Hivatalos Leírás

A mai társadalomban, bio- és környezetvédelmi tervezés áll a sok kérdés középpontjában a közérdek miatt, a mi iparilag fejlett és sűrűn lakott világ, a nyersanyag-felhasználás, energia tartalékok, a víz és a levegő elkerülhetetlenül terhet a környezet. Bio- és Környezetmérnöki Tanszék, ezért van, hogy minimalizálja ezeket a nyomás a forrásnál, és dolgozni a környezetbarát növények. Az ökológiai új termékek kifejlesztése és használata a rendelkezésre álló források kiépítése prioritása tudományos vita során "Bio- és Környezetmérnöki Tanszék." A tanfolyam minősíti a diplomások számára tevékenységét a biotechnológiai és a környezetvédelmi technológia.

Plan tanulmány

Témákban, mint a matematika, általános kémia és biokémia, mikrobiológia, statisztikák és fizika túlsúlyban az első félév BEE. Szakosodást, meg fogja találni előadások a témában analitikai kémia, szimulációs biotechnológiai növények, a szennyezés ellenőrzése és a víz higiénia, valamint a talaj- és vízszennyezés ellenőrzése. Míg a tanfolyamok "Energetikai és Építőipari Systems Engineering Technology" és a "EGTiP" túlnyomórészt hajtómű felé a nemzeti munkaerő-piaci, BEE elszámolását a nemzetközivé a munkaerőpiacon. Angol nyelvtudás (német anyanyelvű tanuló) és német nyelvtudással (diák más anyanyelv) a modul nyelvek és két speciális tanfolyamok angol kínálnak ezen a tanulmányi program. A tanfolyam is természetesen teljes mértékben vizsgálták Wolfenbüttel. Az is lehetséges azonban, hogy szerez egy külföldi diplomát párhuzamosan a német mértékben az integrált tartózkodás külföldön az egyik partner egyetemek Spanyolországban, Finnországban és Norvégiában.

természetesen szerkezetek

  • Kommunikáció
  • NYELVEK
  • Jog, közgazdaságtan és menedzsment
  • Matematikai és tudományos alapismeretek (lineáris algebra, kémia, sejtbiológia, anyagok, fizika, számítástechnika, statisztika, biokémia, molekuláris és mikrobiológia)
  • Műszaki Tudományos alapismeretek (építőipar, az energia és a tömegközlekedés, berendezések gyártása, elektrotechnikai)
  • Műszaki Tudomány alkalmazások (vízi és szárazföldi rendszerek, analitikai kémia, alapvető eljárásokat a biotechnológia és környezet technológia, szimulációs biotechnológiai növények, folyamatok automatizálása, üzeme)
  • Biotechnológiai eljárások vagy levegő szennyezés (APC)

DURATION

6 félév - rendszeres tanulmányi időszak

Fok

Bachelor of Engineering (B.Eng.)

Program oktatási nyelve:
Német

11 további kurzus Ostfalia University of Applied Science »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date