. Nem tudom megköszönetet mondani az ONU professzoromnak azért, mert mennyire készültek fel arra, hogy sikeres legyenek a munkaerőben. Odaadtak ismereteket, tanácsokat és gyakorlati készségeket, például azt, hogy hogyan lehet hatékonyan és biztonságosan dolgozni a laboratóriumban. ”

A középiskolában Allison Williamson kitűnő volt a kémia területén. A nagybátyja, a rákkutatás biokémikusa megmutatta neki, hogy a tudomány képes az életminőség javítására. Allison úgy döntött, hogy a kémia pályafutása. ONU a Gamma Sigma Epsilon kémiai tiszteletbeli alapító tagja lett. Aktívan részt vett az Amerikai Kémiai Társaság (SMACS) diáktagjainak ONU fejezetében is. Ez a csoport szórakoztató lehetőségeket biztosított, mint például a sütőtök egész időszakos asztalának faragása és fagylalt folyékony nitrogén felhasználásával. A SMACS is részt vett az amerikai Kémiai Társaság nemzeti konferenciáján, ahol kutatásokat mutatott be. Ma az Allison kutató vegyész a Lubrizol Corporation-nél, Ohio, Wickliffe-ben, egy speciális cég, amely motorolajokban, sebességváltó folyadékokban, hidraulikus folyadékokban, hajtóműolajokban és más adalékanyagokat gyárt. Országos és nemzetközi utazáson megy keresztül a vállalat növényeibe, ahol problémákat okoz, és támogatást nyújt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb